Arkivets månadstävling

För ett tag sedan gjorde jag en LO efter en skiss jag hittade på Arkivet, och idag visar jag den på Scrappiz också. Det blev en riktigt somrig LO, inte bara fotot utan även färgerna är riktigt mycket sommar för mig!Fotot tog jag när vi var hemma hos min syster och Linn och yngsta kusinen hade vattenkrig. Rätt som det var så slutade de spruta vatten på varandra och började spruta rakt upp och försökte få det på sig själva istället. Dagen därpå använde de dem som brandsläckare, så det enligt dem hade börjat brinna i kusinernas fina borg. Jag är lite kär i bokstäverna jag använt till rubriken, de kommer från Lily Bee och är från ett ark med alfabet i 8 olika färger och är alldeles lagom stora! Finns att köpa på designat, även om jag fick dem i födelsedagspresent! :-)

En sommarLO!

Efter att vi farit runt lite igen, hunnit med att häla på Martins familj och några vänner, varit i Ullared och en heldag på Liseberg, så är vi nu hemma igen! Riktigt skönt även om vi haft det bra borta också! Så nu tänkte jag passa på att blogga en LO som visades på Scrappiz medan vi var på resande fot.Den här gjorde jag efter en kombinationsutmaning, det skulle finnas med bårdstans, mist, spets och stickles. Fotona är från första semesterveckan när vi var i Sommen, även enda gången vi badat i riktig sjö den här sommaren... För Tinnis kan man väl knappt räkna?

Sommarlovspyssel på designat!

Imorgon ska jag och tjejerna till designat och sommarlovspyssla söta ugglor! Samtidigt är butiken öppen mellan 10-15, så kika gärna förbi och handla då! De här ugglorna är det alltså inte vi som gjort (utan Veronica), men jag hoppas våra också blir fina! :-)


Min busprinsessa

Den här har jag gjort efter en skiss på Sketchabilities, skiss nr 50, en skiss helt i min smak! :-)Och den här lilla busprinsessan är också helt i min smak! :-)

Massor med foton från Loro Park!

På den här LOn har jag tryckt in hela 14 foton, jag gillar att få med många bilder från en och samma dag såhär! Sedan brukar jag förstås göra fler från samma tillfälle med några av de finaste fotona... Fotona här har jag satt ihop i photoshop och skrivit ut.


Mer med Mollykitet

Här kommer den sista av de tre alster jag skapade till Scrappizbloggen av månadspaketet från Mollys. Eller egentligen var det väl den första jag gjorde, men den sista jag visar. :-) Min fina tjej som ska börja 1:an till hösten!


Grattiskort med Mollykit

Det här kortet gjorde jag till Sara när hon fyllde år på midsommarafton. Men det visades på Scrappizbloggen först tidigare i veckan när jag resencerade Mollys månadskit.Så har ännu en vecka av semestern gått, eller egentligen är det imorgon som min semester börjar, de första två veckorna var föräldraledighet! :-) Det känns som om vi hunnit med rätt mycket senaste veckan, riktigt kul att umgås med syster och hennes barn hela veckan! Vi började med att fira min födelsedag med dem och mamma och pappa på måndagen, flygvapenmuseet på tisdagen, ALV på onsdagen, lugnt och stilla i Nässjö på torsdagen, Emåns ekomuseum på fredagen och sedan åka hem igen på lördagen.

Mina solstrålar!

Idag visar jag en LO på Scrappiz om dold journaling, LOn är om mina två solstrålar som lyser upp mina dagar! För tillfället är den stora solstrålen hos mormor och morfar (och nu även kusinerna), men imorgon kommer de upp till oss allihop. Linn har varit och fiskat och fått en brax på kroken, hon hade varit väldigt stolt! :-)


RSS 2.0