Lika men ändå olika

Idag blev det två lika men olika kort. Det är t.o.m samma papper på korten, bara olika sidor! Dessutom samma upplägg, men lite olika dekorationer. Allt material är från designat!
Lite efter...

Ja, det är väl så det är med bloggen för tillfället! Så en vecka i efterhand kommer i alla fall mitt fars dag-kort!Eftersom jag kom på sent på onsdagen att jag var tvungen att göra det då för att det skulle komma fram i tid, så blev det ett väldigt enkelt kort. Blommorna har legat ända sedan eventet jag och Camilla var på för 1½ (?) år sedan, de är infärgade med glimmermist och passade bra i färgen med pappret.

Men nu är ännu en helg över, så det är bara att börja ladda för jobb igen imorgon!

Kreativ helg!

Jag har haft en underbart kreativ helg tillsammans med 5 ur Scrappizbloggens redaktion, vi har utmanat varandra och inspirerat varandra, lånat både idéer och material mellan oss. Att Åsa som vi var hos dessutom har ett hemmaspa gjorde ju inte saken sämre! Resultatet av helgen blev 12 LOs och 2½ kort, massor med ny inspiration och med en förnyad känsla av gemenskap i redaktionen, härligt! :-)

Eftersom det är Fars dag idag borde jag ju visa upp kortet som min kära pappa fick i fredags (dock utan några lotter i eftersom jag klistrade igen kuvertet och hastade iväg för att lägga på det, och först halvvägs till postlådan kom på att jag glömt dem...). Men jag tänker gå och sova istället för att leta reda på rätt minneskort, imorgon börjar jag på mitt nya jobb, även om det bara är ny avdelning så känns det som en rätt stor omställning!

Julkänslor

Ja, nog blir det lite julkänslor med snön som kommit! Så jag passar på att visa en julLO jag gjort med material från designat!


Julkort och tändsticksask

Idag känns det verkligen som om julen närmar sig, det har snöat från morgon till kväll! Inget mysigt snöfall, utan blåsigt och med temperatur nära nollan så att det var slirigt och otrevligt att cykla. Men det kan väl passa bra med ett julkort och en tändsticksask att ha till jul! Materialet finns på designat!Det här kortet har jag för mig att jag gjorde efter en skiss på Kortskissen, kul att använda en massa spillpapper!Och så en enkel variant av dekorerad tändsticksask. Inte en massa dekorationer, men väldigt mycket trevligare än en vanlig!

Mums med glass!

Det är mums med glass! Här har jag gjort en LO med foton från olika år med Linn som äter glass, lite kul att använda fotona så ibland tycker jag.Kul med washitape!

Jag gillar att använda washitape och min nya, fina dymo med 3 olika typsnitt! LOn är gjord efter en skiss på Veckans skiss, men jag kom aldrig till skott att skicka in den dit.


Julkort för designat

Jag har börjat så smått med julkorten, här har jag använt papper från The Girls Paperie och granstämpel från Prickiform. Materialet finns på designat!


RSS 2.0