Kladda med färg!Oj, så kul det är att "kladda" med färg på en LO! Här har jag lekt med  distresser över en mask, gesso, mist, splashar (gjorda med speciella långhåriga stains), stämplat med duplokloss.

En prinsessa

Den här har jag visst missat! Jag gjorde den på Linköpingscrap, så det är ett tag sedan nu. Det är så kul att leka med mister, masker och gesso, märker att det blivit det mer och mer på mina LOs på sista tiden. :-) Här har en gammal favorit kommit fram också, nämligen hjärtpunchinellan!


Sommarflicka

Visst är det härligt att plocka fram lite sommarfoton även om det går mot vinter nu! Visserligen inte en helt nyscrappad LO, men ändå... Den är gjord till en kombinationsutmaning på Scrappiz.Jag blir så glad att jag fått lite användning av mina virkade blommor, och jag är dessutom väldigt glad att jag vågade prova på virkning! Ikväll har jag börjat virka till en ljuslykta, ska bli spännande att se hur det blir när/om det blir klart!

Gå på vatten

På Linköpingscrap gjorde jag den här LOn efter en skiss om jag inte miss fel. Corren var där när jag gjorde den och till Julias stora lycka visade de den i tidningen, så hon fick vara med där! Jag har lekt en del med mist/splash av samma färg, tyckte det passade bra till färgerna på fotot och vattentemat. De virkade blommorna är mina egna, nu tror jag snart det är dags att virka lite nya! :-)


Fina Linn!

En LO på min fina Linn, fotot är från skolfotograferingen (av Hans Ljung, jarocka.se). En LO som jag gjorde bara för att jag tyckte fotot på min goa tjej var så fint! :-) Materialet är till större delen från designat.


EFIT

I somras lyckades jag med att komma ihåg något jag länge tänkt på, nämligen att köra utmaningen "ett foto i timmen". Jag är dålig på att hålla fokus på att ha med kameran och fota regelbundet under dagen, men då jag nöjde mig med foton från min mobil så lyckades jag! Jag gillar ju verkligen att dokumentera vardagen, och det är är riktigt kul minnen!Nu var kanske 3:e juli inte riktigt en vanlig dag, Linn hade valt att följa med mormor och morfar hem efter vpr husvagnssemester med dem, så det fanns bara en flicka här. Och så var det en väldig massa fixande inför att mamma, pappa och syster med familj skulle komma och fira min födelsedag dagen därpå. Men det här vill jag i alla fall försöka göra regelbundet! :-)

Virkad bläckfisk

Kom på att jag nog inte visat min lilla bläckfisk som jag virkat. Det är väldigt kul att virka små amigurumi!


Flottfärd i Lådbilslandet

En LO från i somras när vi var på Lådbilslandet tillsammans med min goa vän Anna och hennes familj. Martin och barnen passade på att ta en tur på en av deras små flottar. Fotot är från när de la ut, när de kom tillbaka var det i stället flickorna som stakade och styrde. :-)


RSS 2.0