Chokladkaka

Idag blev jag och tjejerna inbjudna på pannkakskalas, så jag passade på att pyssla ihop ett nytt fodral till en chokladkaka som vi tog med oss. Nu väntar vi spänt på utlåtandet om kokossmak på chokladen! Min plan är att göra liknande till barnens fröknar till sommaren, men det blir väl med Glad sommar! eller något liknande som text istället.


LO v16

Den här veckan var det klassträff med Linns klass i Valla, vi grillade hamburgare och marshmallows, till barnens förtjusning! Det var rätt kallt, så varma mössor och vantar var bra att ha igen.


LO v15

Helgen v15 var jag med min syster i Stockholm och gick på musikalen Dirty Dancing, så det var självklart det som skulle dokumenteras för den veckan! Nu tog jag inte bilden när vi var lite tillpiffade inför musikalen, utan efter en snabb timslång promenad morgonen därpå, varför det kanske inte är bästa fotot... Dessutom taget med iphonen, vilket inte heller förbättrar kvaliten. Men förevigade blev vi och det är det viktigaste! :-)


Helgens konfirmationskort

I helgen var vi på konfirmation och till konfirmanden gjorde jag två kort, ett från oss och ett som mamma beställt. Jag hade hittat två kanonfina stämplar hos Bildmålarna, så det fick bli ett kort med varje!
Grattiskort

I helgen har vi hunnit med både konfirmation för fina systerdottern Hanna och födelsedagsfirande för fina systern Linda! Det här kortet gjorde jag på LinköpingScrap, avsiktigt utan text för att smidigt kunna använda till det som dök upp. Så det fick Linda på sin födelsedag! Hannas kort ligger fortfarande i kameran, så de kommer en annan dag. :-)


RSS 2.0