Namnskylt till helgen

Nu har jag till slut gjort en namnskylt till helgens scrapträff. Om någon med bra minne kommer ihåg min från förra träffen kan man kanske tycka att jag är lite tråkig, för jag har använt nästan exakt samma upplägg till denna. Bara anpassat efter vårt tema för den här gången... Nåja, när tid och inspiration inte riktigt finns samtidigt så får man ta den enkla vägen, får lägga lite mer krut på övrigt jag skapar i stället!  Imorgon börjar vi ställa i ordning för träffen , ser fram emot det så mycket nu!

namnskylt

Hoho!

Ja, det ekar allt lite tomt här! Den här veckan har jag inte orkat längre än till att då och då plocka upp en scraptidning och bläddra lite i, det har varit så mycket annat. Jag har varit ensam hemma väldigt mycket med barnen, första veckan på jobbet, sover väldigt dåligt och har inte riktigt haft ork och tid att röra på mig ens när jag haft tillfälle. Men jag längtar verkligen efter att få sätta mig och pyssla, så jag ska försöka lite i helgen! Och om inte annat så får jag se fram emot nästa helg då det är vår härliga scrapträff här i Linköping! Nu har anmälningstiden gått ut, men det går ju bra att komma förbi och shoppa och få inspiration! På lördag förmiddag kommer det även vara en nybörjardemo som även ni som inte är med på träffen kan vara med på om ni är där.

Ha en bra helg!

Några kort

På sista tiden har jag inte riktigt haft så mycket ork att scrappa, men då brukar jag pyssla ihop några snabba kort när pyssellusten faller på mig. Det första är gjort till en utmaning på Scrapinspiration, att göra bra att ha-kort utan text på. Sedan är det bara att snabbt skriva dit lämplig text eller låta det vara som det är när man ska skicka!

textlos

Nästa kort är gjort efter en skiss på en ny inspirationsblogg, Kreativa rummet.

grattis pa din dag

Nu har jag varit på jobbet i två dagar och tjejerna på dagis under tiden. Det känns lite konstigt att vara tillbaka, och det känns som om det kommer ta ett tag att komma in i allt igen eftersom allt är nytt. Nya produkter, nya förkortningar, nya kollegor, nya rutiner... Men det kommer nog bli bra när den första inkörstiden är över!

Skissutmaning på Hildas rum

Jag hittade en kul skiss på Hildas rum och gjorde en jul-LO med en hel massa foton på. Journalingcirkeln har jag gjort själv med hjälp av ofärgad stämpeldyna/embosspenna, en stämpel, en linjal och lite torrchalk. Riktigt kul att göra själv!

julen 2007

Pappersveckare

Jag gjorde en artikel om pappersveckare, eller wellpapp-press som det också kallas, till Scrappiz. Det är en liten manick som veckar pappret så att det får wellpapp-struktur. Enkel att använda och det ger en lite annorlunda känsla på pappret. Här är LOn jag gjorde:

sota systrar

Här finns hela artikeln!

Ett litet pris!

Titta vad jag fått av Annika!

image310

"Ge denna award till 10 personer vars bloggar ger dig glädje och inspiration och som får dig att känna dig lycklig vad gäller bloggandet. Låt dem veta genom att lämna en kommentar i deras blogg så de kan skicka awarden vidare. Du kan få denna award flera gånger."

Här är de bloggar jag skickar vidare till. Det är bloggar jag besöker ofta och hittar en massa inspiration på!
http://camillasscraprum.wordpress.com/
http://snorsk.blogg.se
http://petraunne.blogg.se
http://angel60.blogg.se/
http://www.sajk.com
http://lindzi.blogg.se
http://ltannerfalk.blogg.se
http://scraptokig.blogspot.com
http://sarasscrap.blogg.se/
http://asaf.blogg.se/

Kram på er!

Lite gammalt...

i väntan på att kunna visa det jag gjort nyligen så kom jag på att jag för länge sedan gjorde en LO som jag skickade till Scrapbooking mm. Den är om mitt möte med mina stora idoler när jag fyllde 11 år, nämligen bröderna Herreys. Pappa hade fixat så att jag fick träffa dem efter en konsert utanför Vrigstad, gissa om jag var lycklig! Och dagen efter var det på löpsedlarna hemma, och en artikel på mittuppslaget. Kan meddela att mina klasskompisar var lite avundsjuka! ;-)

presenten

Scrapträff och inskolning

Igår var jag på scrapträff i Bestorp, satt och skapade hela dagen! Hur kul som helst förstås! Men tyvärr får ni inte se någonting av det riktigt än...

Och så har ni väl inte glömt bort att anmäla er till vår lite större träff här i Linköping? Klicka in på vår hemsida, där finns all information! Vill man komma förbi och bara handla går det också bra, men det är jättekul att sitta tillsammans och scrappa så jag kan varmt rekommendera det om du inte testat innan! :-)

Nu har andra veckan av Julias inskolning dragit igång och hon ska få äta på dagis utan att jag är där. Jag gick hem innan samlingen och ska hämta upp henne (och Linn) efter lunchen. Hoppas det går bra! Det har känts bra hela förra veckan, så jag tror nog det går bra idag med.

