Bortglömda kort

Jag tror jag missade att visa de här när jag gjort dem, de är skapade med material från Hildas rum till Scrappizbloggen. Det är inte riktigt min vanliga stil på papprena, men visst är det kul att utmanas lite!

Använt mini-LOs

Jag har ett tag funderat på att göra en LO med många små LOs utskrivna på, och när Petra utmanade oss på Scrappiz att just använda små utskrivna LOs kom jag äntligen till skott! Dessutom återanvände jag delar av en text som jag skrev på Scrappizbloggen om hur glad jag blir av att tillsammans med familjen sitta och bläddra bland mina alster!


Åka skridskor!

I julas fick flickorna sina första skridskor, och på annandagen invigde de dem på bandybanan i Nässjö. De tyckte det var riktigt kul!I fredags var Linn på sin första skolresa. dock inte så långt utan bara till ishallen på friluftsdag. Väldigt spännande tyckte Linn, som gav mig en utförlig berättelse om alla tre fikorna hon tagit under förmiddagen. Hur det gick att åka skridskor framgick inte lika tydligt, men hon tyckte det var kul!

Lilla prinsessan!

Här är ännu en LO som jag gjorde på Scrappizträffen i höstas! Vi pytsar ut dem lite då och då på bloggen, tror den här var uppe förra veckan, eller kanske veckan innan det... Det var i alla fall en prylutmaning, vi skulle välja två saker ur en påse som Malena plockat ihop. Jag valde en Belle-docka = prinsessa och en duplobit, som jag valde att använda och stämpla med lite akrylfärg på ena pappret.Fotot är från höstens fotoomgång på dagis, taget av en kille på JaRocka. Helt underbart på min lilla tjej!

Hopp, hopp!

Den här gjorde jag på vår Scrappizträff i höstas, utmaningen var att skapa egna dekorationer utan stansverktyg. Så jag ritade och klippte ut cirklar i olika storlekar, satte ihop dem med tyll underst och en bubbla överst!Linn gillar att hoppa på studsmattan hos kusinerna, det är svårt att få in henne och Julia därifrån. Och eftersom de bara får hoppa en i taget kör vi med äggklocka.

Små vampyrhäxor

Den här gjorde jag innan nyår när jag var en sväng och scrappade hos Camilla på designat.  Inte riktigt mina vanliga färger när jag scrappar, men följde känslan och färgerna i fotot.Linn skulle på monsterkalas för ett tag sedan, och då fick de varsin vampyrmask (tänderna som jag tänkt mig fanns inte), och sedan blev det vampyrhäxa med häxhatten.

Och årets första kort!

Min faster fyller 80 år, och idag ska mamma och pappa på kalas och fira henne så mamma bad mig göra ett kort. Och det gjorde jag självklart! Jag tycker ofta det kan vara svårt att göra kort till äldre, (visserligen framför allt äldre herrar) men det här blev jag riktigt nöjd med. Mammas kommentar var att det var en ny stil, det är i alla fall första gången jag använt lyktstolpen på kort. Och det gav mersmak, så nu måste jag fundera på om jag ska skaffa lång plattform till revan för att kunna köpa en egen...


Årets första LO

Jånnas lilla vrå pågår en lifttävling, och eftersom jag gillar hennes LOs massor passade jag på att haka på. Den LO jag liftat finns här. Insåg när jag var klar att Johannas LO även den är en lift, hittar tyvärr inte Rimnas ursprungliga LO.Fotot är från i somras när vi var på Liseberg, känns ganska avlägset för tillfället. Men snart är väl våren och sommaren här igen!

Liftat Malena

När vi var på redaktionsträff med Scrappizgänget för ett tag sedan passade jag på att lifta en av Malenas layouter, och samtidigt låna hennes STORA dymo! Gillar väldigt mycket den genomskinliga dymotejpen (som du kan hitta på designat!)Nu kommer snart familjen hem igen, efter att de varit några dagar i Kalmar. Och själv jobbar jag en dag till innan det är dags för lite mer ledighet, inte dumt med lite mjukstart efter julen!

