En sommar-LO

Jag skickade in den här till Scrapbooking mm för ett tag sedan, men eftersom den inte kom med där så visar jag den här istället. Tycker den passar fint nu på sommaren! Det är inte så ofta jag använder datorn att skirva min text på, men ibland är det kul att göra något man inte brukar också. Bandet runt om har jag för mig att jag såg i en av Simple Scrapbooks tidningar, blir som en liten ram.

Sol vind och vatten

LO med lite äldre kort

Jag tycker ofta det är svårt att scrappa med kort på Linn som är några år gamla, men det här är kort från drygt 2 år sedan. Tycker hon är så härlig på bilderna att jag ville scrappa dem! LOn gjorde jag för några veckor sedan till en skisstävling på SWE, och nu har vinnaren presenterats så då visar jag mitt bidrag här. Det känns lite svårt att fatta att Julia om två månader är lika gammal som Linn är på de här korten!


uppe i tradet

Glad sommar-kort

Jag gjorde ett kort efter skissen på Scrappiz veckoutmaning, har tänkt att ge det till Linns dagisfröknar tillsammans med några pocketböcker. Stommen på kortet är vitt, syns knappt på datorn... Stämpeln är lånad av Annika (tack!) på en scrapträff för ett tag sedan, den är så söt!

glad sommar

Längtar till scrapträffen

På lördag är det dags för scrapträff igen här i Linköping. Det är så kul att vi har regelbundna träffar nu så att det går att planera in, går det att undvika missar jag ingen träff nu! Och på torsdag kväll ska Camilla komma hit en sväng och scrappa, för hon missar tyvärr träffen på lördag och var lite scrapsugen.

Ikväll har barnen somnat tidigt, så jag hann scrappa en LO innan Gilmore girls! Men den kommer först imorgon, för det går ju inte att fota nu och scannar gör jag bara med letter-LOs.

LO till Scrappiz vår- och sommartävling

Den här gången är det stämplar som är temat. Eftersom jag varit med i de andra deltävlingarna tycker jag det är kul att vara med även om jag inte har några illusioner om att vinna...

redan 1 år

* Det vita bakgrundspappret är stämplat med vanlig monterad gummistämpel
och shadow ink.
* Foamstamps och akrylfärg till 1 AR, bakdelen på en penna till ringen
över A.
* Ramen runt fotot är målat med akrylfärg och pensel.
* Blommorna är clearstamps, de är embossade och målade med akvarellpennor,
sedan har jag använt Dove blender-penna. Det är även 3D-lack på mitten.
* Julia är stämplat med magnetstämplar och vanlig stämpeldyna på vitt band.
* Kanterna på de mönstrade papprena har jag dragit med fluid chalk på.
* Journaling-stämpeln är clearstamps, stämplat med fluid chalk.
* Röda hjärtan är (vanlig EZ-monterad) gummistämpel och de är "kyssta" och
maskade, även swirl-stämpeln vid hjärtanen är maskad.

Och så har jag sytt på maskin för första gången under mina 3 år som
scrappare!

Lite bilder från helgen

I brist på LOs eller kort att lägga upp, visar jag några bilder från vår midsommarhelg. Först är det lite bilder från firandet ute i Berg. Linn och jag har dansat runt midsommarstången och Linn äter jordgubbar, eftersom vi inte hann det hemma...

midsommar1

Julia var visst inte så road av dansen.

midsommar2

Efter lite fika och mys med pappa blev det som tur var lite mer nöjt!

midsommar3

Igår var vi en sväng ute på Flygvapenmuseet i Malmslätt, trots att jag bott i Linköping i närmare 14 år har jag aldrig varit där innan.  Linn provade först på leksaksvarianten av flygplan.

flyg2

Sedan kände hon sig som en fullfjädrad pilot och gav sig på en Draken istället!

flyg1

LOs som varit i Scrapbooking mm

Kom på att jag ju glömt att visa mina LOs som blev publicerade i Scrapbooking mm i aprilnumret. Så här kommer de! Först är LOn jag skickade in till deras vår-tävling, härliga vårbilder på Linn från vår årliga fotografering i Vallaskogen när vitsipporna är i full blom:

våren

Sedan är en jag skickade in till "humor", det är Linn när vi var på Gotland. Hon skrattade så härligt, var bara tvungen att scrappa om det!

Smittande skratt

Kort på Kort i fokus

Jag gjorde ett kort efter en skiss på Kort i fokus, och jag såg idag att det finns med bland veckans utvalda. Så då passar jag på att visa det här också!

kram3

Stämpeln vann jag i en RAK från Carolina1979, tycker den är så otroligt söt, är en Badanka-stämpel.

Glad midsommar!

Sitter här och hoppas på att det ska fortsätta vara uppehåll, så kan vi kanske komma iväg på lite midsommarfirande i Berg trots allt. När det spöregnade när jag vaknade kändes det inte så aktuellt... Däremot tar vi kanske picknicken hemma istället, får väl helt enkelt vänta och se! Nåja, hoppas ni alla får en riktigt glad midsommar!

Jag har vunnit!!

Japp, jag har vunnit inte bara en tävling utan 2 stycken! Jag som bara vunnit priser i utlottningar innan, men det här är ju snäppet bättre :-) Lägger upp mina LOs igen, även om de finns längre ner i bloggen också.

Först fick jag ett mail från Camilla som skrev att jag  var en av vinnarna i Scrappiz bandtävling, här är bidraget:

goa tjejer

Sedan såg jag att jag även vunnit i den tävlingen som bara var öppen för scrappiz-medlemmar också, med detta bidraget:

Det bl?ser

Nu ska jag sova, igår natt bestämde sig Julia för att hon inte alls ville sova och eftersom jag var ensam hemma med barnen då så vankade jag runt här med en gallskrikande bebis stor del av natten...

