Hemma igen!

Jag och flickorna åkte ner till Sommen och bodde i husvagn med mina föräldrar, badade, busade och hade det mysigt. Visserligen lite väl varmt mitt på dagen, men det gick ju att vara i skuggan då! Badtemperaturen var riktigt bra, så vi badade en hel del. Tyvärr lyckades jag på något sätt lämna kameran hemma, och inte tänkte jag på att jag kunde ta med mobilen... Nåja, igår skjutsade pappa hem oss igen och det var skönt att komma hem också, trots att vi haft det så bra.

Nu är jag rätt sugen på att pyssla igen, så jag hoppas flickorna är medgörliga ikväll! Det är lite svårt att fatta att jag redan haft 4½ vecka semester, på måndag börjar jobbet igen...


Pust!

Ojojoj, vad varmt det är! Vi hade planer på att röja lite här hemma, men vem orkar göra något i denna hetta? Jag är en av dem som tycker det är lite väl varmt med 30 grader, speciellt i ett varmt hus... Fast i eftermiddag kommer pappa och hämtar mig och flickorna så att vi ska vara hos mamma och pappa i deras husvagn i Sommen några dagar, ska bli skönt! Martin får vara hemma och förhoppningsvis få bilen fixad, den blev lite knasig efter en häftig inbromsning, får se om han också kommer ner sedan.

Igår var det scrapträff, och det var också varmt men kul! Och redan nästa lördag är det dags igen. Jag gjorde 3½ LOs igår, men jag avaktar lite med att visa dem här. Istället visar jag de två jag gjort till Stellas sommarkittävling! Båda är gjorda efter samma skiss, men den ena är vriden lite.



Det här var en vanlig syn på väg till och från dagis under våren, det var väldigt viktigt hur Nalle satt på pakethållaren, han skulle puta ut lite med rumpan och sitta upp med huvudet! Fotot lyckades jag inte komma till skott med förrän sista dagisdagen när vi kommit hem, det var en av fröknarna som frågade om jag fotat det...



Min lilla (stora) sötnos! Så nyfiken och intresserad, här på blommorna.

Intervju med Linn

I oktober förra året gjorde jag en intervju med Linn, men har inte kommit till skott att göra en LO med svaren förrän nu. Jag gjorde en intervju året innan också, så nu är det väl snart dags att fråga ut henne igen eftersom jag tänkt göra det en gång om året! Det är så roligt att få med vad hon tycker och tänker och de här bilderna passade otroligt bra för de visar väldigt mycket på hennes personlighet!



Idag ska jag på scrapträff, har ju nästan fått lite abstinens nu när vi varit borta! ;-) Fast jag har förstås haft tidningar med mig, lite uppstämplat att färglägga och så har jag passat på att skriva ner lite text jag vill ha med på några LOs. Nu ska jag packa!


LOs med swirls

Nu är vi tillbaka efter en skön vecka på västkusten. Vi har haft det kanonbra, men det känns ändå väldigt skönt att komma hem! Nu är det inte mycket mer än en vecka kvar av semestern, så det gäller att njuta!

Jag såg att två av mina LOs kommit upp på Scrappiz-bloggen, så jag visar dem här med! Den första är en lift av en härlig LO gjord av Anette Smith och här har jag använt ett av Julias dagisfoton (tagna av Jarocka), den andra är om vår tradition att gå ut och fota barnen i vitsippebacken.




Kort till Stellas sommartävling

Jag köpte två kit till Stellas sommartävling och har gjort ett kort och två (nästan klara) LOs. Jag har använt en stämpel från Bildmålarna, har ju en hel massa roliga nya motiv att använda! Färglagt med Promarkers, både stämpeln och brads, har upptäckt att det går väldigt bra att måla på brads med dem.


En härlig scrapdag!

Idag har jag varit hos min kära vän Camilla och scrappat hela dagen! Det var rätt länge sedan vi träffades nu och det var jättekul att få sitta och pyssla och prata en massa, hoppas det blir snart igen! Jag hann med att göra 3 LOs och 1 kort, men eftersom 3 av dem var till Stellas sommartävlning så ska de läggas in där först ( och fotas förstås...) och den sista ska jag kanske skicka in till tidningen, så idag blir det inget nytt att visa på pysselfronten.


Fler stämplar från Bildmålarna!