Bästa julklappen!

Julias bästa julklapp var den hett efterlängtade Törnrosaklänningen! Inte så att hon inte hade några rosa prinsessklänningar innan, men just den här har en liten Törnrosaknapp på sig, så den var förstås extra fin! Hon slängde av sig julklänningen på direkten och gick sedan omkring i denna så fort hon kunde. Allt material kommer från designat!Stora prinsessan!

Oftast är det en liten prinsessa vi har här hemma, men ibland vill Linn också ha prinsesskrona på sig! Allt material finns på designat!


Bus!

Här är en till LO från förra året som glömts bort. Den är gjord efter en skiss på Scrappizbloggen.


Bästa systern!

När jag gick igenom mina LOs för året hittade jag några som jag missat blogga, den här gjorde jag på LinköpingScrap i september... Jag är så glad för min älskade syster!


Sammanfattning av scrapåret 2010

När det är dags för ett nytt år brukar jag också titta igenom vad jag skapat, bara för att det är lite kul att se hur mitt skapande svänger genom åren! Jag kan konstatera att jag har gjort en del färre kort än tidigare, inte helt oväntat eftersom jag inte designar för något stämpelföretag längre. Däremot har jag gjort några fler LOs. På ett ungefär har det blivit 75 kort och 125 LOs under året, 85 i 12x12 och 40 i lettersize. Det är mycket vitt, kraft, straw och diskret mönstrade papper när jag skapar, dessutom sparsmakat med dekorationer, dvs ungefär som tidigare år. Jag trivs med min stil även om jag ibland provar på något annat. Som vanligt sätter jag inte upp något mål i antal över mitt skapande, utan gör det jag känner för och bara för att jag tycker det är så roligt! :-)

Mina favoritkort 2010

Det är väl lika bra att fortsätta med favoritkorten direkt också! Det har blivit lite färre kort i år än tidigare, men några fanns det ändå att välja mellan! Mina favoriter från tidigare år: 2006, 2007, 2008, 2009. Bland motivstämplarna är det visst The Greeting Farm som jag använt rätt mycket. 


Mina favoritLOs 2010

Min vana trogen har jag plockat ut mina favoritLOs från året som gått, tidigare års favoritLOs finns här för 2006 (längst ner på sidan, direktlänken vill inte fungera), 2007, 2008 respektive 2009. Det här året blev det 11 st, jag hade lite svårt att ta bort en av dem när jag väl valt... Jag fortsätter i ungefär samma stil som innan, väldigt många med vit bakgrund bland favoriterna, någon med kraft och övriga med diskret mönstrat papper. Och det är väldigt ofta med halvpärlor på LOn!
Gott Nytt 2011!

Vill passa på att önska gott nytt år! Hoppas det blir ett riktigt bra år! Vi hade en väldigt trevlig nyårsafton tillsammans med goda vänner, alla barnen lekte bra tillsammans och var väldigt uppspelta vid 12-slaget! Tyvärr regnade det då, men på vår balkong finns det delvis tak så de som ville fick plats därunder. Några bra bilder blev det inte av raketerna, men kanske kommer det något foto på våra fina lanternor vi skickade upp tidigare under kvällen.

Eftersom jag har en del på lager att visa fortsätter jag med några alster från förra året, alla skapade till Scrappizbloggen.Här var det fokus på texten, jag skrev texten först och utgick från den när jag skapade.En bröllopsLO med material sponsrat av Hildas Rum, alltid när jag får sådana papper känns det som om jag bara måste plocka med mina bröllopsbilder!Den här är gjord efter en skiss, och så skulle vi ha med några träd som vi fått av Sara. Fotot är från en av de lediga dagarna under höstlovet, vi passade på att åka till bibliteket och i parken utanför fanns det massor med varcka löv!

RSS 2.0