Cards of Maria

Här är andra omgången kort med stämplar och dekorationer från Cards of Maria. Den lilla partydraken gillar jag massor, och för att få lite inspiration till drakens färger plockade jag fram Linns bok om draken Karies och riddare Flour. Nästa gång Linn ville måla och valde just en drake gjorde hon precis likadant, lilla sötnosen!



Det här kortet hade jag tänkt till Martins farmor och farfars diamantbröllop, men Martin gillade kortet i föregående inlägg mer, så jag får ha detta till något annat istället! Blommorna är från Prima och är SÅ läckra!


Bortglömt kort

Insåg att jag glömt det här kortet som jag gjorde på Linköpingsträffen. Det är fjort med saker från goodiebagen, gillar pappret massor! "Vi gratulerar"-stämpeln kommer från Bildmålarna, en väldigt användbar stämpel!



Den här helgen är M på aikidoläger, så jag och flickorna roar oss själva, igår blev det våfflor med kompisar och idag blir det lunch med andra kompisar!

Evalenas akvarelleri

Idag är det lite saker jag skapat för Scrappizbloggen med material från Evalenas akvarelleri! Först är det det härliga sommarpappret jag använt, pappret är så fint att det inte behövs speciellt mycket extra för att jag skulle känna mig färdig.



Här är det stämpeln som kommer från Evalenas, tycker det är läckert med cirkeln/solen bakom!


Foton från v9

Bara lite efter med veckona... Det har inte blivit lika mycket fotat på sistone, men jag hoppas jag kommer igång mer nu när våren ska vara på gång. Fast i morse var det ju vinter igen! Nåja, v9 är alla bilderna från att Linn fyllde år, först släktkalaset och sedan själva födelsedagen när hon fick sin nya lila cykel utan stödhjul. Och så en härlig bukett som jag fick av Martin!


Fler kort från träffen

Här kommer två kort till från förra helgens träff! Först är det ett kort jag gjorde till Pysselpassions tävling. Man skulle använda en sak av något, två av något annat osv upp till 7 saker. Lite trickigt att få ihop och få plats med allt, och en hel del mer saker på kortet än vad jag brukar ha! Nåja, jag vann ju tävlingen, det var ingen mer som gav sig på den... ;-) Jag har använt stämplar från Bildmålarna, "Mimo vårblommor", knappblomma och påsklilja är alla från dem.



Nästa kort är gjort efter en skiss av AnnaG och stämpeln heter "Mimosas bok". Här har jag testat en för mig ny färgkombination till håret, ville ha sommarblont hår och använde mig av ivory och sandstone (promarker).


Första LOn från helgen

Här kommer en av mina LOs från helgens scrapträff. Den är gjord efter en av AnnaGs skisser som vi hade på en av våra tävlingar. LOn är om hur Julia inte kunde låta bli att plocka i sig lite av godiset vi använde när vi gjorde julgodis, men hon satt ett bra tag och tittade på det innan hon tog en NonStop!


Cards of Maria

Igår på Scrappiz-bloggen visades två av de kort jag gjort med material från Cards of Maria, så jag passar på att även visa dem här. Först ett kort med den härliga draken! Linn blev så förtjust i stämpeln, så idag när vi var hemma stämplade jag upp en till henne också, sedan färglade hon så fint så! Och visst är blommorna från Prima läckra?!



Sedan ett enkelt kort där jag använt det lilla söta hjärtat flera gånger och sedan avslutade med lite rött glitterlim på mitthjärtat.


Kort från helgen

Det här kortet gjorde jag till en utmaning med temat vågigt. Stämpeln är från Bildmålarna och bården är stansad med min nya scalloped-stans, är så nöjd att jag fick tag på en på mässan i Göteborg!



Övriga kort och LOs behöver fotas, ska försöka komma ihåg att göra det imorgon när jag är hemma och VABar. Det blev 6 kort och 6 LOs tror jag, och jag vann faktiskt första pris i lifttävlingen som Stellas hade! Och i Pysselpassions korttävling, men det var på WO, för det var bara jag med....

Härligt med scrapträff!

Åh, vad glad jag är som hittat denna underbara hobby! Det har gett mig så otroligt mycket, jag har träffat så många härliga människor, jag skapar minnesbilder för familjen och gör lite kort att göra familj och vänner glada med. Speciellt kul är det ju på scrapträffar när man kan få göra allt på samma gång, idag satt jag med ett gäng härliga tjejer och skapade 4 LOs och 4 kort, och då har jag ändå hunnit med att ta hand om lite mat och tävlingar. Det känns riktigt skönt att vara igång igen, på sistone har det varit lite mycket annat så jag har inte hunnit med att skapa så mycket som jag är van vid. Nu ska jag krypa ner i sängen och se fram emot en ny härlig dag med scrapträff!!

Scrapträff i helgen!

Nu har vi ställt i ordning inför träffens scrapträff i Linköping! Så himla kul det ska bli! Sugen på att komma och shoppa och inspireras? Då är det bara att dyka förbi John Bauer-gymnasiet under helgen! Här hittar du all info: http://linkopingscrap.blogg.se

Jag packade det mesta redan igår, men skrev ut lite nya kort nu. Tyvärr var mina A4-papper att skriva ut på slut, så det blir bara 10x15. Och inte hittade jag några semigloss i affären heller... :-(
Nåja, nu ska jag sova!

