Bloggpartybidrag nr 2

Leamons blogg hittade jag en skiss som jag använde till ett julkort, så kul med bloggparty! Jag passade på att använda en av de nya fina julstämplarna från Bildmålarna.


Jul med Nikki Sivils

Idag blir det lite julinspiration i bloggen! Nästan allt material jag använt finns att köpa på designat, så kika in där och shoppa! Det kommer in en massa roliga saker mest hela tiden, så det är väl värt ett besök då och då. Bloggen uppdateras ofta med härliga alster av mina DT-kollegor, så kika in där med!Först en LO om Linn som klär granen, jag visste precis vilket kort jag ville ha när jag såg den läckra granen på ett av mina papper.Sedan tre julkort. Blommorna och bladen är från samma förpackning, blommorna är ihopsatt och blingade med lite blingstenar, passade bra ihop med de glittriga bokstäverna.Här är tomten och granen rub-ons, stjärnorna är genomskinliga med lite glitterlim på sig. Och så mina favoriter, minialfabet! Så användbart och smidigt att det är så otroligt många bokstäver att man kan skriva långa meningar utan att de vanligaste bokstäverna tar slut.Sedan kommer ett riktigt snabbkort. Det mönstrade pappret är redan färdigt, bara att skära ut från arket, och montera på kortstommen! Textrutan har jag klistrat över den engelska texten eftersom i princip alla mina julkort skickas inom Sverige. Till sist har jag duttat dit pearl maker runt om hela kortet. Som sagt enkelt, men ändå mycket roligare än ett köpekort tycker jag!

Bloggparty-bidrag

Just nu pågår det ett bloggparty genom AoS, och jag har hängt på den utmaning som finns här hos MiaSuns blogg. Min lift av hennes LO kommer här!Det finns massor av roliga utmaningar på bloggpartyt, men tyvärr har jag bara hunnit med detta och ett till än så länge. Får se om det blir något mer innan det tar slut!

Linns härliga miner

Igår visade jag denna på Scrappiz, för att inspirera till att fota roliga miner man ber barnen göra. Martin bad Linn visa hur hon såg ut när hon var arg, kär, ledsen osv, och jag scrappade förstås alla dessa härliga foton!Idag har jag varit på Scrapträff hela dagen och scrappat massor. Det blev 4 LOs och 4 kort, visserligen var några väldigt enkla, men jag gillar dem och det är huvudsaken! De flesta måste jag vänta lite med att visa, men några kommer nog upp under kvällen eller morgondagen.

En glömd LO från träffen

Hittade en LO från träffen för några veckor sedan som jag inte tror jag visat. Ännu ett av de härliga dagisfotona som de tog på Julias dagis, den här gången från syskonfotograferingen. Inte nog med att Linn fick komma in och ta så här fina foton tillsammans med lillasyster, han tog några på bara Linn också! Men det blir till en annan LO. Fotot är taget av Johnny Henestål på Jarocka! LOn är gjord med material som fanns i goodiebagen vi hade plus bland annat lite journalingcirklar från Jillibean Soup, som man kan hitta hos designat.


Sytt på LOn

För ett bra tag sedan köpte jag mallar från Bazzill som man enkelt kan göra mönster för att sy på en LO, och nu hade vi ett inlägg på Scrappiz om just att sy för hand på sina LOs och då plockade jag fram dem igen. Här har jag dessutom målat mina fjärilar med promarkers, blev en läcker effekt tycker jag.  Jag har sett det i någon tidning eller blogg för ett tag sedan, och tyckte det var snyggt.Fotona är från vår Ölandssemester, jag vet inte vem som tyckte det var roligast med dessa jättebubblor, Martin eller barnen. Vi bodde på Kackelstugan, i den sk Drängstugan som man ser i bakgrunden.

Mer Heidi Swapp

Jag har gjort två LOs till med de härliga papprena jag fick i senaste DT-paketet från designat. Papprena är från Heidi Swapp, chipboardbokstäverna från My Little Shoebox och bling från Melissa Frances.Här har jag använt Bazzill CS som bas tillsammans med ett färdigrandat papper från Heidi Swapp, journalingrutan är utklippt från ett annat papper, blommor från Prima och så Pearl maker som är nästan genomskinliga. Rubriken är en av mina favorittypsnitt från American Crafts. Lite utförligare beskrivning finns på designats blogg!


