Härlig vår!

Idag visar jag en vår-LO och ett studentkort på designat-bloggen. Först är det papper från Lily Bee jag använt, serien heter Lovely vilket jag tycker passar rätt bra!


LOn är om hur Julia börjat gömma sig när jag vill fota henne, här gömde hon sig bakom vitsipporna.Mamma bad om ett studentkort till granndottern, så jag använde samma papper som jag haft till ett tidigare kort, snabbt och smidigt! Allt material finns på designat, och mer ingående materialbeskrivning finns på designats blogg!

Designat har numera fått en egen domän, så du hittar dit genom att skriva www.designat.nu.

Mors dag!

Idag har vi firat Mamma, igår firade vi Julia och hade fest för min syster som fyllde år i början av maj. Det var en hektisk dag igår, men jag tror alla blev nöjda och glada. Men oj, vad trött jag är idag! Jag hade gjort ett kort till mamma, visades på Scrappiz tidigare i veckan, men här först idag:Enkelt, snabbt och smidigt! Men mycket roligare att ge bort än ett köpt! :-D Jag hoppas alla mammor haft en riktigt bra dag med era goa barn, det har jag haft!

Hipp hurra för vår 4-åring idag!

Det är inte klokt vad fort tiden går! Idag fyller min lilla tjej 4 år! Grattis min underbara lilla tjej! :-)

Jag tror hon blev nöjd med sina presenter, en rosa Barbie som stod högst upp på önskelistan, lite fina kläder, böcker om blomälvorna, en Pippi-dräkt med peruk (oj, så söt hon var i den, kommer bli en LO om det rätt snart misstänker jag...), en kick + superhjältemantel av mormor och morfar. Och det är ju bara början på firandet...

Äntligen vår!

Det har ju varit vår ett tag, så det låter ju lite konstigt, men det är alltså min LO som har den titeln. Nu ska det ju snart bli sommar, enligt vår räkning här hemma närmare bestämt imorgon. Våren ska börja på Linns födelsedag och sommaren på Julias!Den här är gjord efter förra veckans skiss, gjord av en av mina favoritskissare, joggemia. Ha nu en riktigt trevlig helg!

LinköpingScrap 11-12 sep!

Nu är det dags att boka in datumet 11-12 september i kalendern. Då är det återigen dags för LinköpingScrap!
På lördagen har vi öppet mellan kl 10.00-22.00, på söndagen är det öppet mellan 10.00-18.00. Massor av härligt scrappande!!!


Nytt för i år är att vi inte kommer att öppna upp för anmälningar än. Detta för att vi inte ska behöva jobba med anmälningarna mitt under semestern.
Den 20/8 är datumet att lägga på minnet, för då kommer du att kunna börja anmäla dig. Information om hur du gör för att anmäla dig kommer att finnas på hemsidan samma dag.

Som vanligt är det ca 50 platser som kommer att finnas tillgängliga. Först till kvarn gäller.

Bra shoppingmöjligheter, mat, fika, inspiration, tävlingar och stora ytor ingår i priset.
Prislista:
Hela helgen 370 kr
Lördagen 260 kr
Söndagen 210 kr

Barn under 7 år är gratis.
Barn mellan 7-15 år (som ska scrappa) kostar 180 kr för hel helg, 130 kr för lördag och 100 kr för söndag. För scrappande ungdomar under 18 år, som kommer ensam, vill vi ha målsmans godkännande.
Person som inte scrappar (ex assistent) kostar 200 kr för hela helgen, 100 kr för en dag.

Har du några frågor, eller vill komma i kontakt med oss i något ärende, når du oss på mail: linkopingscrap@gmail.com

Vi i LinköpingScrap längtar redan som tokar efter nästa träff! Hoppas att vi ses då!!!

Lily Bee - Lovely!

Jag har fått den underbara serien Lovely av Lily Bee i mitt senaste DT-paket från designat, och det är lite jobbigt att veta vilken sida av papprena jag ska använda eftersom båda är riktigt fina!Här blev det i alla fall en grön/rosa LO, som handlar om hur fort tiden går. Min lilla plutta som bara var 3 år på fotot fyller 4 år om mindre än en vecka! Klänningen hänger dock med som en favorit fortfarande! :-DOch så en närbild på dekorationerna, orden är från inforemsan på ena pappret. Utförlig materialbeskrivning finns på designats blogg!

Sista till skissboken

Ja, vi tar väl nyårskortet jag gjorde till skissboken också!Idag är det kalas som gäller, flickorna ska på 4 och 6-årskalas så de har gjort varsittt kort till födelsedagsbarnen. Själv har jag inte scrappat idag, men lite igår och i fredags, men det blir till att visa senare.

I brist på annat...

...så kommer här lite fler LOs som var till skissboken! 2 sommar-LOs som visst är gjorda efter samma skiss om jag inte ser fel. Fast lite omvänt och ändrade detaljer.Först en midsommarLO. Här roade jag mig med att sy linjerna för hand, det tog ett tag. Ojoj, så små tjejerna ser ut!Sedan en med lite bad, visst börjar man längta! och idag var det riktigt varmt och skönt ute, hoppas det håller i sig till helgen också!


