Lite påsk till!

För ett tag sedan visade jag en LO med min stora påskkärring, och idag är det en med den lilla. Allt materialet finns på designat, för en utförlig materialbeskrivning, kika in här.


LO efter veckans skiss

Jag skapade den här efter den fina skissen på förra Veckans skiss.Jag gillar verkligen Linn härliga koncentrerade min när hon rockar rockring på min balansbräda till Wii! Bara hon kommer på hur det går till kommer hon säkert ta mitt rekord, men än så länge rockar mamma bäst! :-D

Kort och LO för designat

I mitt inlägg på designats blogg idag visar jag en lift av en av Petras snygga LOs, för att inspirera till aprils bloggtävling.Det är papper från Jillibean Soup och My Minds Eye jag har använt, riktigt kul att göra vimplar! Fotot är från Linns 6-årskalas.Lite detaljer!Och så ett "välkommen till världen"-kort till en av Martins kompisar som nyligen fått en liten Cornelia. Vi skulle dit i lördags, men eftersom vi bara skulle titta över och inget var bestämt så var de inte hemma. Får bli en annan gång, vi bor nästan grannar. Här är det Basic Greys papper från serien Sugar rush som jag använt. Och jag har tagit fram symaskinen igen, gillar hur det blir!


Det sista kortet från Scrappiz CC

Jag gjorde faktiskt ett kort till sista kvällen på CCn, men har missat att lägga upp. Så här kommer det!Stämpeln är från Bildmålarna, det röda pappret från The Girl's Paperie, det röda pappret och journalingcirkeln är från Jillibean Soup, blommor från Prima. Som av en slump finns allt utom stämpeln finns hos designat!

Idag har vi varit och matat fåglarna, men de hade nog redan fått mat eftersom de tappade intresset ganska snabbt... Det blåste och blev snabbt ganska kallt, så väl hemma var det väldigt skönt med en kopp te!

LOs för Scrappiz

Här är två LO jag skapat till Scrappizbloggen, den första är till en utmaning vi kallade för "rivet och skitigt", och här har jag använt min edge scraper till kanterna och två olika distresser på ett kraftpapper. Sedan stämplat lite här och där och smutsat ner de läckra wellpapp-bokstäverna.Fotot är från någon dag innan julafton, granen var klädd och Julia julfin i sin tomteklänning!Här är en BOM-sida och faktiskt även den skapad med distresser på bakgrunden. Jag gjorde den på LinköpingsScrappen och blev lite lätt påverkad av Petra, Martina och Bea som fullständigt lovordade distresser. Det här är mitt första försök med distresser och även om det säkert kan göras mycket snyggare blev jag så himla nöjd att färgen passade perfekt till den LO jag satt med, både till min blus och till journalingcirklarna!

Skisstolkning, Veckans skiss

För någon vecka sedan scrappade jag denna LO efter en skiss på Veckans skiss. Gillar verkligen deras skisser!Fotona är från en av dagarna när vi gick hem från dagis och det var massor med vattenpölar överallt, och jag tror inte någon av tjejerna missade en enda av dem! Det tog sin lilla tid att ta sig hem, men så kul de hade! Ibland är jag glad att hitta kameran i väskan, även om några av fotona blev suddiga av allt hoppandet ville jag ha med hela serien.

PåskLO för designat

Jag gillar verkligen Jillibean Soups papper och journalingcirklar! Här har jag använt det till en påskLO, med ett Cratepapper som bakgrund!Linn var så fin när hon skulle till dagis på skärtorsdagen, de skulle gå på påskparad på stan!Detaljer på en egengjord blomma, det var lite knöligt att få ihop den, men till slut så gick det! Och så förstås lite bling! Allt material finns på designat, en utförligare materialbeskrivning finns på designats blogg.


