Skapat efter skiss

Den här har jag gjort efter skiss #94 på joggemias skissblogg, många skisser där som passar mig!Nu är jag så trött, så trött. Kanske dags att röra sig mot sängen?

Studs i benen!

Studs i benen var verkligen vad Julia hade förra våren/sommaren. Så fort hon såg en studsmatta ville hon hoppa! Papper, de flesta alfabet och dekorationer hittar du hos designat!Snart är det påsk!

Nu är det bara en vecka till påsk och på Scrappizbloggen har vi idag lite påskinspiration! Den här LOn har jag gjort dit, fotot är från förra året när barnen var på väg till dagis.Julia har feber idag med, så min planerade tur på stan blir en heldag hemma med en sjuk dotter istället. Just nu är det äpple hon vill ha, så det är väl bäst att ge henne det... Hon åt inte så mycket till frukost, så det är ju bra att hon åtminstone vill ha lite frukt!


Vinterkul i pulkabacken

Här kommer en LO från helgens scrapträff, den är gjord till en annonsutmaning.

Idag har Martin och barnen varit hemma, Julia har haft hög feber (39,8 när jag kom från jobbet...). Just nu är hon lite piggare, men det kan vara Alvedonen som sitter i fortfarande. Tycker så synd om henne när hon är så hängig! Men nu är det helg och vi kan ta det lite lugnt här hemma, skönt!


Bortglömt kort

Det här kortet gjorde jag runt jul, men eftersom vi inte skickade iväg kortet utan Martin lämnade det för några helger sedan när han träffade lilla Liv, så blev det bortglömt och bloggades inte. Men nu så! Stämpeln är från Bildmålarna.Ikväll har jag varit på cholkadprovning och efterföljande buffé med chokladinslag, inte alls dumt! Dessutom överraskade vi en jobbarkompis rejält (hon har nyligen fyllt år), riktigt kul!

Påskkort och vårglädje!

Jag har fått ännu ett nytt, härligt DT-paket från goa Camilla på designat, och på helgens träff blev det en del skapat med det. Först blir det två påskkort!De söta mönstrade papprena är från Jillibean Soup, så enkelt att skapa med sådana läckra papper! Både stjärnbården och Gladpåsk-stämepln kommer från Minelle.Även detta papper kommer från Jillibean Soup, bling och blommor från Prima.Sist ut är en LO som jag gjorde någon dag innan träffen för att sparka igång inspirationen! Jag längtar efter vår och bättre fotoljus nu, så jag plockade fram några bilder från förra våren och scrappade dem istället. Här är det papper från MME jag har använt, blommor och bling även här från Prima och några från Inkido också. Den söta spetsen finns i många underbara färger, jag var tvungen att köpa på mig några olika färger i helgen! Allt material hittar du på designat, eller åtminstone så fort upp-packningen efter helgen är färdig eftersom Jillibean-papprena är sprillans nya och inte upplagda än.

Redo för scrapträff!

Japp, nu är jag redo för scrappträff! Vi har både ställt iordning alla bord och hjälpt designat att komma i ordning och efter att plockat upp allt nytt säger jag bara att det kan bli en dyr helg... Nu har jag skrivit ut lite "nya" foton, det blev dock mest från förra våren, tror det säger lite om hur mycket jag längtar efter vår nu! Så ja, nu är jag redo. Det ska förstås bli superkul att träffa både nytt och gammalt folk, och igår kickade jag igång inspirationen med att skapa en LO av mitt DT-material från designat. Men det kommer på måndag eller senare. Nu är det läggdags!

Soft studiedag!

Idag har jag varit ledig eftersom barnen hade studiedag. Riktigt skönt att få en extra dag ledigt, men jag misstänker att det blir lite stressigt på jobbet imorgon istället för att hinna med det jag ska...

Fast trots att jag var ledig gick jag upp tidigare än vanligt, för jag hade bestämt med 3 andra tjejer på jobbet att vi skulle iväg och simma 6.30! Kände att det var lika bra att hänga på nu, det behövs dock lite draghjälp för att komma iväg den tiden... Riktigt skönt, inte speciellt mycket folk i simhallen utan jag kunde simma på i min egen takt utan att bli omsimmad/simma om hela tiden.

På eftermiddagen kom min kära vän Camilla hit med sina flickor, och efter en stund kom barnen igång att leka så bra och vi kunde sitta och prata i lugn och ro, med lite avbrott för någon flicka som ville berätta något förstås! Camilla hade med sig ett härligt DT-paket till mig från designat, synd att jag inte är ledig imorgon också! :-D

Nu är det bara en vecka kvar till Linköpingsscrap! Längtar massor! Och även om du inte har plats på träffen går det som vanligt bra att komma förbi och shoppa, inspireras och prata bort en stund!

Gratisbio

Jag snubblade för ett tag sedan in på Gratisbio, en sida där man kan samla poäng genom att tex besöka hemsidor, vara med i undersökningar, prova saker gratis eller få poäng genom att utnyttja bra erbjudanden. Man får också poäng bara genom att logga in. Poängen kan man sedan få biobiljett för, men man kan också välja presentkort på en del större kedjor. 

Varför inte testa du också? Om du klickar här och anmäler dig, får du direkt 75 poäng. Sedan kan vi gå på bio tillsammans! :-)

På scrapfronten intet nytt...

Nej, det blir helt enkelt inte så mycket scrappat för tillfället. I helgen har vi haft kalasX2, så det har varit fullt upp. Igår kväll efter barnkalaset blev vi oväntat barnfria, så vi var på bio (Farsan) och sedan ute och åt gott på BK! Men nu har jag fått alltmer ont i halsen, så det känns inget kul alls... Kanske dags att gå och lägga sig istället!

Hipp Hipp Hurra!

Idag fyller Linn 6 år! Jösses, hur blev hon så stor så snabbt? För att fira det gjorde jag ett förstås ett kort till henne, allt material kommer från designat.Vi kom fram till att hon behövde en ny cykel (i år också...), så det fick hon en, sedan blev det några Me&I-klänningar och böcker. På dagis bjöd hon förstås på glass, det tycker de alltid är kul! Någon tårta blev det inte här idag, men väl lite glass till efterrätt, och så Linns favoriträtt, pannkakor till middag.

RSS 2.0