8 is enough - del 2

Här kommer nästa 2 LOs från utmaningen 8 is enough!Linn vill inte alltid vara med på bild, så här fick jag fota hennes vitsippor istället, gillar det härligt vita havet i bakgrunden på fotot!Det här fotot (eller ett liknande) har jag scrappat innan, men jag tycker de är så fina att det blev ett till! Fotot är från dagisfotograferingen, (från Jarocka. se).

8 is enough - del 1

På Scrappizbloggen visar vi för tillfället våra alster vi skapat efter utmaningen 8 is enough, dvs man plockar fram max 8 saker och skapar minst 4 alster av dem. Jag plockade ihop mina 8 saker innan vi åkte på semester och det var riktigt kul, för då fick jag faktiskt med mig lite scrapsaker och det blev två LOs på Gotland, övriga fem gjorde jag när jag kommit hem.

Här är det jag valde att utgå ifrån (CS, pennor och liknande är fritt att använda):4 mönstrade papper (1 Scenic Route, 2 October Afternoon, 1 Basic Grey)
1 stickersark från BG
1 alfabet från Scenic Route
Blandade knappar från Creative Café
Blandade halvpärlorOch det här är den första LO jag gjorde. Fotona är från en av de där riktigt varma dagarna i somras när vi var ute hos Camilla och barnen sprang runt och blandat försökte komma i vattnet och komma undan det...


Skaparlusten del 4

Här är mina sista LOs för Skaparlusten. Det blev två LOs till med det lilla paketet från maj, riktigt inspirerande paket!Den här är gjord efter en skiss på joggemias blogg.När vi var på Kneippbyn på Gotland fick flickorna träffa och krama Pippi, tror det var dagens höjdpunkt åtminstone för Julia.


Lite nytt för designat

Det finns många papperstillverkare jag gillar, och October Afternoon är definitivt med på toppen och slåss! Allt material jag använt finns på designat.Min första LO är med foton från den underbara blomsterparken Keukenhof i Holland. Fotot på den allra finaste tulpanen kom dock inte med på just den här LOn, men jag misstänker att det kommer senare!Lite närbild på de få dekorationerna jag har använt.Sedan blev det en LO om vår semester på Gotland. Det blev bara ett riktigt havsbad, men det gillade verkligen tjejerna. Det gick rätt höga vågor (åtminstone för dem), så jag fick hålla hårt i dem!


Härlig scrapdag!

Idag har jag scrappat inte mindre än 6 LOs! Känns riktigt skönt för det känns som om jag är inne i flyt igen, det gick lite trögt i slutet av våren och början av sommaren. Dock inget nytt att visa idag, dels är det för mörkt att fota nu och dels var allt sånt som ska visas på designats blogg eller Scrappiz senare.

Igår släppte vi på anmälan till LinköpingScrap och efter bara några timmar var det redan fullt! Uppenbarligen fler än jag som längtar till den helgen! :-D Om du missade chansen att få sitta med och scrappa går det ändå bra att komma förbi och shoppa! All info finns på vår blogg.

Skaparlusten del 3

Här kommer del tre av papprena jag fick från Skaparlustens månadspaket för att skapa för Scrappizbloggen.Först ett bröllopsfoto! Gillar det läckra wellpapp-pappret!Sedan ett kort med Linn, jag har redan scrappat det, men vissa kort tål att scrappas flera gånger!

Idag öppnade sig himlen när jag skulle cykla från jobbet, trots att jag faktiskt fått med mig regnstället var jag blöt inpå kroppen och sandaler var inte det bästa att ha på fötterna... Nåja, jag torkade, tur det var på hemväg och inte till jobbet i alla fall!


Första tanden tappad

Linn har tappat sin första tand idag! Precis lagom till skolfotograferingen imorgon... ;-) När hon kom hem och berättade att hon varit tvungen att slänga sista biten av korven på mellis för att det kändes så konstigt i tanden så bad jag att få titta och känna. Det gick att vika ut den 90 grader, så jag sa att den i princip gick att ta bort, men då blev hon lite förskräckt och sprang bort från mig. 10 min senare kom hon stolt ut från lillasysters rum och visade tanden och sin ny glugg. Och det är ju självklart ett måste att dokumentera! (och jag är tacksam för att jag slapp göra något för att få ut den...)


