LO för designat

Jag ligger lite efter med bloggandet här, men det är en prioriteringsfråga och när jag inte känner för eller hinner med att blogga så får det helt enkelt vara så! Den här LOn bloggade jag på designats blogg för ett tag sedan, med foto från vår Teneriffaresa i mars. Min syster har tagit fotot och Martin har fixat lite med det i photoshop och gjort en lite rolig inramning. Men det är jag som har scrappat! :-)


Mollys CC - andra bidraget

Nästa bidrag till Mollys CC är till en LO-tävling där man skulle skapa på temat Vårkänsla. Så jag använde ett foto när Julia plockade årets första vitsippor, när vitsipporna kommit är det riktigt mycket vår för mig!


Mollys CC - första bidraget

Det är inte bara Scrappiz som har haft CC över påsken, det har även Mollys haft. När jag var på scrapträff igår passade jag på att skapa lite till båda CCna. Här är mitt första bidrag till Mollys, ett kort som är en lift.

Stämplarna är från The Greeting Farm och Pysseldags, tycker de passar ganska bra ihop!


Ett påskkort till

Det blev ett påskkort till, jag gillar ju snabba kort och det här är ett sådant! Allt material finns på designat.


Påskkort

Jag bloggade ju två kort på designats blogg i måndags, men glömde det ena här... Så här kommer mitt påskkort! :-) Stämpeln är från Bildmålarna, allt material finns på designat!


Cybercrop på Scrappiz 15-25 april!

Ja, det är dags för cybercrop på Scrappiz igen! Den pågår mellan 15-25 april, så att alla som vill ska hinna vara med och pyssla! Det blir många roliga utmaningar, så visst vill du också vara med? :-)


Grattiskort



När jag var på syjunta i fredags sa min vän M att hon glömt att köpa ett grattiskort till sin svärmor som fyllde år, men då tyckte jag att jag kunde göra ett till henne istället. Sagt och gjort! Det mesta materialet finns på designat!

Ny kombination

Tidigare i veckan var det dags för en ny kombinationsutmaning på Scrappizbloggen. Det som ska vara med på alstret är:

distresser
journalingstämpel
band
något återvunnet



Min LO är om hur Julia väldigt gärna säger "NO" nu, det är nästan det enda hon kan på engelska... Som fotomatta har jag använt förpackningsmaterial från The Girls Paperie och en bit av remsan från ett Echo Park-papper (little girl). Jag gillar verkligen att återanvända förpackningarna, för ofta är det riktigt snygga!


RSS 2.0