Receptkort

Igår kväll ringde min kära vän Anna och frågade om hon fick komma förbi och hälsa på, och självklart fick hon och hennes killar komma! Den minsta är bara 3 veckor, så mysigt med en liten bebis! När de kom sa jag att så små har mina barn aldrig varit, och faktiskt så har inte Julia varit det, hon var större redan vid födseln...

Nåja, eftersom det är LÄNGE sedan Anna fick några nya receptkort till sitt album så satte jag mig och gjorde två nya till henne. Så nu är det väl bara 7 st kvar att göra tills hon fått sin födelsedagspresent som jag gav henne för 2½ år sedan. Tur att hon har tålamod med mig och säger att det bara är roligt att få det lite då och då istället! ;-)




Skapat med Maja Design

Jag fick chansen att skapa med Maja designs nya papper, helt underbara! Det finns 4 olika serier i Mina vänner, det här är den som heter Marina.



Mina härliga flickor! Det här fotot är ett av Julias dagisfoton, taget av Jarocka.



Vår japanska körsbärsträd är 51 veckor om året inte speciellt vackert, men den sista veckan har det så här vackra blommor!



Ett foto på mig och min kära syster, taget när vi var på Scrap och stämpelmässa i Göteborg våren 2007.



Och så till sist ett enkelt kort!

Idag har jag varit på fotosafari, jättekul! Jag har laddat in bilderna nu, ska bli roligt att se hur alla blev. Och hur de andras bilder blev också! Nu har jag i alla fall en del bilder på mig själv, något som oftast saknas eftersom jag hellre är bakom kameran än framför...


Äntligen semester!

Idag började äntligen min semester! Så nu är jag ledig i 5 veckor, ska verkligen bli kanonskönt! Planerna är fortfarande lite lösa, jag och flickorna ska följa med mina föräldrar och syster med familj på frisksportarnas sommarläger i Hestra när Martin fortfarande jobbar, men sedan hoppas vi komma iväg hela familjen till västkusten, Linn har bland annat blivit lovad en tur till Liseberg. Och vägen dit går ju förbi Borås, kanske kan jag få åka och shoppa lite kul där när resten är och hälsar på släktingar.

Igår kom nya numret av Scrapbooking mm, så nu borde det vara ok att visa min LO som publicerades i förra numret. Den är gjord efter Helenes härliga skiss och handlar om våren i Japan och den härliga tiden när alla körsbärsträden blommar. Tittar man nog i nya numret finns det en LO av mig där med!


LO med mycket text

Jag gjorde en LO om Julias inskolningstid och det blev så mycket text att jag bestämde mig för att skriva på datorn för att få plats med allt som jag ville ha med. Och så gjorde jag ett inlägg om det på Scrappiz, lite om att våga testa att använda datorn till texten om man aldrig gör det annars. De underbara mönstrade papprena kommer från Maja design och rubriken är Maddie Anne.


Scrapträff hela dagen!

Oj, vilken kreativitet jag kände idag, det är så härligt när det är lätt och roligt att skapa och det bara rullar på! Trots att jag fick invänta slutet på "Alla vi barn i Bullerbyn" på Bolibompamorgon innan jag fick åka på träffen så hann jag med 5 LOs och 1 kort! Och ändå har jag inget nytt att visa upp här...

Nu är det bara en vecka kvar till semestern, känns rätt skönt även om jag tror det blir fullt upp på jobbet den här veckan. Sedan har jag två veckor själv med barnen innan Martin också får semester, och sedan tre tillsammans allihop. Nu är det dags att sova!


Glad sommar-kort

Till de små anteckningsböcker jag gjort till dagisfröknarna måste det förstås följa ett Glad sommar-kort också! Så jag satt och gjorde 9 st igår kväll, här kommer 8 av dem. Väldigt enkla, men tiden finns inte att göra helt individuella och mer avancerade... Men visst är de små pingvinerna söta!




Imorgon är det dags för scrapträff igen, ska bli kul!

En LO efter skiss på Scrapinspiration

Den här gjorde jag efter en skiss på Scrapinspiration för ett tag sedan, In och Ia är det Julia kallar Linn och sig själv. Bokstäverna är utstansade ur dekorgummi (QK studio classic), papprena är från Scenic Route och hjärtan från Panduro. Det har blivit ganska flitigt användande av punchinella på senaste tiden, tycker det är så läckert!


Jag pysslar för fullt!

