Tiden går fort!

För nästan exakt 4 år sedan insåg jag att jag skulle föda barn! Att det verkligen var dags alltså, ATT jag skulle föda barn hade jag väl börjat förstå lite innan... Men det var ungefär den här tiden, då för 4 år sedan, som jag förstod att det var värkar jag kände och att de började komma mer och mer regelbundet. Vid halv 4 snåret åkte vi in till förlossningen och strax efter halv 9 på morgonen hade jag en underbar liten tjej PÅ min mage istället för I, vilken lyckokänsla!

Det är inte klokt vad tiden går fort...

Melodifestival och kalas!

Den här helgen har vi haft fullt upp här hemma! Jag kom hem från Stockholm med tåget runt 19-snåret i fredags och kunde sedan läsa om att tågen inte kommit längre än till Linköping ungefär då, så jag hade visst lite tur! I lördags var jag på Melodifestivalens genrep med min syster och om min systerdotter. Vi var ganska nöjda med resultatet (självklart kollade vi in allt på kvällen!), men jag och min syster tyckte även om Patrik Isakssons låt. Och så är ju Björn Gustafsson väldigt rolig!

Idag har vi haft kalas, mamma, pappa och resten av barnens kusiner kom upp för att fira att Linn snart fyller 4 år. Det blev en hel del gott att äta och förstås roligt med besök! Nästa helg blir det barnkalas istället, tur de inte fyller så ofta för det blir ju flera kalas varje gång! ;-)

Lite nytt!

Trots att jag sitter på ett hotellrum i Sollentuna kommer det lite nya LOs här! Det är sånt jag skapat tidigare till Scrappiz, och som var med på bloggen idag.

Först är det en LO som jag gjorde på scrapträffen i början av februari, det här är en scraplift av en av webmosterhelenes härliga LOs!

prinsessor

Även denna gjorde jag på den stora scrapträffen, LOn är gjord till en annonsutmaning. 

hanna

Den här gjorde jag i förra veckan!

camilla

Alla layouterna är med i en artikel som handlar om kärlek till människor runt omkring oss, de som betyder mycket för oss och det är tänkt som en liten uppmaning att inte glömma bort dem i scrappandet. Ok, nu är ju flickorna med på väldigt många av mina LOs, men jag ville ändå ha med dem i just den artikeln. Hela artikeln går att läsa här!


På kurs i Kista

Hela den här veckan är jag på kurs i Kista för att lära mig programmera. Det var LÄNGE sedan jag gjorde kan jag meddela! Är fortfarande lite snurrig i huvudet av all ny information, så jag borde kanske inte suttit på en mysig restaurang hela kvällen och pratat med min kära vän Anna, utan läst lite mer om det vi gått igenom, men det hade ju inte varit lika trevligt!

Ja, jag har alltså tillbringat hela kvällen på en restaurang med massor av god mat och väldigt trevligt sällskap. Vi valde trerättersmenyn inte bara för att det lät gott utan också för att verkligen få tid att sitta och prata. Vi var på "bakfickan" till Edsbacka krog, tror det hette Edsbacka bistro. Imorgon ska jag träffa nästa kompis här uppe i Stockholmstrakten, ska också bli väldigt kul! Men nu väntar sängen...

LO från träffen

Här kommer en av de LOs jag gjorde på stora träffen för två veckor sedan. Det är en lift av en av  Petras LOs, och den här vann jag faktiskt Papp&Scraps lifttävling med! Jag tänker inte tala om hur många som var med... ;-) Allt jag använt till den här LOn förutom CS tror jag är köpt på träffen, så underbart att kunna gå och välja och vraka när man ska skapa!

hostmys

Kort till mina kära vänner och familj

Jag har gjort några kort som idag har kommit fram till sina destinationer, så här kommer de! Jag har använt stämplar ur senaste hÄnglar-paketet till alla fyra, tack snälla Lotta för lånet! Till det kortet längst ner har jag återanvänt upplägget från kortliften av Muhrens kort som vi hade på träffen. (Hip hip hurra-kortet längre ner är samma upplägg) Jag vill skicka en hel massa kramar till er alla som kikar in här!

tycker om

till min van


kramar

alla hjartans dag

Publicerad på SWE!