Det doftar vår!

Det blir ett till alster från Scrappizbloggen, det här är med lite glada vårfärger. Även den här är gjord på LinköpingsScrap i mars, så den har fått ligga till sig lite.Massor med fjärilar

Vi hade ett inlägg med fjärilskort på Scrappiz, och till det hade jag gjort detta kort. Gjorde det efter en annonslift på LinköpinsScrap för länge sedan... Och nu diskuterar vi datum för nästa träff, har redan börjat längta!


Vårbilder

Den här har jag skapat efter Anna-Karins skiss till designats majtävling, så jag hoppas fler blir inspirerade och är med! Min är då inte med i någon tävling förstås.De här fotona tog jag under långledigheten när vi var och hälsade på mina föräldrar och syster med familj.Ett enkelt grattiskort blev det också! Allt material kommer från designat.


Prova Gratisbio du med!

Jag är medlem på Gratisbio och tänkte tipsa om det! Det är ett kul och rätt enkelt sätt att få tex biobiljetter, men man kan även välja att lösa in sina poäng mot presentkort hos en hel del olika vanliga affärer eller varför inte en tidningsprenumeration! Sina poäng kan man få genom att vara aktiv på Gratisbio, tex bara genom att logga in, bli vän med andra medlemmar och kommentera hos dem, öppna nyhetsbrev eller utnyttja några av alla de erbjudanden som finns. Vill du också vara med är det bara att klicka på länken nedan!


Lageröppet hos Designat

Imorgon den 16:e maj är det åter lageröppet hos designat, mellan 10-15. Då är det även en sk make and take där du kan få prova på att göra en tag med alcoinks. Det har kommit in massor med spännande varor sedan jag var där sist, så jag hoppas hinna förbi med flickorna en sväng!

Skissboken

För över 1½ år sedan skapade jag lite LOs och ett kort till den skissbok som då var på tapeten för att komma ut. För någon månad sedan fick jag äntligen hem det jag skapat, och eftersom jag inte riktigt tror att det kommer bli någon bok så börjar jag visa dem här istället! Det här är alltså LOs från oktober 2008, och ändå är jag väldigt nöjd med dem, och  dessutom känns det som om jag skulle kunna göra något liknande idag. Vet inte om jag ska tolka det som om jag tidigt hittat min stil eller om jag utvecklas väldigt långsamt...Min lilla goding!Min stora gullunge! Fast båda har ju hunnit bli bra mycket större...

Powernap med The Girl's Paperie

En dag på väg hem från dagis sa Julia att hon var trött. Och vad gör man när man är trött? Jo, man lägger sig och vilar lite. Så det gjorde hon! Vissa dagar är jag glad att kameran är med! LOn är skapad för designat, mer info om materialet finns på designats blogg.Barns härliga uttryck

För någon dag sedan hade vi ett inlägg på Scrappizbloggen med temat Barns härliga uttryck, och det gillar jag ju att bevara. Det var Martin som fångade upp just detta från ett samtal mellan Linn och Julia när de skulle äta pannkakor, och när han berättade det skrev jag snabbt ner det!
Julia: Jag ska ha 2!
Linn: Bara 2 pannkakor? Är du inte galen?
Gissa någon som älskar pannkakor! ;-) Nåja, såhär blev min LO! Det är en lift av "Knorrigt" som vi hade på Linköpingsscrap!Nu är det helg igen! :-D

Hipp hurra för syster idag!

Idag fyller min kära syster alldeles jämnt, och eftersom jag får nöja mig med att fira lite på håll så blev det bara ett kort till henne idag. Inser nu att jag fotade det innan jag satte dit namn och ålder...Tar ett färgglatt kort som jag gjort till Scrappiz också!


En liten flirt

Igår var jag på designats lageröppet och shoppade bland annat Scrapbook trends, en av mina favorittidningar som jag länge saknat eftersom de inte varit så pigga på att skicka till prenumeranter i Sverige och det har varit lite svårt att få tag på tidningen annat än på nätet. Och jag gillar ju att kunna krypa upp i soffan och bläddra, så jag blev jätteglad när designat lyckats få hem både Scrapbook trends och systertidningen Cards. Av mitt nya DT-paket knåpade jag ihop en lift från tidningen, ursprunget är gjord av Ronda Palazzari.

Kika in i bloggen för en utförligare beskrivning om materialet om du blir sugen på något av de läckra papprena eller härliga dekorationerna, allt jag använt är från designat!


Träd med spillpapper

På Scrappiz hade vi en utmaning att skapa med spillpapper, och då gjorde jag det här trädet av spillpapper. Jag har sett liknande i någon tidning och ville testa själv. Jag har stansat det gröna i flera olika papper och skissade upp trädstammen för hand och klippte ut. Det är inte så ofta min käre make är med själv på mina LOs, vilket han påpekade för ett tag sedan och då var jag förstås tvungen att leta upp ett fint foto på honom och scrappa!

 


RSS 2.0