Publicerad i Scrapbooking mm!

Det är så otroligt kul att bli publicerad i en tidning! Eftersom det är första gången det händer känns det säkert lite extra kul, de som har med LOs jämt kanske inte känner likadant? I det här numret av Scrapbooking mm har jag i alla fall med två LOs, båda på Linn. Men de får jag förstås inte visa här förrän om två månader...

Idag åker Linn och jag ner med tåg (till Linns förtjusning) till mina föräldrar, sedan åker jag och min syster till den stora mässan i Göteborg imorgon. Åh, så otroligt kul det ska bli! Både att hitta på något med syster och att gå på scrapmässa :-)

Trodde jag skulle snabbscrappa...

Jag såg en utmaning på SWE-bloggen om att snabbscrappa och tänkte jag skulle försöka mig på det. Men det gick inget bra... Trots att det blev en enkel LO så tog det ändå en timma, och det är ju inte så extremt snabbt. Ändrade mig på titeln när jag stansat ut alla bokstäver och fick börja om och hade lite problem med limningen av de små bling-sakerna.

provtur

På scrapfronten intet nytt...

Nej, senaste veckan har det inte blivit något direkt pysslat, har stämplat lite med Linn men inte gjort några kort av det. Det har av olika anledningar varit en rätt jobbig vecka, men nu hoppas jag allt blir bättre när våren verkar vara här.

Eftersom Linn varit hemma pga av vattkoppor, men varit pigg de senaste dagarna har vi tillbringat en del tid ute i det härliga vårvädret. I solskenet på lekplatsen var det väldigt varmt, så mina väl påpälsade flickor fick jag rätt snabbt ta av lite kläder på... Mamma var ju här i helgen och då sopade och rensade vi lite ute, så nu är det fint på altanen och framsidan. Bilen är nyservad och har fått på sig sommardäcken, så visst är det vår!

Till helgen ska jag och min syster på scrapmässan i Göteborg, gissa om jag längtar som bara den! Har ju försökt hålla mig från att shoppa scrapsaker sedan träffen i början av februari, så nu är jag riktigt shopsugen... Har sett att det kommit så otroligt mycket fina saker!

Bara ett litet kort

Ja, inte har det blivit så mycket pysslat med en liten sjukling hemma, men ibland vill hon att vi ska stämpla och måla, och då brukar jag passa på att använda mina färger eftersom det ändå bara är jag som ska måla. Själv vill hon nämligen bara sitta och titta på och bestämma vilka färger jag ska använda. :-)

Krya p? dig

På det här kortet var hon dessutom med och bestämde att jag skulle ha blombandet längst till vänster, jag tyckte det såg lite tomt ut innan och då tog hon det och sa att jag skulle ha det där. Och så fick det bli! Stämpeln är (som vanligt) från Magnolia och färglagd med akvarellpennor, texten är magnetstämplar. Ibland glömmer jag nästan bort vissa saker jag har, mina magnetstämplar är exempel på sånt. Men så kommer jag på att jag har dem och det är ju smidigt till kort!

Monterat stämplar!

Nu har jag äntligen kommit till skott och monterat två till av mina fina Tilda-stämplar från Magnolia! Och jag var förstås sugen på att använda dem på direkten, så jag gjorde två  kort när Julia sov igår. Det blev två "bra att ha"-kort.

En ros till dig
Det här kortet är gjort till Scrappiz veckoutmaning, som innebar att man skulle göra ett kort med bara band och brads som dekoration, förutom stämplat motiv och text. Kul att göra någo annorlunda ibland, för jag har ju nästan alltid mönstrat papper på mina kort. Den lilla blomman i hörnet är faktiskt också från ett band.

Jag blir glad
Här har jag skurit till ett papper och använt Dymo till texten, och sedan dragit med Fluid Chalk över. Tycker det är ett smidigt sätt att göra texter på!

Här hemma har Linn fått vattkoppor, inte helt oväntat eftersom det gått på dagis en tid nu. Än så länge är hon helt opåverkad av det, får väl se om det börjar klia på henne så småningom.

En väldigt rosa LO

Jag brukar försöka undvika alltför rosa LOs trots att jag ju faktiskt har två flickor, men den här gången blev det väldigt mycket rosa! Men eftersom nappflaskan var så rosa och jag ville förstärka den, så blev det så.

Nappflaskan

Det blev inte mycket pysslat förra veckan, dels pga att jag fortfarande är lite förkyld och har rätt ont i huvudet och dels så hade vi till slut 3-årskalas för Linn i lördags. Det blev bara 3 av Linns kompisar som kunde komma, men eftersom det dessutom var med föräldrar och småsyskon så blev vi 13 st. Vi hade en liten sångstund och fiskdamm  förutom det obligatoriska fikat, och så lekte barnen på rätt bra själva och mammorna passade på att prata och kika lite på mina album. Vad papporna hade för sig vet jag inte riktigt för de var på bottenvåningen och vi uppe. Nu ska det i alla fall vara slutkalasat fram till maj!

