Härliga stöttande vänner!

Med mig på min MMEW 2012-resa har jag med mig 3 härliga vänner, det är så skönt att kunna stötta varandra och peppa de dagar det behövs! När vi hade syjunta tog vi ett foto på oss tillsammans, och det blev ett självklart val för v3. Som vanligt har jag utgått från skissen på Veckans skiss, men modifierat lite för att få den till lettersize.


Ett kort till Sam

I helgen har vi varit och hälsat på barnens nya kusin, Martins systers lille Sam. Det känns som om det är länge sedan jag gjorde något annat är julkort, men till honom var jag förstås tvungen att knåpa ihop ett litet kort.


LO v2

Här kommer LOn för v2, även den gjord efter veckans skiss på Veckans skiss. Fotot är från när barnen fick åka lite skridskor på isovalen. Imorgon är det dags för Linn att ha friluftsdag med skridskoåkning, så jag tyckte det var bra att hon i alla fall fick prova på det innan det här året också.


LO v1

Jag skulle vilja ha ett album med en LO från varje vecka under ett helt år, och eftersom jag misstänker att ingen annan kommer göra ett åt mig så får jag ju i alla fall börja! Det är inte alls säkert att jag kommer göra en varje vecka, men om jag så bara får en LO från varje månad skulle det ju vara kul. Kanske skulle satsa på månads-LO istället?

Nåja, det här är från min första vecka det här året! Jag har hoppat på Cathy Zielskes kurs "Move more, Eat Well 2012" som ska hjälpa mig dokumentera och reflektera och förhoppningsvis inspirera mig till att just äta bättre och röra på mig mer. Jag har utgått från veckans skiss på just Veckans skiss, men gjorde om det till en lettersize och flyttade lite på texten, och till slut blev det kanske inte jättelikt skissen.


Scraplifter från Veckans skiss

Igår satt jag och scrappade med två fina vänner och det var så kul att få en heldag och bara skapa!

Veckans skiss började året med att utmana oss att lifta istället för att tolka en skiss, och jag hittade flera LOs dår som jag blev väldigt inspirerad av! Först är det en LO av Annyt, hennes såg ut såhär:Jag gillade upplägget massor, så jag kopierade det mer eller mindre men använde lite annan färgskala. Min blev såhär:Nästa jag liftade är gjord av Fia och såg ut såhär:Även här är det upplägget jag inspirerades av, och såhär blev min version:

Mina favoritkort 2011

Det är väl bäst att jag samlar ihop de kort jag gillar bäst från förra året också! Den här gången var det väldigt få att välja på, jag hittade ca 40 kort. Jag vet att jag gjort fler, men några har glömts bort och några har varit snarlika andra. Mina tidigare favoriter finns här: 2006, 2007, 2008, 2009, 2010.

RSS 2.0