En höst-LO för designat

Den här gjorde jag för ett tag sedan till designats blogg, mycket höstkänsla i papprena från Lily Bee, så det blev ett höstfoto på Linn. Jag blir alltid så glad när jag får använda lite knappar!


Fler julkort

Jag gillar inte att göra exakt likadana kort, men återanvänder gärna upplägg och pappar om jag hittar något jag gillar! Det här upplägget såg jag i ett av julkortsutmaningarna på Magdas blogg, sedan har jag varierat lite med stämpelmotiv och hur jag placerat papper och lite olika dekorationer.
Julkort för designat

Jodå, jag gjorde faktiskt en del julkort även om jag inte visat alla här än. De här är gjorda för designat! Eftersom de gjordes ganska nära datumet för att skickas blev det fokus på att göra snabba, enkla kort.


Jul-LO

Efter en välbehövlig blogg-vila tänkte jag försöka komma igång och uppdatera lite igen! Det finns en hel del på lager, men jag börjar med den här som jag gjorde till julhälsningen på Scrappizbloggen. Fotot är från när vi precis klätt färdigt granen för en dryg vecka sedan, jag gillar verkligen att kunna skriva ut mina foton och scrappa direkt! (och nu är en bläckpatron helt tom så jag kan inte det innna jag fått tag på nytt... :-( )Idag ar jag varit på designat och scrappat större delen av dagen, haft trevligt sällskap av (såklart) Camilla, men även Sara och Eva. Blev både en hel del snack och scrappande!

Vilken vinter!

Ja, det kan man väl gott säga om denna vinter också, även om fotot på LOn är från början av året. På Scrappizbloggen hade vi ett inlägg med att scrappa i bara vitt, och såhär blev min.Idag snöar det massor här, så vi håller oss mest inne och har gjort en storts julgodis (än så länge, blir kanske mer senare), granen ska snart in och dekoreras också. Men först ska vi fika och så är det sista gången på simmet för Julia.

SommarLO på Lucia

Jag plockade fram sommarbilderna när jag skulle skapa med Pion designs papper, jag har fått dem från Hildas rum för att skapa till Scrappizbloggen med. Det är så att jag börjar längta efter sommaren när jag ser bilden!Passar på att önska er en riktigt bra Luciadag!

Skapat för designat

Förra veckan bloggade jag denna på designats blogg, allt material hittar du hos designat! Jag gillar verkligen fotot på Julia och hennes älskade kusin, även om man inte ser så mycket av henne just på det här fotot. Däremot ser man mycket kärlek i Julias blick!


Bloggcandy hos Pysseldags

Jag brukar inte vara med på så många bloggcandy, men det här vore riktigt kul att få vinna! Man kan vinna ett presentkort på kurs för två personer hos Pysseldags, kika in här för mer info!


Dubbellift!

För några veckor sedan hade delar av Scrappizbloggens redaktion träff i Åtvidaberg, vi var 6 st glada tjejer som scrappade och hade trevligt. Jag passade på att lifta en av Malenas härliga LOs då, och gjorde både en LO och ett kort efter det. Inlägget på Scrappiz och Malenas härliga LO som jag liftade finns här.

Och här är mina alster:


Skapat för Hildas rum

Jag har fått vackra papper från Pion design från Hildas rum, och skapat till Scrappizbloggen med dem. Det blev med ett foto på Linn och hennes älskade Nalle.Idag har jag och tjejerna varit på Barnfestivalen på Cupolen, barnen tyckte det var jättekul! Imorgon får vi besök av vänner på fika, ska bli trevligt! :-)

RSS 2.0