Bu!

Jag har aldrig firat Halloween, och kommer nog inte börja göra det heller, men eftersom det är enda gången på året jag får tillfälle att använda denna lilla söta stämpel, så får jag väl i alla fall göra ett kort... Kortet ska min kära vän Anna få, jag ska åka upp och hälsa på henne i helgen. Det ska bli så otroligt kul, den här helgen har jag sett fram emot länge (även om vi inte bestämde just datumet förrän ganska nyligen!).Så till er andra som inte får något kort passar jag på att här önska trevlig helg och ett litet BU! på er!

Scrappat rosa

Pappersbitens blogg finns en utmaning att scrappa (kort/LO/alter) i rosa, och för varje bidrag som kommer in skänker de 10 kr till Rosa bandet-insamlingen. Det tyckte jag lät bra, så jag passade på att göra ett rosa kort som jag tänkte ge till en liten tjej jag snart ska träffa. Eftersom jag inte lyckades få iväg något kort när hon var nyfödd blir det ett nu istället... Stämpeln kommer från Bildmålarna, tycker den är så söt!


Höstfärger

Idag på Scrappizbloggen visar vi alster med höstfärger. Min går i gult, orange, rött och brunt, lövens hela färgskala...


Lily Bee + Making Memories för designat

Idag är det två LOs skapade för designat. Papper kommer från Lily Bee och Making Memories, en utförlig materiallista finns på designats blogg!Först en LO om min kamera, en Nikon D80. Fotot är det Linn som har tagit, lite kul att både hon och Julia grabbar tag i lilla kameran så fort de får chansen och fotar allt de ser. Alla bilder blir dock inte såhär skarpa...Sedan en LO om vår härliga Linn, hennes morfar kallar henne då och då för spelevink, och det är ett väldigt passande beskrivning. Hon sprider glädje i mitt liv!


CASE

Jag hittade en så härlig LO i en Scrapbook Trends från maj 2009 av Amanda Hall, där jag först bara tänkt lifta idén med flera foton och maskinskriven rubrik + text, eftersom jag blev så glad när jag kom på att jag ju faktiskt också vet hur man gör för att få det så! Men när jag skrivit ut bilden med mina foton och texten blev det så att jag följde hela upplägget på Amandas LO också, så det blev en CASE (Copy And Steal Everything) istället.LOn är om hur Julia gärna hjälper till att göra fruktsallad, och om hur stolt hon är över att hon kan.

Pysslat ett grattiskort

Man skulle kunna tro att jag inte pysslar så mycket för tillfället, och visst blev det lite mindre veckan Martin var i USA, men lite har jag ändå tagit mig tid till. Men eftersom det är saker som är till Scrappiz och designat, så tar jag och visar det grattiskort jag gjort idag. Jag insåg i veckan att jag har MASSOR med kort färdiga att skicka, men i princip inga grattiskort, och så kan jag ju inte ha det! Stämpeln jag använt är från Tingtura.


Det blev också ett julkort med en söt stämpel från Prickiform, som goa Camilla köpte åt mig på mässan förra helgen. Det ligger på tork, så det får komma senare det med...

Nu ska jag gå ner och fixa en kopp te och värma mig lite med, kanske blir det mer pysslat senare!

Lily Bee för designat

I månadens dt-paket från Camilla på designat fanns det härliga papper och die-cuts från Lily Bee. Hon har fått hem en hel massa härliga nyheter, så jag kan varmt rekommendera ett besök i webbutiken! Förutom scrapmaterial finns det även en del roliga inredningsprodukter, själv är jag otroligt sugen på en familjekalender från Isa Form.Här har jag gjort en LO om hur glad Julia är att prata i telefon, just här är det mormor hon pratar med.Sedan blev det ett kort, här använde jag en die-cut som bakgrund och kompletterade med två labels som jag stansat ut med min nya härliga gäng med dies. För en utförlig materiallista, kika in på designats blogg!


Slutat som DT för Bildmålarna

Bildmålarna har slutat med fasta DT och kommer framöver ha gäst-DT istället, så nu är jag inte kvar som DT där. Det känns lite trist, men ändå helt ok. Det har varit jättekul och fått mig att skapa en hel massa mer kort än jag förmodligen skulle gjort annars, prova på lite nya saker och träffa nya människor. Tack Bildmålarna för den här tiden och lycka till i framtiden!