Skapat med October Afternoon!

I mitt senaste DT-paket från Camilla och designat fick jag underbara October Afternoon-papper, mycket i turkosa nyanser. Det blev snabbt en LO, för en gångs skull med foton på mig och Martin tillsammans! Är du nyfiken på vad jag använt, kika in på designats blogg!


Varit på scrapträff med barnen

Idag var båda flickorna med mig på scrapträff, eftersom jag var sugen på att komma iväg hade jag inte så mycket val då Martin är iväg med jobbet. Flickorna var förstås eld och lågor över att få följa med! Och trots att jag fick hjälpa dem med både det ena och andra hann jag göra nästan 3 LOs, men Julia gjorde 5 eller 6 st + 3 kort, Linn några färre. Ska se om jag får tillstånd att fota några av barnens och visa, mina kommer lite senare! Men jag blir ju så sugen på att fortsätta scrappa, fastän vi var nästan hela dagen på träff. Får se om det blir lite mer när flickorna somnat...

Det är toppen med sommar!

Jag hittade en LO som jag gjort för designat, men glömt visa här... Så här kommer den också!


Mer för Skaparlusten

Här kommer del 2 av det jag skapat för Skaparlusten genom Scrappiz.Jag älskar kortet på Linn när hon leker med vattnet! Jag gjorde lite extra vattenstänk utanför fotot också, och satte även lite 3D-lack på bokstäverna.Ett rätt enkelt grattiskort, jag har insett att jag gillar de enkla alltmer!

Nu är det dags för frukost!


Blandat från Scrappiz

Under veckan vi var på semester visades några av mina LOs/kort på Scrappiz, så jag tar och visar dem här också.Först ett av de korten som en fröken på barnens dagis fick, men det är för de virkade rosorna som det var med på Scrappiz. Rosorna är inte virkade av mig (även om jag önskar jag kunde virka), utan av Pernilla.Nästa var till en utmaning att använda både sepiafärgade och färgfoto på samma LO. Jag tror det här är min första LO med sepiafärgat foto på över huvudtaget, lite kul!

Skapat för Skaparlusten på Scrappiz

Den här månadens företag på Scrappiz är Skaparlusten, och jag har fått två av deras månadspaket att scrappa med och visa upp på Scrappiz. Här kommer första omgången av det jag skapat, papprena är från Kaisercraft.Först en LO om vår söta lilla badtjej, fotot är inte helt nytt för nu badar de nästan aldrig utan duschar (eftersom deras mamma tycker det går snabbare...). Här har jag plockat fram min symaskin och sytt lite på kanterna, förstår inte varför jag inte gör det oftare!
Nästa är om mina föräldrars nya Casper. Deras gamla hund hette också Casper, men det är inte de som har dålig fantasi, för de köpte honom som 1-åring och då hette han redan det. Lite komiskt är det allt tycker jag.Paketet innehöll också två wellpapptags, och av den ena gjorde jag en tag att sätta på en flaska man kan ge bort.

Första GotlandsLOn

När jag kollade igenom mina bilder från Gotland, fastnade jag för ett foto på vår lilla stuga, så det fick bli den första LOn om Gotland. På bilden kan man också se vår nya, fina, röda, biogasbil! Allt material kommer från designat!


Gotlandssemester

Nu har vi varit hemma sedan i söndags kväll, kom tillbaka efter en mysig Gotlandssemester. Vi bodde i en liten stuga i skogen inte långt från havet, inget rinnande vatten inne men med indragen el. Så barnen fick prova på det här med utedass, vilket de oftast tyckte var helt ok, inte riktigt lika kul när det spöregnade... Vi var på bröllop i lördags och jag hade gjort dels en tavla till brudparet och så förstås ett litet kort.Tavlan är inte min idé, utan jag hittade den via en kul blogg, trendenser.se, som hittat dem hos Sarah & Bendrix. Men är man scrappare så köper man oftast inte sånt utan gör det själv istället! Fotot är lite dåligt, riktigt så snett är det inte i verkligheten...Den söta stämpeln kommer från Bildmålarna, kunde inte motstå den när jag blev bjuden på bröllop... Det blev ett relativt enkelt kort eftersom jag gjorde det på Gotland och jag hade ju inte tagit med mig så mycket olika scrapmaterial.

RSS 2.0