Cheeky Howdy från TGF

Nu har det kommit in lite nya stämplar från TGF till designat! När jag fick välja vilken stämpel jag ville ha till mitt DT-paket var det inget lätt val, och det slank ner en till som jag inte kunde motstå. Misstänker att det kan bli en eller två till också om jag åker ner till Camilla i veckan!Jag har visst hamnat i en period med mycket turkost, de här blommorna har jag använt på mina tre senaste skapelser tror jag!

60-årskort

Mamma ringde tidigare i veckan och bad mig göra ett kort till en av pappas vänner som snart fyller 60 år. Det blev lite annat skapat emellan, jag tycker att det är lite svårt med kort till män... Kanske inte ett typiskt manligt kort, men jag tycker det kan funka till båda könen. Idag la jag det på lådan, så jag hoppas det kommer fram till mina föräldrar imorgon!Jag har insett att jag behöver mer turkost band och blommor, det är med på mycket både jag och flickorna gör för tillfället!

Två till kort

Jag gjorde ju faktiskt två till Alla hjärtans dag-kort, visserligen i samma stil som det ena jag redan visat...Imorgon öppnar vi för anmälningar till LinköpingScrap, ska bli spännande att se om det blir fullt redan imorgon (då man bara kan anmäla sig till hela helgen)! Så vill du vara med kan det vara idé att vara uppe tidigt! :-) All info finns här.


Alla hjärtans dag-kort!

Idag fick jag frågan från en irländsk kollega om vi inte firar Alla hjärtans dag här i Sverige längre, och det är väl bara att erkänna att vi inte gör någon jättestor affär av det hemma hos oss. Men visst uppmärksammar vi det lite grann! Jag fick hjärtan av båda flickorna och de fick små kort av mig, och pepparkakshjärtan att mumsa på till Bolibompa.Idén till de här småkorten fick jag i senaste Scrapbook Etc., riktigt enkla och snabba kort.Ännu ett enkelt kort som hamnade hemma hos mina föräldrar. Önskar er alla en riktigt bra Alla hjärtans dag!


Min lilla tokfia!

På Scrappizbloggens redaktionsträff i höstas utmanade Åsa oss att skapa med hål, och såhär blev min LO till den utmaningen. Det här har jag funderat på att göra innan, har sett det i någon tidning för länge sedan. Jag har gjort ett mönster med hål genom att rita av en halvcirkel flera gånger efter varandra och med Åsas crop a dile gjort hål utmed halvcirkeln. Sedan har jag satt orange papper bakom och duttat i lite 3D-lack i hålen.På sin 4-årsdag fick Julia (helt oberoende av varndra) dels Pippikläder och -peruk, och en liten penna med en prinsessa med orange flätor på. Kan väl avslöja att hon inte såg riktigt så tokig ut hela tiden, men det här fotot blev lite roligt! :-)

Kombinationsutmaning

Lotta utmanade oss på Scrappizbloggen att använda följande på en LO eller kort:
Spets
Wellpapp
Bling
3d-gloss

Såhär blev min LO:Jag har använt vit wellpapp, gillar verkligen strukturen! På orden "Lucia" och "Älvan" har jag lagt på 3D-gloss, och på snöstjärnorna är det glitterlim som får skimra tillsammans med halvpärlorna. Hmm, undrar om jag fått någon dum inställning i PS, tycker mina avfotade LOs blir lite konstiga...


Skridskor med moster!

Malena har ofta inspirerat mig till att använda olika typsnitt i rubriken och idag visar vi upp just det på Scrappizbloggen.Här är när Julia åkte skridskor för första gången, då kan det vara skönt att ha med moster att hålla i!

Februari månadstävling hos designat

Den här månaden är det jag som håller i månadstävlingen på designats blogg, och för ovanlighets skull har jag ritat en skiss! All info om tävlingen hittar du här.

Jag gjorde också en egen tolkning av skissen:


RSS 2.0