Tågtårta!

Den här gjorde jag med material ur goodiebagen på LinköpingScrap, tyckte att muffinsformen passade fint till kalasbilden då Linn hade 7-årskalas. Tågtårtan är något hon vill ha varje år på sitt barnkalas, och eftersom det underlättar betydligt för mig så får hon självklart det! :-D


Trekantig tändsticksask!

Nu har designat fått hem två olika storlekar av de läckra trekantiga tändsticksaskarna! Här har jag dekorerat den större varianten i lite vårfärger och en stämpel från Pysseldags. Visst är de lite roligare än en vanlig?


Längtar efter vårvärme!

Efter att varit en härlig vecka på Teneriffa kom vi tillbaka till ett snöslaskigt Sverige i söndags kväll, och det är ju bara att erkänna att jag är lite besviken på att fortfarande hitta snö på gräsmattan hemma! Men lite vårlängtan kan man lindra med de härliga papprena från Echo Park! Det mesta materialet jag använt finns på designat.Fotot är från förra sommarens Lisebergsbesök, Små grodorna är en av favoritkarusellerna där!

Snabbscrappat!

Jag är ju ganska snabbscrappad även i vanliga fall, men den här har jag gjort till en utmaning på Scrappiz som går ut på att man ska scrappa på mindre än 30 min. Den här blev klar på en dryg kvart, så jag hade hunnit med en till på 30 min...Fotot är från Linns 7-årskalas då Julia fick vara DJ en stund. För att göra det enkelt för mig tog jag färgerna från Julias kläder och använde på papper och dekorationer.

Våra ögonstenar!

Här kommer mer från en av mina nya favoriter på pappersfronten: Echo Park och just här deras serie Little girl. Passar väldigt bra tillsammans med mina små flickor! :-) Allt material finns på designat!Fotona är från höstens fotograferingar på dagis resp skola! Våra härliga tjejer!

KalasLO

Idag visar vi kalasLOs på Scrappizbloggen, jag passade på att göra en från Julias 4-årskalas. Det tar ofta emot att scrappa kalasfoton, för de känns ofta lite röriga och inte sådär riktigt bra, men det är klart att jag vill bevara dem eftersom barnen ser fram emot det så otroligt mycket. Så ibland är det bra att få en liten puff! :-)


Kort i vårfärger

Det sägs att våren har kommit till Östergötland nu, så det blev lite vårfärger på ett kort jag gjorde på LinköpingScrap till en utmaning på Scrappizbloggen. Allt material finns på designat!Lev i nuet!

Ett enkelt kort som jag gjorde på LinköpingScrap till vår låtutmaning, man skulle inspireras av Tomas Ledins "Just nu". Allt material finns på designat! Jag gillar de genomskinliga knapparna massor, fick tips av AnnaG att en av cirkelstansarna passar perfekt i storlek så att man enkelt kan dekorera dem. :-) Den fina stämpeln är en av Pysseldags nya.


Se upp i backen!

Nu blir det lite vinterbilder igen! Det är inte speciellt länge sedan det fortfarande gick att åka i pulkabacken, men nu är nog faktiskt den mesta snön borta där! Den här gjorde jag efter AnnaG:s skiss på LinköpingScrap, det mesta materialet hittar man på designat. Jag har visst lyckats använda papper från alla mina tre just nu favoritpapperstillverkare, Echo Park, Jillibean Soup och Scenic Route. :-)


Fina prinsessan Julia

Den här LOn har jag skapat utifrån en skiss på Sketchy Thursdays, det blev lite mist även på denna! Fotot har Martin på sin iphone, och jag har länge tänkt scrappa med det och nu blev det av!Helgen har gått fort med sjukdom både för Linn och Julia, Julia är pigg som en ärta igen medan Linn fortfarande har feber. Jag har varit en hel del nere på designats invigning, det är så kul att så många hittat dit under helgen! Men imorgon är det vardag igen, även om det förstås kommer bli VAB för mig eller Martin.

Sommarflicka

Under förra helgens LinköpingScrap hade designat en lifttävling som gick ut på att de skulle inspireras av den här LOn. Det kom in massor med fina tolkningar och det var minsann inte lätt att utse en vinnare bland bidragen.Jag har börjat längta alltmer efter sol och värme nu, men misstänker att jag får vänta lite till även om det var riktigt skönt ute igår. Men då kan man ju få njuta lite av förra årets foton istället!

Hipp Hurra för Pappa idag!

Idag fyller min pappa år och han fick ett kort som jag gjorde på LinköpingScrap i helgen. Ett enkelt kort, men jag gillar färgkombon!


PresentationsLO till designat

Fredag-söndag den här veckan är det invigning av designats nya lokaler, och då kommer vi DT-medlemmar ha våra presentationsLOs i en pärm på plats så att de som kommer kan se vilka vi är. Vi kommer också finnas på plats för demos, make and takes eller bara prata lite! Det kommer även finnas en barnhörna där barnen kan sitta och pyssla. Så välkomna till designat i helgen, mer info finns på designats blogg.

Här är min presentationsLO:


Tycker det blev ganska mycket "jag", för tillfället är turkost en färg som jag använder mycket, washitejp, fjärilar, bling och några blommor är även det något som ofta finns på mina alster.

Söta små ipadnördar

Den här LOn är det ett bra tag sedan jag gjorde, men glömde bort den lite och tog sedan med den i ett inlägg på Scrappizbloggen om att använda häftklamrar.Fotot är från i somras då Martin precis köpt sin ipad, eller paddan som barnen kallade den, och de satt med den så ofta de fick.

Ännu en härlig scraphelg avklarad!

Det är verkligen så roligt att vara på scrapträff en hel helg! Att få träffa alla dessa scrappare som sprider sratt och inspiration är så härligt! Jag är så glad att jag får vara med och anordna LinköpingScrap och lärt känna mina goa medarrangörer, vi är ett sammansvetsat gäng som nu börjar fundera på hur vi ska fira att nästa gång blir vår 10:de träff... Visst är det lite kul att vi är nästan samma gäng som kört helt friktionsfritt i nästan 5 år!?

Jag tyckte det gick lite trögt att scrappa ibland under helgen, men tittar jag på vad jag skapat är jag väldigt nöjd! Även om många av mina alster är väldigt enkla så gillar jag dem, det kommer visas en hel del här framöver eftersom helgen trots allt kan summeras till nästan 12 LOs (bara lite text och finlir kvar) och 5 kort. :-)

Scrappat med kollegiepapper

Här kommer en gammal LO från en träff i höstas. Malena, som ofta använder kollegieblockspapper, tyckte även vi andra skulle använda oss av det, och det hoppade jag förstås på! Eftersom Malena även hade med sig symaskinen till träffen blev det ganska många LOs med maskinsöm på, så även denna!Fotot är från Gotlandssemestern. Jag satt och försökte ta ett kort på hela familjen mha långa armar, och då kom en busschaufför och undrade om han skulle ta på oss. Och det fick han förstås gärna, det är så få foton med hela familjen på!

RSS 2.0