Sommarlängtan...

Även den här är från stora träffen, gjord efter en skiss av AnnaG. Tror jag längtar till sommaren, eller är det kanske att mina bra höst- och vinterbilder tog slut ganska fort, medan det fanns en hel drös med fina från sommaren


Fina sommarflicka!

Ännu en Lo från stora träffen i mars. Den här är en lift av en LO som jag tyvärr inte kommer ihåg vem det är som gjort. Min underbart fina sommarflicka!


Glassmums

Haha, jag hittar fortfarande ovisade LOs skapade på stora träffen i mars! Här är en av dem, gjord med goodiebagsinnehållet. Det känns lite overkligt att det snart är ett helt år sedan jag tog bilderna, och att den lilla gumman snart kommer ha sin sista dagisfest! För till hösten börjar hon i förskoleklass, det har jag allt lite svårt att förstå. :-)


En LO om min andra hobby

I somras började jag virka lite smått, tanken var att jag skulle lära mig virka blommor till mina LOs. Men så upptäckte jag hur kul det var att virka och hakade på Veronicas virkalong, hittade en massa roliga mönster till amigurumi, mammas virkade grytlappar som jag ville göra likadana mm. Just nu har det inte blivit så mycket virkat, men jag försöker komma iväg på stickcafé en gång i månaden i alla fall!


Grattiskort

Det blir ju inte så mycket kort skapat nu för tiden, men på LinköpingScrap blev det i alla fall några stycken! Det här var efter en skiss av AnnaG.


Fina gumman med tappade tanden

Jag hittade en helt underbar LO gjord av Megan Klauer som jag inte kunde låta bli att lifta. Eller kanske snarare CASEa. När Julia tappade sin första tanden begärde hon morgonen efter att bli kallad för "fina gumman med tappade tanden"! Jag är så glad att jag skrev ner det på direkten så att jag kunde scrappa om det, annars skulle vi glömt det båda två efter någon dag...


Älskade barn

En LO hann jag med till Scrappiz påskcrop, och det var att skapa efter Lottas skiss. Inte de bästa fotona, men jag gillar ändå att scrappa de få fotona som jag har på mig och familjen!


LO v12

Mina veckoLOs har kommit upp här i lite oordning, men nu är i alla fall alla uppe så här långt. Jag är fortfarande lite överraskad över att jag är i fas när det gått 1/4 av året! :-)


Fokuserade kusiner

Mitt tredje och sista bidrag till Scraplagrets CC, man skulle använda minst 5 lager papper förutom bakgrund och foto och dessutom använda mist.

LO v13

Bidrag nr 2 till Scraplagrets CC! Här skulle man använda sig av kvadrater så mycket man kunde.

LO v14

Det är cybercrop lite varstans nu, och här är mitt första bidrag till Scraplagrets, här skulle man inspireras av påsken. Så det blev mycket påskfärger och dessutom ett foto på söta påskkärringar!


Älskade familj

Här är en LO som jag gjorde på LinköpingScrap, till en utmaning där man skulle använda mask. Jag har använt två och dessutom en duplobit som jag har stämplat med. Fotot är från förra sommarens besök på Liseberg, det var lång kö till Sagoslottet och vi var tvungna att roa oss bäst vi kunde. :-)
LO v10

Hela v10 dominerades av att vår scrapträff var i antågande, så självklart fick veckoLOn vara från träffen. Kreativt kaos! :-) Jag vet att LOn är en lift, men jag kan inte riktigt komma på vem det är jag liftat.


RSS 2.0