Pysslat med Hanna

När Linn var på dagis och Julia sov passade jag och Hanna (snart 10 år) på att göra varsitt kort. Mitt kort var efter en skiss på Kort i fokus, så det kommer senare, men Hannas kort kommer här! Visst är hon duktig! Jag hjälpte till att skära lite papper, men annars har hon gjort allt själv.

Hannas kort

En LO med band

I torsdags var jag hos Camilla och scrappade på kvällen, och ett av alstrena gjorde jag efter en skiss på Scrappiz, där man skulle använda minst 5 olika band också. Kortet är på min syster, hennes dotter och Linn från när de var uppe och hälsade på oss tidigare i vår. Rubriken är Metro classic som jag fick låna av Karin (tack!), visst är det snyggt? Och så har jag doodlat lite, tyckte det kändes lite tomt men kan inte riktigt bestämma mig för om jag är nöjd med det eller om jag borde trycka dit lite till någonstans.

goa tjejer

Filurkort till Scraputmaningen

Scraputmaningen har de haft lite Filur-tema, och eftersom jag är rätt förtjust i dem passade jag på att vara med i 2 av deras tävlingar. Här är först den jag gjorde efter en skiss där:

sommarlov_filur

Den här filuren tror jag att jag fick låna stämpeln av Annika på en av våra scrapträffar, tack!

Nästa kort gjorde jag till "humör-utmaningen":

glad_filur

Den här lilla filuren fick jag uppstämplat av Örnen i en RAK (tack igen!), men har numera köpt mig en själv eftersom den är så väldigt användbar och hur söt som helst!

Ikväll ska jag till Camilla och scrappa, så himla kul!! Så nu ska jag gå och börja packa ihop lite saker innan Julia vaknar igen...

Tävlingsbidrag till Lektyg och Hantverk

Jag gjorde denna till skisstävlingen på Lektyg och hantverk, det är ett tag sedan men jag har inte fått visa den innan men nu fanns alla bidragen på deras blogg.  Behöver jag säga att Linn är väldigt stolt över att ha  lagt undan blöjorna? Min STORA tjej!

trosor

Nya Simple Scrapbooks kom idag!

Så nu när jag äntligen fått båda flickorna att sova ska jag ta och sjunka ner i soffan och läsa lite till, hann inte så mycket innan! Det är min favorittidning, det är alltid en hel massa LOs som inspirerar mig och är helt i min smak.

Nytt kort!

Jag började på det här kortet för ett tag sedan, men har inte kommit till skott att göra klart det förrän nu, så här kommer det!

hej

Nu ska jag gå och lägga det i min nya kortförvaring, en cd-låda från IKEA!

Datumet för höstens scrapträff spikat!

Den 29-30 september är det dags för vår stora scrapträff här i Linköping! Vi är samma gäng som förra gången som anordnar och vi kommer vara på samma ställe, dvs John Bauer-gymnasiet i Mjärdevi. Vi hoppas att vi blir minst lika många som förra gången, vi hade ju så himla trevligt då! Det kommer även nu bli butiker i huset, öppet hus för nyfikna, demonstrationer, tävlingar med fina priser mm.  Dumt att ändra ett vinnande koncept! ;-)

All info finns på vår hemsida:


LO till tävling...

Stellas.se! Såg nu att den finns på deras hemsida och då skulle det vara ok att visa här med. Den är alltså gjord efter en skiss där. Det är första gången jag försökt mig på att bara ta fram vissa detaljer i färg medan allt annat är i svartvitt, och det kommer jag nog göra fler gånger eftersom det blir rätt häftigt och var så lätt.

Cooling

Vi har varit hos Martins familj i helgen eftersom hans lillebror tog studenten i fredags. Igår åkte vi ner till Martins moster som har en underbar strandtomt i Torup och passade på att ta sommarens första dopp i en härligt varm sjö. Och när jag tog en promenad i fredags kväll hittade jag årets första smultron, det känns som om det är lite tidigt med det mesta i år!

Inte så mycket pyssel

Däremot har Martin och jag påbörjat flytten av alla saker uppe, så att Julia ska få ett eget rum. Eftersom Martin inte behöver "sitt" rum längre då han har en bärbar dator, ska jag få ha min scraphörna ute i hallen som varit hans innan. Men inatt får Julia bara ha sängen inne i sitt nya rum, mina saker finns fortfarande kvar där än så länge. Jag har inte riktigt bestämt mig för hur jag vill ha det i min nya hörna, men vi var ialla fall och köpte en ny hylla på IKEA som ska upp där. Jag får nog surfa runt lite och leta bra idéer!

Hemma efter scrapträffen!

Idag var det ju dags för träff igen, så himla kul att få sitta hela dagen! Kom dit vid start kl. 10 och satt tills Martin och flickorna kom hem och hämtade upp mig vid 17.30. Och ändå känns det inte alls som om jag suttit där så länge, tiden bara flyger iväg när man har så trevligt! Jag gjorde nästan klart 3 LOs och 2 kort, men eftersom de ska skickas in lite hit och dit lägger jag bara upp ett av korten idag, och LOna måste jag i vilket fall vänta med att fota tills imorgon.

Det blev ett litet filurkort till, har ju blivit några sådana på sistone... Kortstommen är vit, men det är lite svårt att se.

Grattis-filur

RSS 2.0