Sötaste kusiner

Åh, vad jag längtar till sommaren när jag ser det här kortet! Det var en av de där få varma dagarna och vi var och hälsade på Martins farmor och farfar, och samtidigt var lillkusinen. Det gick ju inte att motstå att ta ett kort på de tre små sötnosarna tillsammans! Men inte ett enda av alla korten jag tog tittade alla tre åt mitt håll och såg glada ut... Ni ser hur stolt Linn är, va?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LO v25

Dags för midsommarveckan! Vår standardlunch innan vi åker ut till Berg och dansar runt stången och fikar med vänner efteråt. :-)
 

LO v23

Vi tar en veckoLO till, det här fotot är från när de hade Crazy hairday på skolan. Martin gjorde dessutom en snygg ansiktsmålning på Linn, så hon var riktigt häftig! :-)
 
 

Sommarlov

Våra fina flickor redo för att ta sommarlov, även om det var några veckor kvar innan de blev lediga. Och egentligen var det förstås bara Linn som fick sommarlov, men Julia ville också vara avslutningsfin. :-)
 

LO v21

Då fortsätter vi med vecka 21! Fotot är från Julias födelsedag, eller åtminstone ett av kalasen, det med mormor, morfar och kusiner + föräldrar.
 

LO v20

Det är ju fortfarande några veckoLOs som inte kommit upp här än, så det är kanske dags att visa dem nu! Här är från vecka 20, fotot är från när vi var hos Veronica på pannkakskalas och tog en sväng ut och fotade alla barnen. Kristi Himmelsfärdshelgen känns ganska avlägsen nu...
 
 
 
 

Ett grattiskort

Tiden går visst väldigt fort, det är ju redan flera veckor sedan det var LinköpingScrap och jag kunde njuta av en hel helgs scrappande! Det här kortet är ett av det jag gjorde under den helgen, det var mycket rosa och turkost på många av mina alster den helgen. :-) Och dessutom ganska ofta ett eller annat tårtpapper...
 

RSS 2.0