Vårtradition

Här är en LO jag gjorde efter webmosterhelenes skiss i Scrapbooking mm, men som istället hamnade på Scrappiz i ett inlägg om vårblommor. Jag har redan börjat längta efter vitsipporna nu, det är ju så härligt när det är precis vitt iskogen utanför!

vartradition

I helgen har vi varit och hälsat på hos svärfar, och det blev förstås en sväng till Ullared för mig också. Jag handlade massor med bra barnkläder, både regnkläder och vårjackor till tjejerna, en väldigt välbehövlig baddräkt till mig själv, en ny kabinväska och en hel massa annat förstås! Hittade dessutom nya skor, precis sådana som jag har men som jag slitit ut, så nu kan jag slänga de gamla. Något scraprelaterat hittade jag inte, om jag inte räknar lite stickers till Linn då och ett block jag tänkt att ha att skriva lite idéer och skissa lite i.

Kommentarer
Postat av: Malin/malwa

Nu är det ju visserligen vitt i skogen av *annan* anledning, men enligt tjejerna på TCM finns det vitsippor i dungen vid parkeringen bakom K-husen. Så det är nog inte lång tid kvar innan du kan ta bilder för en ny, lika fin, LO. :-)

2008-03-17 @ 17:26:16
URL: http://scrapsofmalwa.blogspot.com
Postat av: Aase/ängel60

Vilken underbar LO, gillar blomrankan i ena kanten och det jätte söta hjärtat.... Snyggt!
Kram Aase

2008-03-17 @ 20:49:37
URL: http://angel60.blogg.se
Postat av: Petra

Den här LO'n är helt underbar! *Liftvarning*

Jo, jag använder vanliga albumblad, men upplever inte alls att de blöder på framsidan. Däremot blöder de igenom lite, men det kvittar ju, eftersom man inte ser det.
Jag har hört att man bör ha lite mer glansig yta på pappret, men jag tycker det duger som det är med albumbladen.
Kram!

2008-03-19 @ 14:03:02
URL: http://petraunne.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0