LinköpingsScrap 5-6 september!

Nu har vi öppnat upp för anmälan till LinköpingsScrap som till hösten är den 5-6 september. På 1½ dygn har vi fått in över 30 anmälningar, så vill du vara med är det hög tid att du kastar dig in på http://linkopingscrap.blogg.se och anmäler dig! Där hittar du även all annan info du behöver. Som vanligt går det även bra att komma förbi och handla av de härliga butiker som kommer finnas på plats!

Kram-kort

För ett tag sedan hade Kort i fokus CC och en utmaning där var att göra eget mönstrat papper att använda. Då åkte mina roliga cirklar från Tingtura fram igen, och jag gjorde detta kortet. Sedan blev det aldrig uppladdat eftersom det strulade, men här är det! Kortet är lite mindre än mina vanliga kort, ca 11x11 cm.


LO till Scrapperiets sommartävling

Jag kunde inte låta bli att haka på Scrapperiets sommartävling, jag älskar ju skisser och den här var lite annorlunda så den ville jag testa. Så många fina bidrag de fått in, kolla på Scrapperiets blogg! Kortet har jag scrappat innan, och det är inte omöjligt att det blir fler gånger, älskar kortet på min lilla söta prinsessa! Denna klänning har hon på sig så ofta hon får (inte på dagis...), det är knappt att jag får tvätta den. Som tur är så torkar den snabbt under natten!


Grattiskort till min svåger

Jag gjorde ett ganska enkelt kort till min svåger som fyllde tidigare i veckan, men har inte kommit till skott att lägga upp det tidigare. Jag tycker ofta det är svårt att göra kort till killar över 10 år, så det är bra att få öva lite på det ibland! Korten till barnens fröknar blev ungefär i samma stil, fast utan punchinella och med texten Glad sommar istället. Tror att min systers kort till Js fröknar såg ut ungefär likadant, för jag skickade några fjärilar till henne. Det är så bra med en syster att inspireras av, synd bara att hon är lite för långt borta (eller om det är jag som är, eftersom det är jag som flyttat från barndomsstaden?).


Förra Veckans skiss

Jag hoppade på även förra veckan skiss på Veckans skiss, och igår visade de upp denna väldigt rååsa LO på bloggen, har man en rååsa tjejja så har man! Behöver jag berätta att hon älskar denna klänning? Varje dag när vi kommit hem från dagis denna veckan så har barnen först badat i poolen (eller badkaret) och sedan har klänningen åkt på!Nu är det helg och sedan är det bara 5 jobbdagar till semestern!

CC på Svensk scrapbooking

Den här veckan är det CC på Svensk scrapbooking, och jag har gjort en LO efter en härlig skiss där. Jag har en massa fina bilder från vitsippebacken, det här är ju inte direkt den första LOn från det tillfället. Och säkert inte den sista heller!Idag överlämnades böcker, bokmärken och kort till barnens fröknar, och det verkade som om de uppskattade det. Och barnen älskar att få ge bort presenter, så fort det kom en fröken innanför dörren hade de sprungit dit med paket, sötnosarna!

En massa bokmärken!

Imorgon ska jag försöka ge barnens fröknar lite sommarpresenter, den här gången blev det böcker och bokmärken, och till det ett enkelt kort. Här är alla bokmärken, alla utom en med stämplar från Bildmålarna!Jag gillar verkligen våra fröknar, men just vid jul och sommarlov så känns det som om de är rätt många... Efter sommaren blir det dock bara 5 st, då Julia flyttar in till Linns dagis. Det känns allt lite konstigt att min lilla ska flytta från småbarnsavdelningen!


Mer från Ljuva Änglar!

Här kommer andra delen av det jag skapade med papper och dekorationer från Ljuva Änglar och Dream Street Paper!Kortet är från Linns födelsedagskalas och Julia håller på att äta marängswiss!Här har jag lagt på lite extra glitter på både rosor och bokstäver

DT för Designat!

Jag har ju helt glömt bort att skriva att jag fick frågan om jag ville bli DT för Designat, och det ville jag gärna! Min kära vän Camilla har precis tagit över Designat och kommer snart slå upp portarna för webbutiken! På Designats blogg kommer det snart dyka upp en liten tävling, så jag kan rekommendera att kika in där framöver!

Kort med pearlmaker

Det här kortet gjorde jag på Linköpingsscrappen i mars, men det har blivit liggande. Tidigare i veckan hade vi ett inlägg på Scrappiz-bloggen med inspiration för att använda pearlmaker, och då tog jag med detta. Jag gillar verligen pearlmaker, så enkelt att använda och kul att kunna göra i egna mönster och storlekar!


