Stor scrapträff i Linköping 14-15 mars

Nu går det bra att börja anmäla sig till vårens stora träff i Linköping! All info finns på vår nya sida:
http://linkopingscrap.blogg.se/, så skynda in dit och se hur du gör för att anmäla dig! För du kommer väl?! Vi har klart med 3 butiker, Stellas, Pysselpassion och Bildmålarna kommer finnas på plats, och som vanligt kommer det gå bra att komma förbi och shoppa om man inte har möjlighet att sitta med och scrappa.

Bildmålarnas julkortstävling

Bildmålarna har en julkortstävling på bloggen som pågår till imorgon. Nu tänkte jag inte vara med själv, men eftersom jag har en syster och systerdotter som är duktiga på att göra kort men inte har någon blogg, så får de låna min!

Så här är Lindas kort:Och här är Hannas (11 år) kort!Visst är de duktiga! Jag har fint besök av min syster, systerson och mamma i helgen, skönt när Martin är borta hela helgen. Det blev visserligen ingen scrapträff idag, men kanske hinner jag och Linda pyssla lite ikväll när barnen somnar?

Uppdrag barn!Jag såg på Uppdrag barns blogg att Vattenfall skänker 20 kr för varje blogg som länkar till Uppdrag barn, så gör det du också! Childhood jobbar för att utsatta barn ska få det bättre och till det behövs ju alltid pengar!

(Tittar man lite noga ser man dessutom att de använder sig av Twingly, och det är ju kul!)

Ett enkelt grattiskort

Denna veckas utmaning på Scrapopol var att skapa utan mönstrat papper (igen...). Den här gången har jag stämplat med bubbelplast på mitt vita papper och sedan använt en stämpel med Frolle Frog från Bildmålarna. Punchinellan är egentligen metallicrosa, blir lite knäppa färger i scanningen.Mer julkort!

Åh, det är så roligt att göra julkort! Och så känns det rätt skönt att jag inte kommer behöva sitta i sista stund med korten om jag inte verkligen vill, för jag tror att jag redan har julkort till alla jag verkligen vill skicka handgjorda kort till. Sedan finns det förstås fler som får om det finns... Här har jag för ovanligthets skull använt mig av något annat än mina vanliga stämplar från Bildmålarna, båda stämplarna är från Magnolia, fast inte årets, jag gillar faktiskt de äldre Magnoliorna bättre.

Luciatåget fick en handmålad ram eftersom kortet i övrigt blev lite färglöst, det röda bandet passade bra just till luciatåg tycker jag. Texten är utskriven från datorn. Och så är det lite 3D-lack och glitterlim här och där som inte syns efter scanningen.Det här härliga pappret kommer från Inkido, har det även i blått, kunde inte låta bli att köpa både och. Punchinellan är röd, inte svart som det ser ut


Scrappiz stödmedlemstävling

På Scrappiz anordnas det en tävling för oss som är stödmedlemmar och jag har gjort ett kort efter Saras skiss. Stämpeln är föga överraskande från Bildmålarna, visst är den lilla nallen för go!Idag har vi hunnit med julmarknad på Ekenäs slott och sedan bio, Madagaskar 2. Och så var dagen nästan slut...

Ett kort till från ScrapperiMani

Har ju glömt visa mitt sista kort jag gjorde till ScrapperiMani i helgen, här skulle man inspireras av Scrapperiets logga och ha lite bling på kortet.


PP till Scrapopol

Den här veckan fick jag att jag skulle skapa något med paperpiecing, och jag har kört en variant där jag stämplat på 4 olika papper, klippt ut och klistrat på stämpelmotivet. Ansikte och hår har jag dock målat med promarkers. Stämpeln, "Mimosa julgran" kommer från Bildmålarna.


Kort efter skiss

Igår sa Linn att hon inte ville göra ett kort till kalaset hon skulle på idag, utan hon ville ta ett av mina istället. Eftersom jag inte har så många grattiskort som känns som pojkkort så gjorde jag ett nytt efter Linas skiss på ScrapperiMani. Idag gjorde Linn ett kort trots allt till sitt kalas... Nåja, jag fick en anledning att använda ännu en av mina fina stämplar från Bildmålarna, den här gången Mimo fågelskrämma. Ramen har jag ritat på frihand och färglagt med promarkers, även mina brads fick en omgång av pennorna. Och så lite glitterlim på den genomskinliga blomman i hörnet.Julkort till ScrapperiMani

Jag har gjort två kort till ScrapperiMani, det här är till julkortstävlingen där enda kravet var att man skulle använda minst en stämpel. Jag gillar det här pappret massor, därför har jag använt det på två kort på raken... Stämpeln är från Bildmålarna och heter "Mimosa på kärve", som vanligt har jag färglagt med promarkers och så bakgrunden med torrchalks och en vit penna. Mitt andra kort är inte scannat än, så det kommer imorgon.


FotbadsLO

Ja, det är väl inte alla människor som tar foton på sitt fotbad antar jag... Men är man ute efter att dokumentera sin vardag och inte bara stora händelser i livet så kan även just ett fotbad hamna på bild! Och det här är ju inte vilket fotbad som helst, här fick jag två par fötter till i den lilla baljan. LOn gjorde jag på Linköpingsträffen och det vat till en tävling Stellas hade, om jag inte missminner mig är det en lift av en av MissMians underbara LOs. Mönstrade papper är från Scenic Route och Sassafras lass, journalingstämpeln är från Easer.Idag tror jag vi ska försöka ta oss ner till biblioteket och lämna tillbaka lite böcker, och såklart låna lite nya. Och så är det ju ScrapperiMani i helgen, det hoppas jag hinna vara med på lite grann i alla fall.

