Kort till en 18-åring!

Idag fyller vår inneboende, Martins "bonusbonus-syster" 18 år, och det var vi såklart tvungna att fira med lite skönsång och frukost på sängen! Jag gjorde ett kort till henne också med mitt senaste DT-paket från designat, så allt material finns där!


En liten klängapa

Äventyrsbanan på Lådbilslandet var riktigt kul! Jag tror att Linn gillade ringarna att klänga i allra bäst, vi fick både filma och fota för att föreviga hur duktig hon var! Så det blev en bildserie att scrappa, gillar att få flera bilder ihop såhär så man ser hela förloppet. :-)


One layer LO

För ett tag sedan visade Rimna upp en helt underbar LO där allt var i ett och samma lager, och igår visade vi upp lite egna tolkningar av det på Scrappiz. Såhär blev min:Det var riktigt kul att leka med distresser, mist och stämplar, så det får nog bli fler gånger! Fotot är utskrivet direkt på vitt papper, och mina gamla magnetstämplar fick komma fram ur lådan.

CASE

CASE betyder Copy And Steal Everything, dvs man hittar en fin LO eller kort och snor så mycket som går... Jag tyckte så mycket om den här att det inte bara blev en vanlig lift, utan jag gjorde mer eller mindre helt lika. Färgen, upplägget och mycket washi!


Fina underbara Julia!

Jag kikade in hos Mahlin och blev så inspirerad att "kladda" med mist och akrylfärg, och resultatet blev denna LO med min fina underbara Julia. Jag har använt 4 olika färger mist, lite akrylfärg, stämplat med toapappersrulle, duplobitar, duttat akrylfärg över punchinella, öst på med blommor (jo, för att vara mig!) och lite andra roliga dekorationer. En stor del av materialet finns att shoppa på designat!

Och så lite närbilder! Den virkade blomman är en av mina egna, gillar både mönstret och garnet (som jag egentligen köpt till tjejerna när de skulle brodera).


Virkalong så här långt

Jag är ju med i Veronicas "virkalong" och idag kom 3:e delen med instruktioner ut. Så jag tänkte jag kunde visa hur mitt projekt ser ut så här långt. Inte riktigt lika vackert som förlagan, men med tanke på antalet svordomar som tänkts under resans lopp och att jag fortfarande är väldigt mycket på lära mig-stadiet, så är jag riktigt nöjd! Mitt största problem är i början när det är väldigt få maskor, ofta försvinner några för att jag inte ser och så är det bara att dra upp och börja om.Det här är inte enda virkprojektet jag håller på med, utan jag måste prova på lite olika... Någon som vågar gissa vad de andra ska bli? En jordgubbe blev nästan klar idag, bara lite gult som saknas och för några dagar sedan blev min första lilla prinsessbakelse klar. Och så har jag förstås gjort en del blommor. Det var ju pga av att jag ville ha fina virkade blommor till mina kort och LOs jag ville lära mig virka, lite ironiskt att jag bara virkar och inte scrappar för tillfället... Igår var jag på Hjärta till hjärta och hittade lite nya, billiga garner också!Nej, nu ska jag prova att virka del tre i virkalongen!

Virkalong!

Jag har hoppat på något helt nytt för mig, nämligen en virkalong! Idag har Veronica lagt ut första delen av mönstret, så jag tänkte sätta mig och virka lite! Det ska bli riktigt spännande att se vad det blir på slutet. :-)


RSS 2.0