Men inte några kort eller LOs, hör och häpna så gör jag lite alter! Eller rättare sagt så håller jag på att dekorera små anteckningsböcker till tjejernas dagisfröknar. Lotta inspirerade mig på Scrappizbloggen, och sedan körde jag igång! Nu har jag gjort 8 av 9, men insåg att jag inte kan göra den sista helt klar innan jag kollat upp stavningen på namnet på en av fröknarna. Vi har jättesöta och goa fröknar på båda dagisen, så det känns kul att göra något personligt till dem som en liten sommarpresent. Har inga foton än, men det kommer så småningom.

Imorgon ska vi fira en lugn midsommar här hemma. Om det inte är spöregn åker vi nog ut till Berg och är med och dansar kring midsommarstången där, fikar efteråt och så blir det nog lite grillning på kvällen. Inget avancerat, mest lite mys med familjen. Lördag är inget bestämt än, men på söndag har jag tänkt att scrappa hela dagen!

Ha en riktigt skön helg!

Sötaste brudnäbben!

Jag har gjort en LO om min söta lilla systerdotter som var brudnäbb på vårt bröllop. Nu är hon inte riktigt lika liten längre, men lika söt. LOn är gjord till en bröllop/förlovningsartikel på Scrappiz.



Den här helgen har flickorna varit hos mormor och morfar eftersom jag och Martin behövde en helg för att röja här hemma. Det finns fortfarande en hel del att göra här, men nu har Julia fått ett helt eget rum efter att sovit i ett rum fullt med våra saker i ett år. Mitt scrapbord är framgrävt och vi var och lämnade en hel del böcker och annat smått och gott på Myrorna igår. Nu ska jag nog scrappa lite innan familjen kommer hem, förhoppningsvis så fortsätter flickorna att sova när vi lyfter över dem från bilen!

Lite kalasLOs!

Jag har gjort lite kalas-LOs till ett inlägg på Scrappiz, först är det från Julias 1-årskalas. Jag har använt papper från Sassafras lass, lite punchinella, några blommor från Making Memories, utstansade bokstäver (QK Metro classic) i dekorgummi och så en journalingstämpel från Easer.



Och sedan är det en från Linns 4-årskalas. Den är en lift av en av Lindzis LOs som var i ett nummer av Scrapbooking mm. Jag älskar dessa thickers från American Crafts, men VARFÖR finns det bara ett N per förpackning?


-10% uppnått!

Japp, igår på vägningen hade jag gått ner -10% sedan jag började för 12 veckor sedan! Känns otroligt bra kan jag meddela! :-) Nästa vecka är sista gången på kursen, men jag hoppas det blir en fortsättning i höst eftersom jag fortfarande har en hel del kilon att bli av med. Misstänker att det blir svårare att gå ner under sommaren, så jag får nog sikta in mig på att faktiskt inte gå upp i alla fall.

Min sista till webmaran

Jo, det blev en LO igår kväll också, den här är en scraplift av en av Malenas härliga LOs.


En LO till webmaran

Jag gjorde ju en LO till i går till webmaran på Scrapaddicted, även denna efter en skiss.



Idag har vi varit och shoppat lite sommarkläder och sedan åkte vi ut till Svartåfors och badade, årets första dopp. Alla tyckte det var rätt skönt, men Julia ville upp ganska så fort. Ikväll blir det sill och potatis, även det årets första!

Webmara på Scrapaddicted

Igår gjorde jag en LO till webmaran på Scrapaddicted, och jag har även knåpat ihop en ikväll! Här kommer den jag gjorde efter Lilys fredagsskiss igår:



Idag har vi varit på Kolmården hela familjen och alla var nog ungefär lika trötta när vi kom hem! Vi fick kämpa rätt bra för att flickorna inte skulle somna i bilen på vägen hem... Sedan blev det lite sushi till kvällsmat, mums! Och så då lite scrap på det, en toppendag! :-)

LO efter skiss

Jag var med och tolkade skissen på Scrappiz idag, min LO är om Julia som hade tungan utanför mycket en dag när vi var ute i skogen. Skissen och Lottas tolkning av den hittar du här.


Lite skapat från i lördags

Här kommer de två LOs jag kan visa från i lördags! Först är det en om hur lycklig jag är som har två underbara tjejer! Rubons från Hamly tror jag, lite överblivit från en Event-LO. Där gjorde jag på samma sätt som Jenny gjort på Eventet, gnuggade upp rubons på ett vitt papper och klippte ut, skönt att slippa gnugga rakt på LOn!

lycka

Sedan en LO som jag började göra efter en skiss på Veckans skiss, men sedan gick ifrån den lite. Kunde inte låta bli att trycka dit den söta lilla ugglan från Lagerhaus! Det blir mycket vit CS för tillfället, tycker det blir en fräsch känsla med det!

mormor

RSS 2.0