Det är rätt länge sedan jag kom till skott att skicka in något till SWE-bloggen, men så var det en skiss förra veckan som passade mig perfekt och jag var ju på scrapträff i helgen och hann göra en LO. Idag var den upplagd på där, så då kommer den här med! På de vita blommorna är det en hel del glitterlim, men det syns inte så bra. Och bokstäverna är i vinyl, syns inte heller...

hallonmums

En mysstund med tjejerna

På Scrappiz har vi den här månaden temat "Guldkant på tillvaron", och till en artikel där om saker vi älskar i vår vardag skapade jag denna LO. Det är om hur mycket jag tycker om att varva ner med en bok innan flickorna ska sova. Tyvärr är det väl inte alltid riktigt så här mysigt, ibland vill inte Julia ligga still utan far runt en massa... Men just biten att läsa ihop och gosa lite innan läggdags är mysigt! Och samtidigt fick jag med lite om våra läggningsrutiner, det ändras ju med tiden så det känns lite kul att skriva ner. Hela artikeln finns att läsa här.

mysstund

Ikväll har jag varit med Linn på minisimmet. Det har oftast varit Martin som gått med Linn, så jag tycker det är så kul att få se hur duktig hon har blivit! Kanske blir det simskolan efter sommaren istället?

Skissinspiration på Scrappiz

Jag gjorde ett kort efter en av Sannas skisser på Scrappiz, tycker det är kul att göra kort efter skisser som kanske inte är tänkta till det i första hand. Vill ni se själv skissen och dessutom Malenas härliga tolkning av den, kika in här på Scrappiz-bloggen! Och om det är någon som undrar, så ja, det här pappret är en av mina favoriter! Tyvärr har jag bara spillbitar kvar av det, det är därför det dyker upp på så många kort...

grattis

Idag har jag varit på scrapträff, trevligt som vanligt! Det blev 4 st kort gjorda och en LO, men de får komma en annan dag.

Kort gjorda på träffen

Här kommer de tre kort jag gjorde på helgens träff, LOna har jag inte lyckats fota än eftersom det är så mörkt ute när jag kommer hem från jobbet, eller åtminstone innan jag kommer på att jag ska fota.

gillar

Först är det en kort till en utmaning efter AnnaG:s skiss, papper från Sassafras lass och stämpel från Magnolia.

kram

Sedan skulle det vara monokromatiskt, dvs i en färgskala, men man fick även ha med svart eller vitt.

hip hip hurra

Till sist en lift av ett av Muhrens underbara kort, med lite tuffare motiv än jag brukar ha. Just nu kan jag inte komma på varifrån stämpeln kommer, det var min syster som vann den på Nässjö-träffen i höstas.


Jag ska åka på Eventet!!!

Tjoho, nu är jag betalad och klar, har bokat hotell och biljetter dit också! Det ska bli så himla kul att komma iväg på! För står du inte vad det är jag pratar om? Kika in här då! Jag hoppas på att träffa en del som jag mest träffar på nätet annars, umgås med en massa trevliga scrappare och få en hel massa inspiration av alla roliga kurser förstås!

Skapat med lace CS

Jag fick köpa lite lace CS av Camilla på en tidigare träff och blev frälst, så i helgen köpte jag mer när chansen gavs. Den här LOn gjorde jag till en artikel på Scrappiz-bloggen, är ni sugna på lite lace-inspiration kan jag varmt rekommendera att kika in här eller här! De små bokstäverna är metro skinni mini, gillar dem massor, tack Annika för lånet!

jattefin

Hemma efter en härlig scraphelg!

Oj, vilken rolig helg vi haft! Massor med inspiration, trevliga människor, rolig shopping och så fick jag en hel del gjort till slut också. Totalt 6 LOs och 3 kort blev det gjort under helgen, något jag är väldigt nöjd med. Det är så roligt att anordna dessa träffar för det är ett härligt gäng jag gör det tillsammans med och det ger verkligen en kick när man får höra att så många är nöjda och glada med helgen! Ett stort tack till alla er som var där och förgyllde vår träff, såväl våra härliga butiker som alla deltagare och övriga besökare! Nu ska jag bara bära upp alla sakerna, så ska jag nog försöka komma i säng, imorgon är det ju jobbdag...

VardagsLO

Scrappiz-bloggen har vi en kategori som heter "Scrappa vardagen" och med den vill vi påminna våra läsare att även scrappa saker ur vardagen, för det är ju där vi tillbringar den mesta tiden! Jag gjorde en LO om min tvätthög dit, eftersom det är något som upptar rätt stor del av min vardag...

tvatthogen

Idag har det varit scrappträff för hela slanten, vi som anordnar började ju redan ställa i ordning igår. Jag har gjort ett kort och 3½ LOs, men orkar inte scanna in de som går nu, för jag ska försöka komma i säng snart så det får vänta lite. Jättekul med stor träff och en hel massa roliga butiker på plats. Jag shoppade en cuttlebug, men inte till mig utan till min kära syster. Annars blev det lite smått och gott, det finns ju så otroligt mycket kul att titta på!

RSS 2.0