LO v9

V9 firade vi Linns 8-årsdag, det har gått galet fort sedan hon kom in i mitt liv! Som vanligt beställde hon tågtårta av glass till sitt kalas med kompisarna, och det är bara att tacka och ta emot för den beställningen!


LO v11

Nu hoppar jag lite bland veckorna eftersom den här LOn är gjord efter Veckans skiss. Men jag är i fas med veckorna igen, så det är några som inte kommit upp här än. När cyklarna och kickarna kommer fram, då är det väl verkligen vår?


LO v8

Jag kör väl vidare med mina veckoLOs! Den här är från sportlovsveckan som inte riktigt blev som vi tänkt oss. Både jag och Linn var sjuka, men när vi piggat på oss såg jag till att flickorna kom iväg på ett välbehövligt besök hos frisören. De tycker det är riktigt kul att gå och klippa sig, speciellt roligt när de får lite roliga färger i håret, och såklart klubban de brukar få efteråt.


LO v7 - bonus!

Jag var uppenbarligen lite förvirrad och räknade fel med veckorna när jag satt på LinköpingScrap och skulle scrappa mina veckoLOs. Jag trodde vi var i v11 och gjorde alla veckor t.om 11. Så när en snäll bordsgranne (tack Sara!) påpekade att det var v10, ja då var det bara att pilla bort veckonumret och göra rätt. Den här "blev över" eftersom jag redan gjort en för v7, men då får det helt enkelt bli två stycken v7! En LO med varje älskad dotter. :-)


LO v6

Ja, jag kör väl en vecko-LO! Det här är från vecka 6 och jag slängde upp kameran när Julia ville pyssla lite, här målar hon en toarulle för att ha den att sätta upp hårband runt.Skisstävling hos Scrapgalen

Jag hittade en skisstävling hos Scrapgalen, jag gillade både skissen och temat FÄRGER och skapade denna LO på Linn (fotot är taget av Jarocka.se). Det blev färgglatt med min vanliga vita bakgrund.Jag insåg ikväll att det är lite synd att det är så tomt i bloggen eftersom jag skulle kunna köra inlägg varje dag månaden ut och ändå inte ha helt slut på dem... Det blev en del skapat på LinköpingScrap och så hittade jag några obloggade alster från tidigare. Men vi börjar såhär så får jag se hur det blir med tiden framöver!

En underbar scraphelg!

Hemma efter en härlig scraphelg, vårens upplaga av LinköpingScrap blev lika bra som jag hoppats på. Men helgen gick ju alldeles för fort, det är svårt att förstå hur tiden flyger när man har kul! 10 LOs och 4 kort blev det skapat för min del under helgen, men då var 5 av mina LOs snabbscrappade vecko-LOs. Och tänka sig, jag lyckades t.o.m få in v11, ligger uppenbarligen lite före min tid...

På eftersnacket började vi i vanlig ordning diskutera nästa träff, jag är så glad att ha sådana härliga arrangörskompisar av vi bara vill köra på! Och dessutom ha lite miniträffar tillsammans mellan de stora. :-)

Hipp hurra för Linn idag!

Idag fyller Linn 8 år! Helt otroligt, hur gick det till liksom? Igår plockade jag fram albumet som jag började scrappa åt henne, det som visserligen aldrig blev klart, men det som fick in mig på det här med att scrappa. Som sagt, något helt album från 1:a året blev det aldrig till henne, jag gick snabbt ifrån att scrappa i ett fast album, men det finns en hel massa roliga minnen samlade i mina album och jag är så glad att kunna göra det för min familj, samla minnen! Och samtidigt ha så kul när jag gör det...

På tal om kul, nästa helg, dvs 10-11 mars, är det dags för LinköpingScrap! Som jag längtar! Vill du komma förbi och kika eller shoppa lite så håller vi till på John Bauers gymnasium hela helgen. :-)

RSS 2.0