På scrapfronten intet nytt...

Nej, senaste veckan har det inte blivit något direkt pysslat, har stämplat lite med Linn men inte gjort några kort av det. Det har av olika anledningar varit en rätt jobbig vecka, men nu hoppas jag allt blir bättre när våren verkar vara här.

Eftersom Linn varit hemma pga av vattkoppor, men varit pigg de senaste dagarna har vi tillbringat en del tid ute i det härliga vårvädret. I solskenet på lekplatsen var det väldigt varmt, så mina väl påpälsade flickor fick jag rätt snabbt ta av lite kläder på... Mamma var ju här i helgen och då sopade och rensade vi lite ute, så nu är det fint på altanen och framsidan. Bilen är nyservad och har fått på sig sommardäcken, så visst är det vår!

Till helgen ska jag och min syster på scrapmässan i Göteborg, gissa om jag längtar som bara den! Har ju försökt hålla mig från att shoppa scrapsaker sedan träffen i början av februari, så nu är jag riktigt shopsugen... Har sett att det kommit så otroligt mycket fina saker!

Kommentarer
Postat av: Bea

Kul att du kommer ner till mässan i helgen! Jag köpte förhandsbiljetter via Kortmakaren, och så gick jag och vann en biljett hos scrapperiet - så om ni vill ha en biljett så har jag en till salu ;-)

2007-03-28 @ 14:09:37
URL: http://bhu136.blogspot.com
Postat av: camilla

Hej!!Ja nu är jag tillbaka och jag har saknat dig med.
Många härliga kort du gjort väntar med spänning att få se med de stämplarna du köpte senast nu från Magnolia.De var så söta.
Kram

2007-03-28 @ 23:18:49
Postat av: Sara

Så skojigt med mässan, är lite ledsen att det krockar med min Stockholmstur. Fast å andra sidan kanske det bara är bra, jag har ju så mycket annat än scrapprylar att köpa nu... Men det hade varit roligt! Ni får shoppa lite åt mig oxå! :-D Ha så kul, kram

2007-03-29 @ 12:07:37
URL: http://snorsk.blogg.se
Postat av: Camilla

Hej!Hjärtanen är Heidi Swapp ghost shapes de små är den vanliga som funnits ett tag i lite olika varierande storlekar, den stora är ny från CHA (har jag för mig)och heter XL den har jag köpt från KT Crafts och bara älskar dom. kul att det var så att man kunde använda konturen,det är det inte på de små.Älskar dessa hjärtan de finns med på en hel hög med layouter nu faktiskt.
De vita rub onsen(har chalkat titeln) är
mini marks från American Crafts Kate.Har svarta och rosa är på väg de rosa finns hos Scrapbodan.se vita kommer jag inte ihåg var jag köpte tror det var i Sverige de svarta handlade jag av Annika på Scrapperiet.
Hur har ni det med vattenkopporna?Här hemma har vi så smått börjat med
att sluta med blöja på N,inhandlades flera trosor idag men behövs nog några till :-)Det blir ju en del olyckor i början.E tog 3 steg själv idag så kanske börjar det lossna lite där och hon går snart.
Kram

2007-03-29 @ 21:44:21
URL: http://www.camillasscraprum.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0