Stackars övergivna bloggen...

Det händer helt enkelt saker som jag prioriterar framför att uppdatera bloggen för tillfället, och då blir det att det ekar tomt här inne! Förra helgen var jag med designat uppe på Stockholm City Scrap och det var förstås jättekul, men ganska trött var jag allt när vi kom hem. Sedan två dagars kurs, föräldramöte, syjunta och förstås jobb. Men jag har lite scrappat som borde upp här, men det får vänta lite på redigering. Nu ska jag njuta av att det är helg! :-)

SommarLO med mist

Det har varit CC på designat senaste veckan, och min tävling var en kombinationsutmaning där man skulle använda mist, spets, något sytt och rubrik med flera olika fonter och pearlmaker. Jag gjorde en egen tolkning av den och min LO blev såhär:Det är otroligt kul att leka med mister och masker, här har jag använt punchinella och paper frills som masker. Titeln säger det mesta om fotot, det är från vår semester i Sommen!

Min tomteboflicka

Till slut kommer så min lilla virkade tomteboflicka upp i bloggen! Hon har varit färdig ett tag nu, men inte fastnat på foto innan. Tack Veronica för en rolig virkalong! :-)


Vackra fantastiska!

För ett tag sedan gjorde jag en LO med mycket mist, akrylfärg och roliga dekorationer, då med ett foto på Julia. Den här gången fick det bli en "syster-LO" och då förstås på Linn! :-) Jag hade precis varit på designat och handlat och fick med mig mist i nya härliga färger och var riktigt sugen på att testa dem och en del av de nya dekorationerna. Kolla tex in de söta blommorna, handgjorda av Veronica!Idag har jag haft liten miniträff här hemma, och det blev ännu en LO med mist... Men den kommer en annan dag!

RSS 2.0