DT-LO för designat

Jag har gjort en LO om min nya kärlek, en råååsa ipod nano som jag fick av Martin när jag fyllde år för ett tag sedan. Först laddade jag den med en bok, men nu är det Lasse Winnerbäck som jag lyssnar på när jag är ute och cyklar, är och handlar, ute och går... Så otroligt liten och smidig jämfört med en freestyle eller bärbar CD-spelare!
Allt material är från designat, och på bloggen hittar ni en utförlig materiallista!


Använd akrylfärg!

Idag på Scrappizbloggen har vi ett inlägg om 5 olika sätt att använda akrylfärg på. Här är mina två LOs jag har gjort dit.Här har jag gjort en ram mha ett papper som jag målat runt lite slarvigt, hittade en färg som matchade Julias tröja väldigt bra.Här har jag stämplat med bubbelplast, först med lila och sedan delvis med vitt för att framhäva fotot lite. Bokstäverna är utstansade i filt.


Ny tävling på Designat!

Nu finns det en ny tävling upplagd på designats blogg, där det denna gången är färgtema. Kika på in bloggen och läs mer om tävlingen! Passa samtidigt på att kika in i webbutiken, det har kommit in massor med läckra nyheter att njuta av!

Höstalster

Igår hade vi ett inlägg med höstinspiration på Scrappiz, där jag visade denna LO från förra hösten. Fotot är tagen under den stora lönnen mittemot mammas och pappas hus, gillar verkligen bakgrunden löven ger med riktiga höstfärger för mig!Idag har jag varit på syjunta, och sydde till och med lite! På vår förra träff målade jag stämpelmotiv istället... Och efteråt har vi påbörjat omflyttningen i vardagsrummet, för på onsdag kommer vår nya soffa hit!

3:e och sista bloggpartybidraget

Precis innan deadline kommer här mitt sista bloggpartybidrag! Det är pysselpetras utmaning om att använda distresser eller spray-mist och ett hjärta på LOn som jag gjorde tidigare i veckan men inte fick något bra kort på. Försökte idag igen och det blev inte bättre, men lägger upp det ändå. LOn blev lite bubblig, så jag misstänker att det gjort att fokus blivit lite fel.

Fotot är från en härlig helg i Sommen där jag och tjejerna campade med mamma och pappa. Jag har provat min nya blåa färg och sprayat med, blommorna bakom fotot är rub-ons från Scenic Route (som jag just såg ska lägga ner, trist då jag älskar både deras papper och dekorationer!) och hjärtanen är från Heidi Swapp. Både hjärtan och rub-ons finns på designat!


Skiss på Scrappizbloggen

Idag är det dags för oktober månads skiss på Scrappiz. Jag gjorde ett julkort efter skissen och använde en av Bildmålarnas nya stämplar.Nu är det tyst och lugnt här, barnen sover och jag har diskat och ska snart plocka fram lite saker jag ska ta med mig till min syster imorgon. Martin är i London, där verkar allt vara bra. På onsdag kommer vår nya soffa och fåtölj hem till oss! Barnen tittade på Lilla Melodifestivalen, men eftersom jag bara såg andra halvan så missade jag Linns favoriter. Dock fick jag höra vissa delar av låten MÅNGA gånger efteråt, men kan inte riktigt säga om den låten verkade vara bättre än killen som vann... Misstänker att Linn skulle bli glad om jag köper skivan när det väl kommer ut, hon har börjat tycka det är lite kul med musik.

Vår lilla spexare!

Jag gjorde en LO till Veckans skiss v39, de brukar ha roliga skisser, så även denna! Blev lite glad att finnas med bland dem som visades på deras blogg den här veckan. Älskar de här fotona på Linn från Kalmar, hon ställer sig gärna och spexar lite framför kameran, så jag valde att sätta ihop en hel hög med foton på henne.Ikväll lyckades jag slumra till inne hos Julia när jag nattade henne, vaknade av telefonen sådär lagom yrvaken... Men nu tror jag att jag ska pyssla lite innan det är dags för sängen!

RSS 2.0