Mera Echo Park!

Här kommer mer av det jag gjorde på LinköpingScrap! Jag hade precis fått mitt härliga DT-paket från designat där, så det blev mycket Echo Park. Här har jag inspirerats av en härlig LO som jag hittade på den här härliga bloggen. Dock kan jag inte hitta just den LOn nu, så kanske har hon plockat bort den... Hela bloggen fyller mig i alla fall med inspiration, helt underbara alster hon gör!Allt material jag har använt finns på designat! (Det fina fotot är från vårens dagisfotografering, taget av jarocka.se!)

Ps. Jag hittade LOn! Här är den.

Mitt favorit-te

På Scrappizbloggen hade vi ett inlägg om att scrappa om vårt favorit-te och mitt är Söders höjder, så det blev en LO om det, gjord efter AnnaGs skiss på LinköpingScrap. Jag har t.o.m börjat ta med mig lös-te till jobbet, för tepåsarna där är inte så goda och jag vill ju kunna njuta av mitt te! :-D

 

Echo Park för designat

Här har jag scrappat helt utan mänstrade papper, har istället använt mig av färgglada stickers från Echo Park tillsammans med lite halvpärlor och olika typsnitt. Allt material finns hos designat!Det är ännu en LO med foto från vår Gotlandssemester, har blivit några sådana nu.

Ligger lite efter...

Ja, jag ligger lite efter med bloggandet. I helgen var jag och Martin i Venedig och firade 10-årig bröllopsdag och då var jag inte i närheten av någon dator, och veckan innan det var det en del annat som upptog min tid. Så nu är det dags att börja uppdatera lite!

Den här gjorde jag på LinköpingScrap till en utmaning och samtidigt efter förra veckans skiss på Veckans skiss. Ett lite annorlunda upplägg med tyngdpunkten långt upp.


Ny läcker serie hos designat

Designat har tagit in papper från Echo Park, en relativt ny papperstillverkare, och jag gillar deras papper massor! Här har jag gjort en LO om en av mina små glassälskare, där jag liftat en av AnnaB:s LOs (en av utmaningarna på helgens träff).Jag har plockat ut ett kort för varje sommar och använt på samma LO, tycker det kan vara lite kul att sätta ihop så.Serien heter "Life is good" och eftersom det passade in väldigt bra på hur Julia är när hon får glass så använde jag mig av den lilla pappersremsan med namnet på. Allt material finns på designat!

Härlig scrapdag!

Ah, att sitta och scrappa en hel helg är så mysigt! Jag pysslade med lite annat i början av dagen, men kom igång ordentligt när jag väl satte mig och blev riktigt nöjd med en hel del av det skapade. Tror det blev 2 kort och 6 LOs + en påbörjad LO innan jag åkte hem. Inget av det visar jag här idag eftersom det inte är fotat/scannat, utan det blir en LO som visas på Scrappizbloggen idag istället, en LO med en "gammal goding"- paper frills.Imorgon kör vi en till scrapdag! :-D

LO efter Veckans skiss

Jag gillar ju att skapa efter skisser och efter förra veckans skiss på just Veckans skiss gjorde jag den här LOn:Nu är det bara en arbetsdag kvar tills vi kör igång LinköpingScrap! Fast jag vet inte hur mycket jag kommer kunna fixa imorgon kväll med att bära bord, kan ju knappt ta mig fram själv... Vred till foten igår och kan konstatera att det inte är speciellt skönt. Fast tack och lov mycket bättre idag än igår kväll, kunde knappt ta mig upp för trappan då. Så jag har haltat runt på jobbet, kändes riktigt fånigt att ta hissen en våning upp och ner! Nu haltar jag runt lite här hemma istället.

Härliga Pink Paislee och October Afternoon!

Tänk, det blev en till LO med mig på, det är inte så ofta jag fastnar på foto... Jag hade en del funderingar kring om jag skulle hoppa på att byta avdelning, så jag passade på att skriva ner mina tankar och samtidigt scrappa. Allt material till LO och kort är från designat!


Använt punchinella igen

På Scrappiz har vi startat en ny avdelning som vi kallar "gamla godingar" där vi tänkte återuppväcka användandet av alla de där roliga sakerna som vi för ett tag sedan använde på nästan varje LO eller kort, men som hamnat lite i skymundan när det kommer nya roliga produkter. Igår var det punchinella vi visade, och det var ju verkligen med på många av mina LOs för sådär 1-2 år sedan.Här har jag använt det med ett kort på mig och mamma, helt underbart med alla tulpaner!

Kondoleanskort

När en kollega nyligen miste sin man fick jag en fin dikt av en annan kollega och den dikten använde jag till att göra ett kort. Eftersom vi (alldeles riktigt) trodde att många kollegor ville skriva på gjorde jag kortet i A5-format och dessutom gjorde jag extra sidor inuti för att skriva på. Även om jag i vanliga fall tycker mycket om att göra kort så var det här tungt att göra.


8 is enough - del 4

Här kommer mina två sista LOs från "8 is enough", får se om jag kanske kör en omgång till framöver för det var ju faktiskt ganska kul!Foto på Julia när vi var på Gotland, både hon och Linn gillar att färglägga stämpelmotiv och det ägnade de många timmar åt i stugan.Blåsa bubblor är något annat som båda tjejerna gillar!

8 is enough - del 3

2 LOs till från mitt "8 is enough"-kit.Ett foto på tjejerna när de har så kul tillsammans! De leker för det mesta väldigt bra tillsammans och jag hoppas de kommer fortsätta vara vänner hela livet. :-)Ett äkta vårtecken här var när vi plockade fram barnens cyklar, även om jag själv cyklade hela vintern så gick vi med tjejerna (eller åkte bil då...).


RSS 2.0