Jag kan inte låta bli att göra kort! Stämplarna jag fick från Bildmålarnas motivstämplar har fått igång mitt kortskapande igen och det är hur kul som helst! Det första kortet är redan lämnat till kompisar vi varit hos ikväll, det andra är ett "bra att ha"-kort som går bra att användas lite när som. Båda är färglagda med ProMarkers.





Varit på Kolmården hela dagen

Vi har varit på Kolmården hela dagen med kompisar, så trevligt det är att ha lite sällskap när man gör sådana utflykter! Flickorna slocknade båda två i soffan strax efter kl 19, hoppas de kan sova hela natten nu...

För ett tag sedan såg jag en härlig skissScrapinspiration och kunde inte låta bli att göra ett kort efter den, så här blev mitt:



Kattstämpeln är ju egentligen på andra hållet, men jag tyckte dessa söta katter kändes klockren till den skissen så jag klippte ut dem lite! Nu ska jag nog pyssla lite!

Ett kort till

När både Julia och Martin sov middag passade jag och Linn på att pyssla lite, för min del blev det ett semester/sommarkort till. Det är samma söta tjej på den här stämpeln som på förra kortet, men det kommer finnas många olika figurer bland Bildmålarnas motivstämplar! Det kommer fler framöver, jag har blivit jätteinspirerad att göra kort igen efter att mest gjort LOs ett tag nu. Designen till själva kortet har jag lånat av Scrapkatt.



Efter lunch pratade vi om att åka och bada, men det var ju tur att vi inte kom iväg eftersom det någon timme senare öste ner en massa regn! Vi får hoppas på bättre tur imorgon!

Ett snabbt kort

Jag har varit SÅÅ sugen på att göra kort med mina ljuvliga stämplar från Bildmålarna, men när jag varit iväg på semester har jag inte haft så mycket tid och tog inte med mig mer än lite uppstämplat för att kunna färglägga. Inte heller det fanns mycket tid till, för så fort jag tyckte vi skulle sätta oss och måla alla tre krävde Julia att jag skulle måla på hennes papper, helst måla av händer och fötter om och om igen. Ikväll kunde jag inte låta bli att göra ett enkelt kort innan det var dags för sängen, så här kommer mitt första kort gjort med de härliga stämplarna! Visst är den söt?


Hemma igen!

Sådär ja, nu är vi hemma igen efter en vecka på frisksportarläger i Hestra! Det har varit mycket regn och mycket spingande efter barnen, men det var kul att vara där med min syster och hennes familj och så förstås mamma och pappa som vi bodde hos. Men idag ville jag bara hem när det började regna igen... Igår hade vi äntligen en fin dag och passade då på att åka till High Chaparal, men det är ett ställe som jag nog tycker passar bättre för lite större barn än mina. Men Linn tyckte det var kul, de åkte tåg och häst och vagn och fick med sig varsin hatt hem. Ska se om jag inte kan lägga upp några bilder framöver, men just nu ska jag nog umgås lite med maken som äntligen fått semester han med!

Ja just det, det är redan fullt på lördagen på vår stora scrapträff! Hur kul är inte det? Det är 2½ månad kvar tills träffen är, men jag längtar massor redan!!

Hurra, hurra!

Idag passar jag på att hurra lite för mig själv eftersom jag har födelsedag! Så mycket firande blir det inte idag, får se om det blir senare. Fast jag fick så fin uppvaktning på sängen i morse, så det kan jag njuta av länge!  Linn hade gjort ett kort och Martin hade talat om hur hon skulle skriva och det var bara så sött. Presenter fick jag också, 2 biljetter till Winnerbäcks konsert i Linköping i augusti, hörlurar, markerblock och en ljudbok, bara roliga saker!

Fast det kändes som jag fyllde år redan igår, för då fick jag massor av fina stämplar från Bildmålarna som jag har fått äran att skapa för! Det var så mycket fint att jag knappt visste vilken jag ville stämpla upp först... Eftersom jag och flickorna åker på semester nu så ska jag försöka hinna med att stämpla upp MÅNGA motiv så att jag har något att roa mig med om det skulle regna eller om det skulle råka bli någon lugn stund. Jag tror jag börjat tycka mer och mer om mina promarker-pennor nu, det var helt enkelt pappret som inte var bra innan. Och så förstås lite teknik som jag måste öva, öva, öva på. Jag lovar att det kommer komma en hel del kort här när jag hinner sätta mig!

Jag har anmält min syster och systerdotter till vår stora scrapträff i september, ska bli så kul att de kommer upp då!

Och så till sist vill jag bara visa en riktig somrig LO!


RSS 2.0