Njut av livet!

Den här stämpeln från Prickiform är så härlig! Jag känner för att gå och lägga mig i badkaret och bara njuta, men jag ska nog gå och lägga mig och sova istället. Fast i morse, redan vid 6.30 var jag på plats i simhallen!


Lisebergsbesök

Idag blir det en LO om ett lisebergsbesök i somras. När jag gjort den insåg jag att jag gjort en nästan likadan innan... Fast den var med 1 foto och i lettersize. Men kraft, rött och grönt gick igen på den också. Allt material finns på designat!

Grattiskort

Det här kortet fick Camilla när hon fyllde år för ett tag sedan. Själva kortet är gjort på LinköpingScrap, till kittävlingen där.Imorgon blir det VAB igen, för Linns feber har inte gett med sig än. Börjar kännas lite tröstlöst, märker att hon är trött av att vara sjuk också, inte som i veckan när hon höll igång rätt bra även med feber i kroppen.

Gotlandssemester igen

Idag visar vi lite olika sammanfattningsLOs på Scrappiz, jag har gjort en om vår semestervecka på Gotland i somras.Och så måste jag prova att schemalägga mitt inlägg, såg att det finns en liten kalender när jag skirver inlägget. Hoppas det funkar bra, för det är en sak som fått mig att fundera på om jag ska byta till något annat än blogg.se...

Kort till Hanna

I torsdags fyllde min goa systerdotter 13 år! Jag har fortfarande en bild i mitt huvud av vårt första möte med henne när hon bara var några dagar gammal och jag har allt lite svårt att förstå hur hon blev så stor så fort. Idag skulle vi egentligen åkt ner och firat henne, men eftersom Linn fortfarande har feber (virus enl läkaren) så får vi stanna hemma och ta det en annan gång. Här är i alla fall kortet som hon fick på födelsedagen.


Gör kort igen!

Mitt kortskapande går lite upp och ner, men senaste veckan har jag nog gjort nästan 10 kort! Dels pga att jag har skickat två födelsedagskort under veckan, jag har gjort några julkort till en kurs jag ska hålla på jobbet framöver, men också några andra bara för att jag kommit på att det är kul igen!


Det här kortet gick iväg i början av veckan till en liten 4-åring. Jag har blivit inspirerad att använda symaskinen lite mer igen, gillar effekten det ger att sy! Och så gillar jag verkligen mina nya söta The Greeting Farm-stämplar! Vill du också ha en finns det fortfarande några kvar hos designat.

Scrapliftat

På Scrappizbloggen förra veckan visade jag den här LOn, det är en lift av en (tror jag) fransk tjej, vars blogg man hittar här. Jag har liftat henne innan, det finns så otroligt mycket härligt att inspireras av på hennes blogg!Idag är jag hemma och VABar igen, Martin har tagit tis-ons. Än så länge mår hon bra idag, men febern brukar komma framåt kvällen, så än är jag inte säker på att hon verkligen är frisk. Och så hostar hon en massa, stackarn!

Ett litet kort

I måndags när jag var hemma och VABade pysslade jag och tjejerna (innan Linn sjönk ner i soffan med feber igen), och jag passade på att skapa ett kort med en av mina nya stämplar från The Greeting Farm. Jag plockade fram symaskinen och sydde lite på kortet också, gillar hur det blir med riktiga sömmar! Papprena kommer från The Girls Paperie och både de och stämpeln finns på designat.


Söta lilla vintertjej

I mitt senaste DT-paket fanns det härliga papper från The Girls Paperie, här har jag använt ett till en vinterLO. Och så lite kul washitape, den går att göra lite som man vill med. Allt material finns på designat!


Echo Park igen!

Här är en till med papper från Echo Park! Som vanligt finns allt material på designat!


Fina Julia

Min allra finaste lilla Julia! Här har jag scrappat ett foto bara för att hon är så söt, så det blev en LO utan någon direkt historia till. Allt material finns hos designat!


Bebiskort för designat

Igår hade vi besök av en liten tjej på 3 veckor och hon fick såklart ett litet handgjort kort tillsammans med en present. Eftersom hon ännu inte fått något namn fick det bli "Lillasyster" på kortet. Allt material utom stämpelmotiv finns hos designat!


HöstLO

Idag har vi höstfärger på Scrappizbloggen, LOs skapade efter färgschemat brunt, rött, orange och gult. Jag fick leta lite bland mina gamla foton och hittade det här fina på Linn, det är visserligen 2 år gammalt. Jag älskar de härliga färgerna på lönnlöven utanför mammas och pappas hus, och det passade in bra i färgerna!


Ny favorit?

Ja, Echo Park kvalar definitivt in bland mina favoriter! Här har jag skapat med dem för designat, allt material finns där!Linn på väg till sin allra första dag på 6-års, spännande tyckte nog både hon och jag!Ett kort till lite vad som!

Årets första julkort

På LinköpingScrap köpte jag lite nya julstämplar från Prickiform och gjorde också första julkortet. Ett väldigt enkelt kort, men ska jag göra många julkort så blir de nog inte så mycket mer avancerade.Nu är det dags att sova, snart dags för ny jobbvecka!

RSS 2.0