Mer till Scrappiz CC

Idag är sista dagen på CCn på Scrappiz, och jag har gjort en LO till. Kortet är sedan tidigare...Den här är till en tekniktävling som Scrapgalen sponsrar, som gick ut på att man skulle använda sig att 5 tekniker bland ett antal utvalda. Jag har använt följande: rivit, stämplat med något annat än vanliga stämplar, stansat, sytt på maskin och använt filt. En jättekul utmaning! Jag som hade för mig att det inte gick att sy på min stmaskin, nu testade jag och det funkade jättebra!Det här kortet är till en tävling sponsrad av Inkywings och är gjort efter en skiss, där man även skulle använda mönstrat papper från minst tre olika företag. Mina papper är från Forma hantverk, Jillibean Soup, Crate och Basic Grey. Även stämpeln är från Forma.

Idag har jag även hunnit med att stryka hela tvätthögen, köpa nya skor till Linn, storhandla på Maxi, sopa rent/ut inför att de ska sopa gatorna, njuta lite i solen, gå en lång promenad och scrappa lite annat. Imorgon är det dags att jobba igen...

CC på Scrappiz!

De här gjorde till CC på Scrappiz när jag var hos Camilla och scrappade i måndags. Första är gjord efter en skiss och den andra är till en färgutmaning där man endast fick använda gul, orange, grönt och lila. Lite klurigt men kul, för det är färger jag normalt sett inte kombinerar.


Här har jag åter igen scrappat ett av de fina dagisfotona (av Johnny Heneståhl på Jarocka) från förra året.Ett foto som jag också scrappat innan fast då i svartvitt... Älskar Julias allvarsamma min! Visst är det härligt med fjärilar?

Idag har vi röjt i garaget och förrådet, eller åtminstone gjort oss av med en massa skräp som vi innan bara slängt ut där. Bilen får vi fortfarande inte in i garaget, men jag kommer i alla fram lite bättre både där och i förrådet nu! Misstänker att vi får riva ut alla lådor och gå igenom och rensa lite till för att jag ska bli helt nöjd, men vi är en bit på väg i alla fall! Som tur var har mamma varit här sedan igår kväll och hjälp till med barnen, så slapp vi ta med dem till tippen.

Sedan var jag en kort sväng på designats lageröppet, alltid kul med lite nytt! Imorgon hoppas jag hinna några till utmaningar på Scrappiz CC.

Jillibean Soup för designat

Åh, så glad jag blev när jag såg de härliga papprena från Jillibean Soup i mitt senaste dt-paket från designat! Camilla tyckte de skulle passa mig, och det gör de verkligen! Det är härliga, glada papper, den här gången med påsk- och vårkänsla i dem.Fotona på Julia är visserligen från september förra året, då var Martin och barnen på Kolmården för att ge hennes nappar till Bamse, och det var i samband med det som Martin knäppte bilderna. Tycker serien är för söt, det är ingen längre stund som Julia surar. Det är mycket favoritsaker på LOn, tex de användbara alfabetstickers jag använt till rubriken, journalingcirklarna (även de från Jillibean Soup), chipboardhjärta från Heidi Swapp och så den härliga badgen med solen och det glada molnet på. Allt från designat!

Skapat till veckans skiss

Den här gjorde jag till förra veckans skiss, med foto från förra årets resa till Legoland.Igår var jag och syster + svåger i Norrköping och tittade på när min goa systerdotter spelade basket där. Riktigt kul att få se henne och laget spela, även om de förlorade båda matcherna. Och så hann vi med lite shopping och promenad i solskenet, inte alls dumt! Idag kommer mamma och pappa också upp, så nu är det dags att börja förbereda för det!

Cybercrop på Scrappiz!

Du har väl inte missat att det är cybercrop på Scrappiz från idag och hela nästa vecka? Massor med härliga och roliga utmaningar att bita i!

Nu är det ledigt i 4 dagar, och det ska bli kanonskönt! Vi stannar hemma i helgen, men kommer få lite trevligt besök av både syster med familj och föräldrar. Det ser jag fram emot!


RSS 2.0