Scrappat massor!

Åh, vad trevligt det är att scrappa med goa tjejer! Idag efter jobbet kom större delen av gänget som jag anordnar scrapträffen i september tillsammans med hit för att planera och scrappa. Eftersom det blir vår 6:e träff att fixa så har vi lärt känna varandra och har väldigt trevligt ihop, och jag blir så inspirerad när jag sitter och scrappar med dem! Tack tjejer! Det blev långbord i vardagsrummet så att alla fick chansen att sprida ut sig. :-D

Det blev 4 LOs och ett kort, och däremellan hann vi med att fika och planera också. LOna ligger i vardagsrummet i väntan på att bli fotade, men här är kortet. Jag har äntligen använt en av mina nya, fina stämplar från Greeting farm, tycker hon är så söt! På vingarna är det glitterlim, men det syns inte riktigt här...


Doften av nybakat bröd...

är väl bland det bästa som finns! Jag passade på att testa ett nytt bröd ikväll, och när jag sedan varit ute en sväng slog den ljuvliga doften verkligen emot mig i dörren. Och smaken var det inget fel på heller, nybakat är ju så gott! Nu är det sovdags...

Linns simskola

Idag på Scrappiz visar vi lite inspiration med foam- och magnetstämplar. Mina foamstämplar har hamnat långt ner i lådan innan, men till detta grävde jag fram dem och gjorde rubriken med. Jag har stämplat på ett vitt papper och sedan klippt ut, enklare att få det snyggt så tycker jag! Fotona är från Linns simskoleavslutning i våras, hon gillar verkligen vatten!Nu är jag ensam hemma, resten av familjen har åkt iväg på liten "hälsa på släkt och vänner-turné", medan jag gör en veckas inhopp på jobbet. Känns lite som semester ändå här hemma...

Scenic Route för designat, del 2

Det blev även en andra omgång layouter med de härliga papprena från Scenic Route. För lite utförligare beskrivning av materialet jag använt, se designats blogg!Det här fotot är från förra året, så Julia känns väldigt liten! Piggelin gillar hon dock fortfarande, ja all glass brukar gå ner!Mitt i Vallaskogen finns en lada/lokal som jag tror militären haft tidigare, den har en massa grafitti på sig nu,  och där passade vi på att fota vår cooling på vägen hem från vitsippebacken.Ännu en LO från Legoland tidigare i somras! Vi hade med oss kusinerna dit och det var ju väldigt bra att ha någon jämnstor att åka med hela tiden för Linn.

Scenic Route för designat

I mitt första DT-paket från designat fick jag härliga papper och journalingstickers från Scenic Route, tillsammans med alfabetstickers från Jillibean soup, en bit läcker nylonspets,brads och blommor från Imaginisce och härliga stämplar från Unity stamps månadskit. Lite mer utförligt om materialet finns på designats blogg!Den första LOn är på Linn i poolen, fotot passade så bra med färger i papper och alfabet tyckte jag.Sedan är det en LO om den lilla indianen som var på Legoland. Jag måste leta fram fotona på mig i likadan mundering! Linn ville däremot av någon anledning inte alls ha en indianfjäder, så det slapp hon.När vi var på kalas för några veckor sedan tog de fram vattenballonger, och sedan fick föräldrarna i familjen fylla vattenballonger hela tiden...  Alla barnen bara älskade det!

Publicerade LOs

I maj/juni-numret av Scrapbooking mm fanns dessa två LOs med.Den här är gjord efter en skiss av Helene, fotona är från förra årets midsommar när vi roade oss med att sätta skeden på näsan, mer eller mindre framgångsrikt...Den här LOn var utvald att liftas och det fanns så många härliga tolkningar, så otroligt kul att se alla! Även detta kortet är från förra sommaren, en dag när vi var på bibiloteket och Linn var så söt i sina tofsar.

Ett snabbt kort

Igår stillade jag värsta pysselsuget med att göra 2 LOs och 1 kort, LOna kommer senare, men här är kortet. Det är med stämpel från Bildmålarna, fjäril från K&Company, text från Prima.


Böcker, böcker, böcker!

På semestern läser jag ofta massor! Ja, jag läser annars också, men inte lika mycket. Jag fick böcker av Martin och flickorna när jag fyllde år, av min syster med familj också, sedan passade jag på att ta med mig några från min systers bokhylla, jag köpte några stycken i Ullared... Så nu ska jag nog klara mig hela semestern! Just nu håller jag på att läsa "Sommardöden" av Mons Kallentoft, den utspelar sig i Linköping så jag känner igen platserna. Innan har jag läst "Bara vanligt vatten" av Kajsa Ingemarsson, "Sjöjungfrun" av Camilla Läckberg och "Inte ens det förflutna" av Anna Jansson. Samtidigt har jag börjat lyssna på "Nattfåk" av Johan Theorin, får se om jag orkar igenom hela på iPoden eller om jag tar boken istället. Som ni märker är det mycket svenskt och mycket deckare, kul att det finns så många bra svenska författare!

Borta bra med hemma bäst!

Efter att varit iväg hos först mina föräldrar och sedan till svärfar så är vi åter hemma. Kul att vara iväg, men samtidigt väldigt skönt att komma hem. Nu är jag otroligt pysselsugen, har inte pysslat på över en vecka... Så jag hoppas få lite tid för det i veckan!

Liftvarning

För ett tag sedan startades en blogg med liftutmaningar varje vecka, och förra veckan hängde jag på utmaningen på Liftvarning. Såhär blev min tolkning av Lottas härliga LO.


Lukta på blommorna!

Den här skapade jag efter skissen på Veckans skiss förra veckan. Det är både en uppmaning till Linn att fortsätta att ta sig tid till att lukta på blommorna och en till mig att göra detsamma. Sista månaden på jobbet innan jag gick på semester var lite för mycket, och då kommer den tanken ibland för mig att jag måste stanna upp och njuta av här och nu, och just nu är det ju en del härliga blommor och barn att njuta av!


Semester!

Nu känns det äntligen som semester! Jag hade några småsaker kvar på jobbet när jag gick hem i fredags, men i morse klarade jag av dem och nu känner jag att det är ok att ta semester! Och imorgon kommer mamma upp och hälsar på mig och tjejerna, samtidgt som Martin åker iväg på lite egen semester. Visserligen har det regnat mest hela dagen, men förhoppningsvis blir det ju fint igen om några dagar!

Senaste veckan har jag inte hunnit pyssla så mycket, men igår kväll gjorde jag två LOs! Men jag väntar någon dag med att visa dem. Kanske skulle ta och göra ett kort snart också!

Poolpremiär

Här är en LO skapad efter förra veckans skiss på Veckans skiss!  Jag tycker de ofta har rätt enkla och roliga skisser som passar mig perfekt, så jag gör dem så ofta jag hinner. Det är ett kort från årets poolpremiär, de tyckte det var så otroligt kul att plaska och leka!Nu när min semester är på gång verkar ju värmen på väg bort, men just idag välkomande jag regnet och lite urladdningar, så otroligt kvavt det var här innan åskan och regnet satte igång! För min del är det helt ok med lite svalare väder åtminstone ett tag, men visst skulle det vara trevligt med lite badväder framöver också. Nu är det dags att sova, kanske vaknar jag av en skönsjungande familj imorgon?

Min diskmaskin...

... är något jag är väldigt glad för! Så jag scrappade ett kort jag tog på den för ett tag sedan! Emellanåt gillar jag att göra en LO som inte handlar om barnen och då kan det bli sådana här saker som hamnar i fokus istället... Den här gjorde jag till ett inlägg på Scrappiz-bloggen.


RSS 2.0