Nu ska jag roa mig med att rensa lite avlopp inne i duschen, det rinner ner lite för dåligt!

Skapat med spillpapper

Vi var några stycken i Scrappiz-redaktionen som bytte en del spillpapper med varandra och skapade några LOs och kort utifrån de papper vi fick, här är vad jag skapade av de papper jag fick från Marie (hallonflicka):

fokuserade

Linn och Jakob tittar på TV... Här har jag använt spillbitarna helt och hållet till bakgrund.

kramkalas

Det var kramkalas i soffan och kameran åkte fram och förevigade. Här har jag stansat ut taggiga cirklar med QK-tången och satt bakom fotona.

kram

Och så ett snabbt kort! Jag stansade bara ut några stjärnor och klistrade dit, sedan texten och drog ett streck runt om kanten.

Hela artikeln med alla de andras härliga alster finns här.

Vinnaren i utlottningen...

är Ängel60! Jag fick lite hjälp att dra av Linn, men det var knappt hon kunde ta ögonen från morgon-Bolibompa... ;-)

Tack för alla kommentarer, jättekul att få se vilka ni är som är här och hälsar på! En del visste jag ju från tidigare, men en del var nya, kul!

Papp&Scraps skisstävling

Här är min LO jag gjort till en skisstävling på Papp&Scrap, gillar ju att jobba efter skisser så jag tycker det är kul att det börjat komma igång med lite nya skisser både här och där nu! Och kul att göra en LO bara för att jag hade lust, annars har jag mest gjort sådana jag lovat på sistone eftersom jag inte scrappat så mycket. Men på söndag planerar jag att åka på scrapträff i Bestorp, så då blir det förhoppningsvis lite nytt gjort! Om jag inte blir nerdragen i pärlträsket då förstås... ;-)

image305

Fotot är alltså från i julas, inte så ofta hela familjen är på samma bild, men jag passade på att sätta kameran i händerna på mamma när vi firade jul där. Inte världens bästa bild, och här ser visst hela LOn lite gulaktig ut, men jag tycker om att få med de få kort som finns på oss allihop!

Liten utlottning, 1-års jubileum!

Igår för ett år sedan startade jag min blogg! På den tiden har jag fått sådär 730 kommentarer här, TACK för alla snälla ord ni skrivit här! Det är så kul med några små ord så att jag ser vilka som kikat in hos mig! För att visa min uppskattning tänkte jag plocka ihop ett litet scrap-paket och skicka till någon som kommenterar det här inlägget fram till på fredag (11/1) vid midnatt. Exakt vad det blir vet jag inte än, så det får bli en överraskning...

Kram på er!

Höst-LO

Mellanfotot har jag använt innan, men kunde inte låta bli att ha med det igen, älskar höstfärgerna och hur det lyser om Linn och hennes faster på de här korten. Visst syns det att de tycker om varandra! LOn påbörjade jag på en träff i november, men så har den blivit liggande och inte förrän nu i veckan när jag var hos Camilla blev den klar...

hostpromenad


Mina favoritkort

Ja, nu har jag gått igenom korten jag gjorde förra året och plockat ut några favoriter! Helt utan inbördes ordning.

image312


image311


image310

image307

image305

vackert_vader


mormor

harliga host_2

kram5

hej

Miniträff hos Camilla igår och lite annat...

Igår var jag över hos Camilla och scrappade en stund, hur trevligt som helst! Fick en hel del gjort när jag var där, men jag glömde bort att fota den LOn jag kan visa upp nu när det var lite ljusare ute, så det får bli en annan dag.

Och så satt jag här och letade upp de 10 kort från förra året som jag tyckte bäst om, och lyckas sedan radera... Får väl se om jag orkar göra om det lite senare, nu är jag bara så trött på det!

Jag kollade lite på vad jag skapade förra året, och det hade totalt blivit över 125 LOs, med en liten övervikt för LOs i lettersize (69/57). Ja, plus då de runt 15 LOs jag gjorde till mammas album från hennes 60-årsfest som jag och min syster gjorde till mamma i julklapp. Kort har det blivit lite färre, men i alla fall över 100 st, så jag hoppas några vänner har blivit glada för dem under året!

Nyårsafton firade vi ensamma med lite gott att äta, och så tittade vi och barnen på fyrverkeriet kommunen anordnar vid 17.45. Det syns jättebra från vår balkong, så vi brukar stå där och kolla vid tolvslaget i vanliga fall. Nu sov sig barnen igenom allt smällande vid tolvslaget.

Idag har vi åkt lite pulka! Inte mycket snö, men det gick bra att åka ändå.

RSS 2.0