Ljuva änglar

Genom Scrappiz-bloggen fick jag förmånen att skapa med papper och dekorationer från en butik som heter Ljuva Änglar. Papper är från Dream Street Paper och till det är det matchande CS och dekorationer. Här är en del av det jag skapade med materialet.Papprena i paketet jag fick skrek nästan efter att jag skulle göra en bröllopsLO, så varför inte skapa en sådan? Eftersom jag inte scrappade när vi gifte oss har jag inte kommit till skott att göra mer än någon enstaka LO från bröllopet, så det gäller att passa på! De fina blommorna från Prima passade dessutom väldigt bra ihop med min brudbukett, så jag satte ihop dem ungefär som den.De flesta papprena var dubbelsidiga, här har jag använt "baksidan" av ett papper som bakgrund och framsidan att skriva på (tror jag det var).Till sist i den här omgången visar jag ett kort jag gjorde med lite spillpapper och två läckra blommor!

Hemma efter en Danmarkssemester!

Vi har varit iväg på en långhelg tillsammans med min syster och hennes familj, vi åkte ner till Varberg i fredags kväll, där vi bodde i en stuga för att ta båten mellan Varberg och Grenå på lördagmorgonen. Söndag och måndag tillbringade vi på Legoland, alla barnen tyckte det var väldigt kul att åka karuseller och även titta på alla kul saker i lego. Igår åkte vi hem och efter en sväng in till svärfar på hemvägen för att äta kvällsmat, så kom vi hem strax före midnatt. Kanske inte så konstigt att Julia var lite trött på dagis idag, dessutom hade de midsommarfirande där och sedan firade de lite extra för de barnen som ska sluta, då de blir "stora" och byter dagis till hösten. Jag fick med en cd-skiva med kort, ska bli kul att titta på dem! Ska se om det blir några bilder från resan lite senare, nu är det upp-packning, handling, tvätt och städning som står på schemat inför midsommarfirande!

Skapat efter Veckans skiss

Förra Veckans skiss var det Aase som gjorde, och jag passade på att använda skissen både till en LO och ett kort. LOn visades upp på deras blogg idag, kul!

Här är båda:Det här kortet är till min kompis lille kille som fyllde 1 år tidigare i veckan! Stämpeln är från Bildmålarna.LOn till samma skiss blev såhär. Fotona är från förra årets vårfest på dagis, barnens dagis har det tillsammans vilket är kul! Överst de stora och nederst de små.


I love plexi!

Jag fick det roliga uppdraget att skapa med en plexibård från ett företag som gör plexidekorationer som kan användas när man scrappar, I love plexi. Kika in och se om du hittar något spännande! Vill ni se vad de andra hittat på, så kika in på Scrappiz-bloggen!


Stilrent kort till CC

Det blev ännu ett kort till CCn på Kort i fokus, detta skulle vara ett stilrent kort med så lite dekorationer som möjligt.Edit: Alfabetet jag använt är ett stickersalfabet från Doodelbug som heter Loopy lou!

Sommarkort till CC på Kort i fokus

I helgen är det CC på kort i fokus, så jag hakade på en utmaning att göra ett sommarkort. Att hänga tvätt ute är en del av sommaren för mig, så jag använde en av Bildmålarnas äldre stämplar med Greta som hänger tvätt.


Mer till Veckans skiss

Även förra veckan hittade jag en fin skiss på Veckans skiss, den här gången var det en extraskiss med tävling. Jag passade på att kladda lite med akrylfärg och använde sedan några av de fina stämplarna av Jenny Sandberg som jag köpte på Scrapeventet. Och ja, det blev ännu en med craftfärgad bakgund... Övriga papper från två av mina favorit-tillverkare av papper, Scenic route och October Afternoon. Såhär blev mitt bidrag:


Snarlika bröllopskort

Jag har gjort två bröllopskort på sistone, och eftersom det senare av dem var lite tidspressat så körde jag den enkla vägen och återanvände en hel del... Inte helt olikt Mors dag-kortet heller, men alla blev nöjda!
Inte alltid glad...

Ibland när man tittar runt bland scrapbloggar kan man få för sig att alla barn alltid är glada och aldrig visar något humör, så på Scrappizbloggen hade vi förra veckan en utmaning som gick ut på att vi skulle scrappa även ledsna eller arga foton, för visst händer det hos de flesta barnfamiljer? ;-) Jag fångade Julia på bild när hon var både arg och ledsen, så jag passade på att scrappa det då!


RSS 2.0