LisebergsLO

 Jag tror minsann att den här också är gjord efter en skiss på Veckans skiss, men aldrig blev upplagd i rätt tid. Fotona är förstås från sommarens Lisebergsbesök, en härlig dag som utnyttjades till max!
 
Nu är det snart dags för Linköpingscrap, och det ska bli så himla kul! Vi håller till på John Bauergymnasiet och alla som vill är välkomna dit under helgen och shoppa från butiken på plats, Scrapfariken, eller bara inspireras!  

Min vackra systerdotter!

I somras njöt vi av att ha min syster och hennes härliga barn på besök nästan en vecka, och då fick jag det det här fina fotot på min systerdotter! Jag skapade efter en skiss på Veckans skiss, men kom aldrig till skott att lägga upp LOn då, men här kommer den. :-)
 

Julias första skoldag

Det är ju lite speciellt att gå till skolan den allra första dagen, och jag fotade såklart Julia (och Linn) inför skolstarten. Och sedan blev det en LO med mycket washitape och lite moln. :-)
 

Dags att väcka liv i bloggen!

 
Jag tror minsann det är dags att det är slut med sommar nu och då är det väl dags att komma igång igen efter sommaruppehållet! Jag har scrappat en del i sommar, parallellt med att jag fortsatt med Project life. Idag visar jag en LO jag gjorde efter en skiss i en FB-grupp, jag tror det blev min sista vecko-LO, sedan körde jag ju igång med PL istället.
 
 
 
 
 

RSS 2.0