Härliga norska papper!

Den här gången fick jag i mitt DT-paket från designat läckra papper från en norsk papperstillverkare,
3ndyPapir.no.Lägg speciellt märke till vad man kan göra med min nya dymo, det är kursiva bokstäver! Fotot är från dagisfotograferingen, taget av Jarocka.se. Materialbeskrivning finns på designats blogg!

Blandat svartvitt- och färgfoto

För några dagar sedan visade vi ett inlägg med både svartvita och färgfoto på samma LO och till det hade jag gjort denna. Jag har använt samma foto, bara gjort om det till svartvitt.Idag skiner solen, och jag blir så glad av det! Nu vill jag bara att huvudvärken ska försvinna också, den har hängt med lite till och från ett tag nu. :-(

Lite blandat för designat

Här är två LOs jag gjort med härliga papper från Glitz respektive Lily Bee, allt material från designat!Julia hade bara ett önskemål om sina tårta, och det var att den skulle vara ROSA! Mormor hade egentligen tänkt sig en grön prinsesstårta, men naturligtvis fick Julia sin rosa tårta av mormor! Sedan åt hon inte så mycket av tårtan, men vi andra fick ju njuta av den. :-DSedan en LO på min härliga 6-åring, jag har lite svårt att förstå att hon slutar dagis om bara några veckor! Men hon är ju förstås så redo att börja förskoleklass till hösten, jag tror det kommer bli jättebra för henne.

Idag tog jag med flickorna en sväng till designats lageröppet, så trevligt att kunna gå och shoppa lite och prata lite med min goa vän. Nu har jag en ny, rolig dymo med tre olika typsnitt på, ska bli kul att testa. Speciellt det kursiva är så snyggt!

Sötaste Pippi!

Den här gjorde jag för designat, det är där man hittar allt material jag använt på LOn.Den ursöta flickan är den goaste 4-åring som finns! Hon fick Pippi-kläderna och peruken när hon fyllde år, och efter att fått några foton med heltokig min på henne fångade jag henne till slut på det här och jag blev så lycklig!

4-årskalas

Idag har vi haft 4-årskalas för Julia, totalt var det 8 barn här. Jag hade övertygat Julia om att att inte ha någon tårta, eller rättare sagt att ha en glasstårta istället. Så jag roade mig med att göra muffins med frosting på istället! Självklart blev de rosa! Och de är väldigt inspirerade av Evas fantastiska muffins på våra scrapträffar, även om jag inte fått receptet från henne...Vädret var ju helt klart på vår sida, ljuvligt att kunna sitta ute och nästan tycka det är lite för varmt. Men bara nästan...

Vilda stamps!

Jag fick genom Scrappiz-bloggen prova på att skapa med stämplar från ett nytt svenskt stämpelföretag, Vilda stamps. Här har jag gjort två kort med samma älvstämpel, men korten blev ändå helt olika!
Sommarblond Linn

Vi hade ett till fjärilsinlägg på Scrappiz förra veckan, och till det hade jag gjort den här LOn med Linn från förra sommaren. Den här gjorde jag på LinköpingScrap i mars, så det är ett tag sedan. Om jag inte minns fel så har jag använt material från goodiebagen.


RSS 2.0