Nytt vårkort

Förra veckan gjorde jag detta kort, med "Mimosa vitsippor" och kramar-stämpel från Bildmålarna. Visst är Bazzill dots-pappret härligt! Tror jag behöver det i fler färger (har för mig att det blev några till på mässan, men har inte hunnit gå igenom mina inköp...).



Idag var det drop in-fika på dagis och där fick vi våfflor, inte dumt! Där blev jag inbjuden på Me&I-party ikväll hemma hos en av de andra mammorna, så nu har jag beställt lite fina klänningar till flickorna (och det blev visst lite annat också).

Uppdraget utfört!

Igår hade barnen studiedag och Martin var hemma med dem. Jag tyckte att de skulle ut så att Linn fick  testa att cykla med tramporna på, vi tog bort dem när hon fick sin nya cykel utan stödhjul för att hon skulle lära sig att hitta balansen. En stund efter att jag pratat med Martin om det ringer telefonen  och Linn säger "Uppdraget utfört!". Gissa om hon var stolt som kunde cykla utan stödhjulen! Så idag efter dagis tog den lika stolta mamman fram kameran för att föreviga en tur runt kvarteret. Numera slipper nalle sitta på pakethållaren utan får plats med Julias Mimmi i cykelkorgen, något som är väldigt viktigt för både Linn och Julia. :-)


Nya kort

Lagom till mässan i Gbg släppte Bildmålarna lite nya stämplar, och jag har gjort några kort med de två nya Frolle Frog-stämplarna. Tycker de är så söta!





Oj, ser nu att det inte är slutgiltiga versionen av tårtkortet som jag scannat in. Nåja, ni får tänka er lite vita higlights här och där! Vill ni se lite fler exempel på kort med de nya stämplarna, kika in på Bildmålarnas blogg!

Idag har jag påbörjat bakningen inför helgen, känns skönt! Förhoppningsvis hinner jag göra resten imorgon efter jobbet.


Wow, vilken helg!

Jag har tillbringat en toppenhelg i Göteborg på Scrap- och stämpelmässa i Bildmålarnas monter och det har verkligen varit hur kul som helst! Massor med glada och positiva människor som varit och handlat av oss, massor med skoj att handla själv också, en otroligt god räkmacka på Gothia Tower, trevligt boende hos släkting till Bildmålar-gänget. Så jag vill passa på att tacka alla som var hos oss och förgyllde helgen, och det allra största tacket till Bildmålarna som lät mig följa med, ni är toppen!

Namnskylt till mässa/träff

Jag knåpade ihop en namnskylt som jag tänker ha på mässan i helgen och förhoppningsvis håller den även till scrapträffen helgen därpå. Jag har använt den söta ankstämpeln från Bildmålarna,(jag ska ju stå med dem på mässan), papper från Forma hantverk och lite paper frills. Texten är QK Maddie Anne.


Foton från v8

Ligger fortfarande lite efter med fotona, men nu har jag fixat till bilderna från v8 i alla fall.



Det har inte blivit så mycket fotat på vardagarna på sistone, men med en massa kalas så finns det ju ändå gott om bilder! Den här veckan blev det lite bakning, vi gjorde två omgångar muffins till kalaset, provomgången tog slut... Sedan är det lite bilder från mellis, linn gillar äpple och Julia ska ha te så fort jag ska det. Hon får visserligen med 50% mjölk i sitt, och det som är mest spännande tror jag är att doppa tebollen... Vi hittade också ett set med pärlor som varit lite undanlagt och tjejerna gjorde väldigt tjusiga halsband! Sedan är det bilder från barnkalaset. Barnen fick göra varsin djungelorm, kul att se hur pyssliga alla var! Väldigt läckra blev ormarna och helt individuella. :-) Linn är inte jätteförtjust i vanlig tårta, så vi gjorde en glasstårta i form av tåg/lastbil. Självklart avslutades kalaset med godispåse, den här gången hade vi skattjakt, så barnen sprang glatt runt i huset innan och letade efter skatten.

Vart tog våren vägen?

Lördag och söndag hade vi något som liknade början på våren, och när jag cyklade till jobbet i morse var det visserligen lite kallt ute men helt fritt från snö och is och det var verkligen jätteskönt! Men någon gång på eftermiddagen började det snöa och nu är allt vitt igen... Vat tog våren vägen??

Linn 5 år!

Hipp hurra för min stora tjej som fyller 5 år! Nu har vi firat klart för den här gången, jag tror det är en nöjd och glad liten 5-åring vi har nu! Idag fick hon sin nya (fast begagnade) lila cykel, som var utan stödhjul. Hon skulle ut och prova på direkten, men efter ett tag tog Martin bort pedalerna och hon fick sparka sig fram för att hitta balansen istället. Så hon sparkade sig till och från simmet idag, och balansen ser allt bättre ut! Annars har vi tagit det rätt lugnt idag, jag har gjort 3 kort som jag inte riktigt kan visa än, men det kommer.

På det här fotot visar Linn hur mycket hon fyller!



Just nu har jag lite svårt att fatta att det är mindre än en vecka kvar till mässan i Göteborg och mindre än två veckor till stora träffen i Linköping! Vill du komma förbi och shoppa går det väldigt bra, här kan man läsa mer om LinköpingsScrap!

RSS 2.0