Edit: Det underbara fotot på Julia är från dagisfotograferingen och är taget av Johnny Henestål på Jarocka!


Ett julkort till!

Idag har jag gjort ett ganska snabbt julkort till, även denna lilla "Mimosa julgröt" är en av Bildmålarnas nya stämplar som nu finns ute till försäljning! Nu börjar jag bli sugen på risgrynsgröt...


Ljuvliga julstämplar hos Bildmålarna!

Snart släpps det nya julstämplar hos Bildmålarna, både med Mimo, Mimosa och Tossarna! Här är två kort jag gjorde på träffen med de nya stämplarna, årets första jul/vinterkort! Men med största sannolikhet långt ifrån de sista...Först ett kort med Mimo och snögubben! Det är gjort efter kortskissen som AnnaG gjort till vår träff. Kul med lite annorlunda upplägg mot vad jag brukar ha! Snöflingorna har jag fyllt i med lite vit pearlmaker eftersom de nästan försvann när jag målade bakgrunden ljusblå. Lite glitterlim blev det också!Till nästa kort har jag använt lilla söta Tossan på släde, detta är gjort till kortliften på träffen, kortet jag liftade var även det gjort av AnnaG. Funderar på om jag ska lägga till God Jul någonstans, men det kommer ju stå inne i kortet, så det får nog vara såhär!

Julpapper från Nikki Sivils för designat

Hos designat finns härliga jul- och vinterpapper från Nikki Sivils, och jag fick dem tillsammans med lite härliga dekorationer i mitt senaste DT-paket. Så jag letade reda på förra årets julfoton och några från pulkabacken och det resulterade i dessa två LOs. Nästan allt material finns hos designat, kika in i bloggen så kan du se vad jag använt till dem!Först ett foto på Julia, hon blev så söt i sidenbandet och ville absolut inte ta av sig det!Närbild på rubons och pearl maker (kristall)!Bilder från pulkabacken, vi hade rätt kul på snowracern alla fyra!Genomskinliga snöflingor med glitterlim på!Mina favorithjärtan, gissa om jag blev lycklig när jag såg att Camilla (designat) tagit hem dem. Jag skulle nog kunna använda dem och den genomskinliga varianten på varenda LO...

Det kommer in massor med nya roliga saker hos designat mest hela tiden, så kika in och se allt kul som finns!


Liftar till Stellas tävlingar

Vi hade ju glädjen att ha Stellas som en av våra butiker på träffen, och de anordnade lifttävling både lördag och söndag. Dessa LOs är båda gjorda efter härliga LOs som MissMian har skapat. Hon gör så otroligt mycket fint, hade hennes LOs som favoriter i flera av tävlingarna under träffen!Första LOn är med ett foto som Martin tog i somras på flickorna när de i full fart rusade runt i trädgården. Fat fotot är lite oskarpt gillar jag det massor, han har precis lyckats fånga dem som de är! Tittar man noga på Julias skor ser man att de är satta på fel fot, något som händer mest hela tiden.Här blev det foton som jag har haft utskrivna ett tag nu, det är från Julias 3-årskalas med släkten.


Kort från träffen

Jag fortsätter att portionera ut lite alster från träffen! Det här kortet gjordes av goodiebagen. Stämpeln är från The Greeting farm, tycker den är så söt!Även nästa kort är gjord på träffen, här är söta Mimo från Bildmålarna!Sedan gjorde jag två kort med Bildmålarnas julstämplar, men de visar jag i nästa vecka! Är du nyfiken på hur de nya stämplarna ser ut, kika in på Bildmålarnas blogg!

Skissutmaning på Scrappiz

Jag har ju helt glömt bort att visa denna som är gjord till månadens skiss på Scrappiz, jag hoppade på att vara med i skissteamet den här gången, gillar ju att skapa efter skisser. Här finns skissen och några fler tolkningar!


Lite träffalster!