Samma stämpel, men rätt olika kort

Jag satt igår och gjorde 2 kort, det är ju alltid bra att ha lite kort på lager! Gillar verkligen den här stämpeln och tycker den passar till lite olika sorters kort. Stämpeln är från Magnolia och är färglagd med akvarellpennor, och så lite glitterlim på vingar och bubblor.

kram_2

kram_1

LOs på Julia

Ja, jag skulle ju försöka göra lite fler LOs på Julia, och det har jag faktiskt gjort i helgen! Här kommer två av dem:

Stolt kusin
Hanna tycker det är så kul med sina kusiner, och här tycker jag hon ser så otroligt stolt ut när hon håller i Julia. En väldigt enkel LO, men det är ju så jag oftast tycker bäst om dem (åtminstone när jag själv ska scrappa...)

Med bus i blicken
Är hon inte härlig? Jag tycker det glittrar lite av bus i ögonen, därav titeln. Och så fick jag äntligen användning av mina bokstavspärlor igen, det är ett tag sedan jag använde dem. Jag blir dessutom bara mer och mer förtjust i mina chipboard-alfabet, är ju så smidigt att kunna få dem i vilken färg man vill, bara att måla om!

Lite piggare här hemma!

Ja, äntligen verkar det gå åt rätt håll på sjukfronten! Julia var feberfri idag, och för första gången på länge gick vi ut till lekparken en sväng. Skönt att komma ut! Efter lite om och men tog Martin med sig Julia ner till sina föräldrar, så nu är det bara Linn och jag hemma. När Linn somnat och jag tittat lite på TV gick jag istället in i scraphörnan och skapade en ny LO. Här har jag liftat mig själv, ellet återanvänt är kanske bättre att säga?

Goselinn

Äntligen lite nya LOs att visa!

Visserligen är inte den ena helt ny, men jag har inte kommit till skott att scanna in den innan.

N?
Den här är en lift av en av Jennys LOs i senaste numret av Scrapbooking mm, blev så inspirerad att använda lite hobbyfärg (även om det var akrylfärg hon använde). Jag har kommit på att jag dels har väldigt få LO med mig själv på och att det blir många fler med Linn än med Julia än så länge, så det ska jag försöka ändra på har jag tänkt mig. Det blir förmodligen mycket lättare att göra fler med Julia än med mig på förstås, jag håller mig mest bakom kameran...

H?ll i dig
Det här är ett kort jag tänkt scrappa rätt länge men inte riktigt vetat hur jag ville ha det. I ett försök att komma bort från svarta, vita och naturfärgade bakgrunder fick det bli grön CS. Hela LOn är egentligen inte så mycket om när Linn red utan min egen oro när hon sitter uppflugen på en stor häst...

Här hemma är vi fortfarande sjuka lite till mans, Julias feber verkar inte riktigt vilja försvinna utan har snarare gått upp de senaste dagarna. Linn verkar visserligen bättre, men sover flera timmar på dagen och sedan utan problem hela natten, och det tyder på att hon inte är helt frisk hon heller. Martin och jag är hängiga, förkylda och rätt trötta båda två, hoppas snart det vänder så att vi kan få njuta av den annalkande våren! För visst är det lite vår i luften nu?

Publicerad på SWE!

Jag gjorde en LO efter en skiss på  SWE Scrapbook igår, och fick se att de valt att visa den, kanonkul! Så nu är det väl ok att visa den här med antar jag, här kommer den.

H?rliga du

Äntligen fick jag användning av mina swappade nyckelpigor... Även till denna har jag använt Heidi Swapp, "She"-chipboard, tror att även dekorationstapen är Heidi Swapp.

Chipboardalfabetet

Eftersom flera undrat kan jag väl passa på att avslöja att chipboardalfabetet jag använde till Leksugen-LOn är Heidi Swapp, "she", jag köpte dem av Annika på Scrapperiet. Har redan hunnit använda dem till en LO till, men den kommer senare!

Och jag hade fel, jag hann scrappa lite idag. Linn var bättre och gick på Pippi-föreställning med sin pappa och Julia sov och då fick jag lite inspiration att scrappa. Visserligen blev det inget till Scrappiz CC, men ändå. Visst är det underbart hur barn ena dagen kan ha riktigt hög feber och nästa vara i princip som vanligt? Själv är jag hängig ett tag efter också...

Fortfarande sjuka

Nu har åtminstone min feber släppt, hade uppåt 40 grader onsdag till fredag, men istället är flickorna sjuka. Jag är fortfarande väldigt förkyld och har ont i huvudet, så inte blir det någon cybercrop den här helgen inte :-( Och stackars Linn, hennes kalas fick vi ställa in igår. Men vi får försöka hitta ett annat datum att ha det. Nu ska jag tillbaka och vila!

RSS 2.0