Kul norsk skissblogg!

Idag på Scrappizbloggen visar jag den här LOn som jag gjort efter en skiss på en norsk skissblogg, Skissedilla. Det verkar vara lite som Veckans skiss, det är en skiss i veckan som visas tillsammans med teamets tolkningar.Nu har vi fått hem vår nya bil, det blev en röd Volvo S60! Ska bli lite spännande att se hur det funkar utan kombi, den största nackdelen jag hittat är att min stora scrapväska inte går in i bagageluckan, men det funkar ju att ta inne i bilen och ändå ha barnen där (jodå, jag kollade det innan vi köpte den!).

Nu håller jag på att baka bröd, testar att göra grötbullar för första gången.

Sommar med Pink Paislee!

Visst är det härligt med sommar! Här har jag gjort en sommarLO med Julia som modell. Jag har sett liknande foton och ville få barnen att modella tillsammans, men det var omöjligt att få med bådas fötter på ett vettigt kort samtidigt... Nåja, en är ju bättre än ingen!Lite närbild på den härliga blomman! Och jag gillar att använda en badge som denna, så enkelt att bara slänga dit!Ett födelsedagskort till Martin som fyllde förra veckan. Jag tycker det är lite svårt att göra kort till män, det blir ofta att jag håller dem väldigt enkla och rätt neutrala. Allt material finns hos designat och utförligare info om vad jag använt finns på designats blogg!


Lycklig för barnen!

Den här LOn är en lift av en av Malenas härliga LOs på samma tema och är gjord med material från designat.Det är inte så ofta jag och flickorna fastnar på samma foto, så om inte bara därför gillar jag det här fotot! Papprena jag använt kommer från ett norskt företag som heter 3ndypapir.no.En liten närbild på min hjärtan, jag har stansat ut flera hjärtan och klistrat ihop för att få lite höjd på dem, sedan har jag lagt lite glossy accent på dem.

Redo

Den här LOn visade jag på Scrappizbloggen i samband med en utmaning att använda ett litet foto, mitt är 10x7,5 cm. LOn handlar om hur redo Linn är att börja på 6-års till hösten, men att fortfarande har lite svårt att förstå hur snabbt det gått. Jag har skrivit ut texten från datorn eftersom jag ville få med mycket text samtidigt som jag ville hålla LOn ganska ren.Jag gillar verkligen att scrappa i turkost, så nu får jag se till att Linn har på sig den klänningen ofta! :-D

En alldeles vanlig måndag

Nix, det är inte jag som är veckovill, jag vet att det är söndag idag, men min LO heter just så! Jag tog en massa foton den 12:e april och gjorde en LO om det som idag visades på Scrappizbloggen. Älskar att dokumentera vardagen!Idag är det däremot inte någon vanlig söndag, för barnen har åkt ner till sin farfar, och Martin och jag har varit på bio alldeles själva! Så nu blir det några dagar utan barn innan vi åker ner och hämtar dem igen.

Lite jag glömde bort...

Under tiden min skärm inte fungerade tog la jag upp bilder till designats blogg, men glömde bort att visa dem här, så nu är det väl dags för det!Först en LO med ett ganska gammalt kort, Julia är inte så stor så det är snart 4 år sedan.Ett enkelt grattiskort.Ett ännu enklare Glad sommar-kort! Sådana här fick barnens dagisfröknar på sina paket. Allt material finns på designat!

Pink Paislee!

I mitt senaste DT-paket från designat fanns det läckra papper från Pink Paislee. Vill du veta mer vad jag har använt, kika in på designats blogg! Här har jag scrappat om min lilla tokfia som gärna är med på bild, men som ofta gör miner som denna då.

 Vågar man hoppas på några grader svalare och t.o.m kanske lite regn idag?


Kort till kortskissen

I elfte timmen gjorde jag ett kort till skiss nr 100 på kortskissen!Idag åkte vi iväg och tog ett kvällsdopp, riktigt skönt i vattnet och säkert 20 min efter. Tills vi kom hem igen alltså, då jag åter känner som om jag ska smälta bort... Blir nog en kall dusch ikväll också!

Lika kort fast olika...

Inför varje sommar och jul brukar jag knåpa ihop något till barnens dagisfröknar och det här året gjorde jag ett gäng kort till varje. Jag ville de skulle få liknande kort, men samtidigt gillar jag inte att göra exakt likadana så jag gjorde ett mellanting. Jag letade upp lite olika varianter kort jag gillar och liftade upplägget men varierade papper och motiv/färger. Tjejen jag liftat (CASE) upplägget av kallar sig hannahoj på scrappiz, hon gör fantastiskt fina kort! Här är 4 st av korten:Här med stämpel från Bildmålarna, papper från Basic Grey och Jillibean Soup.Stämpel från The Greeting Farm, papper från October Afternoon och Jillibean Soup.Även denna stämpel är från The Greeting Farm, papper fårn Pink Paislee, Jillibean Soup och Scenic Route.Stämpel från Pysselpassion, papper från Pink Paislee och Scenic Route.


Smälter...

Jag tror jag smälter bort! Klockan är 23.17 och det är fortfarande alldeles för varmt inne trots att vi haft fönstrena vidöppna. Tror det blir en avsvalkande dusch innan det är dags för sängen...

Äntligen semester!

Nu har jag äntligen fått semester, och först om 6 veckor börjar jag jobba igen! Efter jobbet idag åkte jag ner till Sommens camping och hämtade hem flickorna, som varit där sedan i måndags kväll och bott i husvagn med sin mormor och morfar. Riktigt skönt i vattnet och mysigt att få träffa tjejerna igen!

Man skulle kunna tro att det varit fullkomlig skaparstiltje här, men anledningen till att här varit tyst har främst varit att jag saknat en fungerande skärm till min dator. Nu har jag dock fått en STOR skärm! Här kommer en LO som jag dock gjorde för ett tag sedan, liftade framsidan på en av min inspirerande Scrapbook Etc. tidningar.Här har jag använt genomskinlig dymoband, gillar massor!

RSS 2.0