Ljuva minnen!

För nästan ett år sedan var vi på Teneriffa tillsammans med mamma, pappa och min syster med familj, så härligt det var! Precis innan vi åkte från hotellet kom vi på att vi ville ha en gruppbild, så vi bad några medresenärer fota oss. LOn gjorde jag efter en skiss på Scrapgalens CC som slutade i söndags, blev inspirerad av en video av AnnaB att "kladda" lite med gesso och färg. Jag var sugen på starka färger och så fick det bli! :-D


LO v5

Tar väl och laddar upp min LO för v5 också! Nu är det bara v6 och v8, sedan är jag i fas. Och v8 är ju faktiskt inte slut än. :-)


LO v7

Det blev ett litet hopp bland veckorna, men v5 är faktiskt scrappad men inte fotad än. v6 får bli senare, för jag ville så gärna använda det här kortet till mina färgglada papper jag hittade. LOn är gjord efter en skiss på Scrapgalens CC som pågår till på söndag.


Både jag och Julia hade namnsdag förra veckan, så jag tyckte det var lite kul att få ett foto på oss tillsammans. Hade ju förstås kunnat välja ett foto på mitt fina Alla hjärtans dag-kort från Linn också, men det får nog bli till en annan LO. Jag försöker vänja mig vid att bildkvaliten är sådär på fotona jag scrappar, inser att jag aldrig kommer ha en chans att genomföra det här projektet om jag inte använder mina iphone-foton. Men eftersom det inte är några stora foton så tycker jag det är rätt ok, och här är det verkligen en snapshot i vardagen jag är ute efter.

Scraplift

När jag var och scrappade hos Camilla förra veckan hittade jag en så härlig LO att lifta och såhär blev min tolkning:LOn jag inspirerades av är gjort av Anna "Annyt", och finns på den här sidan: http://veckansnyaskiss.blogspot.com/p/dt-filurerna.html en bit ner, LOn heter "Vem släckte ljuset?"

LO v4

Jag ligger lite efter med mina veckoLOs, men just nu beror det enbart på att min dumma skrivare bestämde sig för att skriva ut bilder i vackert rosa-lila ton. Ja, vackert var det Julia som tyckte att det var, själv bestämde jag mig snabbt för att nu var det dags för en ny skrivare! Nåja, jag hade i alla fall ett foto redo att scrappa igår, på lilla söta Sam! Det är barnens nya kusin och det var så mysigt att få hälsa på honom och hans föräldrar för några veckor sedan.


RSS 2.0