Ett nytt julkort

Det blev ett julkort till häromkvällen, här har jag använt söta Mimosa julängel från Bildmålarna. God Jul är utskrivet från datorn, pappret är från Cloud9Design och blommorna från Magdas.
Imorgon kommer Martin hem efter att varit i San Fransisco sedan i lördags, ska bli skönt att få hem honom! Och så är det ju helg då, inte helt fel det heller.Nya receptkort

I helgen var jag hos mina kära vän Anna och som vanligt fick hon 2 receptkort, nu är det bara 3 kort kvar tills hennes album är fullt! Den här gången blev det lite julinspiration, saffransskorpornas recept och bild är från TV4:s hemsida, kanongoda och enkla att göra!Sedan blev det mjuk pepparkaka, här har jag återanvänt lite idéer från ett julkort jag gjorde innan, papper, röd punchinella och de härliga bradsen.


LO efter skiss i Scrapbooking mm

För ett tag sedan gjorde jag denna LO efter Helenes skiss i Scrapbooking mm, men eftersom den inte kom med där kan jag ju visa den här nu! LOn handlar om hur Julia en dag bara kunde cykla på sin trehjuling, hela sommaren hade hon haft problem att nå ner. Den stolta storasystern hävdade bestämt att det var hon som lärt sin lillasyster! :-)


Lite nya kort

Det har blivit lite kort på sistone som jag inte kunna ladda upp på direkten, så här kommer lite samlat! Först är det kortet som pappa fick på Fars dag. Jag har använt stämpeln "Mimosas hjärtan" från Bildmålarna. Bokstäverna är Adornit från Carolee´s Creations, dem gillar jag massor!
Sedan är det ett kort som jag gjort till den födelsedagsswap jag är med på på Scrappiz. Här har jag använt "Mimosa ängel", även den från Bildmålarna. Inte riktigt mina vanliga färger, men jag gillar det!Till sist är det ett kort jag gjorde igår till Scrapopol, denna veckas utmaning för mig var att använda cirklar. Så det blev ett cirkelkort med några cirklar på! Stämpeln heter "Mimosa med blomma" och är såklart från Bildmålarna... ;-)


En massa siffror om mig

Till Scrappiz BOM-inlägg igår skapade jag en LO med en hel massa siffror om mig själv. Jättekul sätt att få med både viktig och mindre viktig information, och samtidigt lyckas göra av med några av alla överblivna sifferstickers!


Glömda receptkort...

För över en månad sedan gjorde jag två nya receptkort till mina bästa vän (som fortfarande väntar tålmodigt på att få ett helt album med receptkort), men glömde att lägga upp dem här. Så för ordningens skull, eller mest för att jag ska ha dem lite samlat, så kommer de här.
Fler julkort!

Det har blivit lite fler kort här hemma, det känns bra att det redan blivit en hel del julkort! Jag har väl inga direkta planer på att göra egna kort till alla vi skickar till, utan får se hur många det blir när jag väl känner mig nöjd med skapandet, vilket känns väldigt bra!

Det här kortet har jag gjort till Scrapopol-utmaningen den här veckan, som var att skapa utan mönstrat papper. Jag har lagt ihop några olika stämplar från Bildmålarna och sedan gjort den snöiga bakgrunden med en vit penna.Det här kortet är gjort till Stellas 10-års CC, och är gjord efter en skiss. Det var det enda jag hann med, men bättre än inget! Även denna stämpel är från Bildmålarna. De små blingstenarna är inköpta i en blombutik och inte alls tänkta till kort, men vad gör det! Tack Annika för tipset!Här blev det ett omlottkort i storlek 10x10 cm. Väldigt enkelt att göra och kul med lite annorlunda än mina vanliga 15x15 cm kort... Även denna stämpel är från Bildmålarna!Ikväll har jag haft större delen av gänget som fixar våra stora scrapträffar här, så nu har vi klurat ut ett datum som vi förhoppningsvis ska kunna ha vårens träff. Måste bara kolla lite innan vi går ut med det! Men jag längtar som vanligt redan... :-D


Nya härliga stämplar!

På mässan i Tibro igår släppte Bildmålarna nya härliga stämplar! Först har jag gjort ett kort som jag nog sparar till Alla hjärtans dag, men stämpeln passar lika bra till grattiskort eller julkort. Kramskylten är även den en ny stämpel. Jag har färglagt med promarkers och bakgrunden är torrchalks. På mitt genomskinliga hjärta har jag lagt en kant med glitterlim.Nästa kort är ett julkort med en liten pepparkaksgumma, men visst skulle hon kunna passa väldigt bra till Alla hjärtans dag också! Jag kommer skapa kort i helt andra färgställningar framöver också för att visa det.Här sitter söta Mimosa på en kärve. För att få lite snö till bakgrunden har jag först använt torrchalks och sedan gjort små vita prickar med min Inkssentials-penna.Sist av mina kort idag är ett med Sunes härliga tomtenissar! Här har alla tre fått samsas på samma kort, visst är de söta?! God Jul-cirkeln är utskriven från datorn. Tomtenissarna har en perfekt storlek till julklappsettiketer också!Helgen har varit lite hektisk, vi har haft besök av min systers familj. Igår när syster med man skulle på fest var barnen kvar här. Vi passade på att pyssla lite, kul att alla barnen tycker om att färglägga stämplar och göra kort. Sedan är det lite olika hur länge de orkar sitta still och göra det...

RSS 2.0