Här kommer två av de LOs jag gjorde på helgens scrapträff!Den första är gjord efter AnnaGs fina skiss. Julia har tagit foto på sina skor, konstigt att skorna så ofta hamnar på fel fot! Båda barnen gillar verkligen min nya lilla kamera som jag fick på Mors dag, för den får de låna och fota de med.Nästa LO är en lift av en av AnnaGs LOs. Så fort jag fick se Annas LO visste jag vad jag ville att min skulle handla om, har funderat på detta innan men inte kommit till skott med den. Av en slump finns det mesta jag använt på designat, som stämplarna jag använt som är Jenny Sandbergs "ögonblick att minnas", journalingrutorna från Melissa Frances och thickersalfabetet från American Crafts. Jag har sprayat med glimmer mist och avslutat med lite bling!


Heidi Swapp för designat!

Lagom till helgens scrapträff fick jag ett härligt DT-paket från goa Camilla på designat. Det trillar in massor med härliga nyheter hela tiden i butiken, så jag kan varmt rekommendera att du kikar in där! Bland annat har de fått in en hel massa härliga minialfabet från My little shoebox som jag bara inte kan få nog av, de är underbart användbara!

Eftersom jag lyckades lägga mina julfoton så att jag inte hittade dem fick jag vänta lite med de läckra julpapper jag fick från Nikki Sivils, men jag gjorde istället denna LO med papper från Heidi Swapp till en monokromatisk utmaning vi hade på träffen. Vi har ju en väldigt rosa liten prinsesstjej hemma för tillfället, så jag tyckte det passade bra till henne. Mer info om vad jag använt till LOn finns på designats blogg!Glömde jag säga att det var en helt fantastisk helg med massor av skaparglädje överallt? Det kom in så mycket fina bidrag i alla tävlingar, och när jag väl tog mig tid att kika runt vad andra skapade så var det så mycket läckert överallt! Tack alla som kom på träffen, sittande scrappare, butiker, shoppare och såklart det härliga gänget jag anordnar tillsammans med!

Helt slut efter scrapträffen!

Oj, vad trött jag är nu när scrapträffen är avslutad, städningen likaså, barnen sover sött i sina sängar och jag slösurfar lite... Ska nog ta och packa upp och kika lite på vad jag gjort. Tror att jag fick till 7 LOs och 4 kort under helgen, så himla kul att sitta tillsammans med likasinnade och skapa! Det mesta flöt på väldigt bra, så jag hoppas att alla som kom och scrappade är lika nöjda med helgen som vi som arrangerade är! Något att visa upp just nu har jag dock inte, men det kommer väl nästa vecka när jag får lite tid att fota i dagsljus...

Nu är jag redo!

Nu är vi redo för scrapträff imorgon! Tidigare ikväll var vi och fixade iordning i lokalen, nu har jag skrivit ut lite foton till mig, syster och systerdotter och fixat matlistan. Hmm, kom precis på att jag skulle skriva en liten lapp med ingredienserna till brödet också... Nåja, nu får det bli morgon snabbt!

Stort fokusfoto

När vi var på Öland i somras tog Martin ett så härligt foto när vi var på Borgholms slottsruin och jag bestämde mig snabbt för att göra en stor utskrift med det och låta det fylla nästan hela min LO. Eftersom det var mörka kanter kunde jag ändå få med en rubrik och lite dekorationer!Imorgon börjar vi fixa iordning inför helgens scrapträff, jag borde packa men skriver istället ut en massa foton. Nog dags att börja med det nu i alla fall, får väl komplettera imorgon om jag kommer på fler foton jag MÅSTE skriva ut...

Mimosa vid stubben

Den här stämpeln från Bildmålarna har egentligen två små tussilago vid sidan av stubben och med dem är den här stämpeln förstås en riktigt vårstämpel. Men genom att klippa bort blommorna och istället lägga till en massa löv (som också är från Bildmålarna) runt Mimosa blev det snabbt höst istället! Upplägget har jag lånat av mig själv, inte helt olika hus-kortet lite längre ner...Ikväll har jag varit på spinning, 2:a gången efter sommaren. Känns skönt att köra igång lite igen, för tillfället är jag väldigt nöjd om jag kommer iväg en gång i veckan!

RSS 2.0