LO v19

Det blev mycket firande och farande under maj, den här veckan var det dop i Hylte för barnens nya, söta lilla kusin.


LO v18

Den här veckan var vi och firade konfirmation för vår härliga Hanna i Nässjö. Jag fick äran att fota henne med alla gäster innan de gick hem, men min syster fick ta på vår familj.


LO v17

Så är det dags att visa en veckoLO igen, den här för v17. Det var då vi var i Vallaskogen och fotade bland vitsipporna hela familjen. Hade vi väntat en vecka till hade det förmodligen varit lite vitare, men ibland gäller det att passa på när hela familjen kan samtidigt och vädret är ok!


Bebiskort till en liten tjej

När jag skulle gå Blodomloppet för 2 veckor sedan var min jobbarkompis med sin 4 veckors bebis där, så vi passade på att ge henne en liten present och ett kort. Har börjat inse att dessa små tårtpapper/doiles är med på väldigt många kort och LOs jag gjort på sistone, men jag tycker de passar in fint till det mesta. :-)


Klädd noblesse-ask

Till mors dag gjorde klädde jag in en Noblesse-ask till mamma, tyckte den blev lite roligare såhär!


Syskonkärlek

Tjejerna är oftast väldigt goda vänner och har det väldigt kul tillsammans, vilket jag såklart är väldigt glad för! Här fick jag med dem på bild tillsammans när vi var på dop för lill-kusinen.


Två vårLOs

Efter att haft 2 kalashelger på raken tar vi det mest lugnt, så nu tänkte jag försöka komma ifatt lite med bloggandet. Här är två vårLOs från vår årliga fotosession i vitsippeskogen.Först en med Julia,och sedan en med Linn. Det blev en del fina bilder, så det är inte omöjligt att det blir fler med foton därifrån.

RSS 2.0