Vår sushiälskare!

På Linköpingscrap för två helger sedan gjorde jag den här till en utmaning att använda 10 saker på LOn. Och tänka sig, jag vann! :-) Men jag fick inspiration av en härlig LO via Pinterest av en tjej som kallar sig Nulka, har tyvärr inte mer info än så...Jag tycker verkligen det är roligt att Julia vill äta sushi (visserligen bara laxsushi, men ändå), och hon ska förstås göra som mig och Martin och äta med pinnar också! Materialet jag använt finns till större delen på designat!

Mistade cirklar

Den här är skapad som inspiration till en skiss designat hade när vi var uppe i Stockholm och även nu i Linköping på träff. Jag började med att maska med spillet från utstansade cirklar, men kom ganska snabbt på att det var otroligt mycket enklare att stansa ut i mistat papper! Jag bara älskar mist och det har blivit en och annan flaska på sistone...I helgen gick höstens LinköpingScrap av stapeln och vårt 10ggr-jubileum var verkligen kanonkul! Jag tyckte inte jag riktigt kom igång med skapandet först, men när helgen var över hade jag i alla fall lyckats knåpa ihop 7 LOs, 4 kort (varav 3 julkort!) och två altrade tändsticksaskar. Dessutom blev jag framröstad som vinnare i två tävlingar, en för kort och en för LO, otroligt kul förstås! Men de kommer upp här i bloggen senare!

Läckra splashar!

Precis innan jag åkte med designat upp till Stockhoml City Scrap för två veckor sedan landade det läckra mister och stains från Lindys stamp gang i butiken. Jag och Petra skulle dema dem på på träffen, så jag lekte lite med dem och skapade en ganska enkel höstLO med dem. Splasharna är gjorda med "långhåriga" stains och det glittrar läckert av dem. Fotona är från förra hösten när vi var på väg till biblioteket och det var så mycket härliga höstlöv!


Bebiskort till en liten tjej

En kompis till mig fick en liten flicka i somras och jag hade henne i tankarna när jag gjorde det här kortet för ett tag sedan, men det var först i förra veckan jag kom till skott att ge det till dem. Efter att jag fotade har jag lagt till namnen på kortet också, men jag glömde fota om... Den söta lilla vagnen finns i både rosa och ljusblått på designat!


Livsnjutare

Jag hittade en LO jag missat att blogga, det är en lift av en av MissMians läckra LOs och det var till en månadstävling på Scrapfabriken om jag inte minns fel.Fotot är från vår Stockholmssemester i somras, båda tjejerna älskar den här sortens gunga!

Lite virkat

Passade på att föra över lite bilder från min iphone till datorn idag, och tänkte att jag kan ju visa lite mer av min nya hobby, nämligen att virka! Jordgubben kommer nog aldrig få några små gula frön som det var tänkt, men jag tycker den är lite fin ändå. :-)


RSS 2.0