Sommar!

Ja, åtminstone var det riktig sommarvärme när vi tog korten på den här LOn! Jag gjorde den som ansökan till DT hos nickans-scrapp men som jag misstänkte blev det inget med det. Temat skulle i alla fall vara just sommar, och det passade ju bra.

sommarsvalka

Sommarsvalka? är utskrivet på Karins Silhouette, jag var ju där för ett tag sedan och fick en liten demo. Blommorna är lånade från Camilla och sedan målade med akvarellfärger för att matcha färgerna i de färgglada bikini Linns fastrar har på sig.

I tisdags var vi först på Junibacken och sedan på Gröna Lund, och Linn älskade verkligen att åka karuseller! Vilken tur att vi snart ska till Liseberg också... Några bilder blir det tyvärr inte, för de måste ju omvägen över Martins bärbara dator innan de kan komma hit. Julia har slutat krypa och går nu HELA tiden. Visst har hon gått om man lockat lite innan, men i söndags släppte spärrarna och hon upptäckte hur kul det är att gå. Och så har hon kommit på att man kan bära med sig saker, så det gör hon mest hela tiden också, en sak i varje hand.

Kommentarer
Postat av: Ein

vilken härli lo och underbart sommriga kort jag riktigt känner svalkan vattnet ger och ser ut som ni hade en rolig dag.
Kram

2007-07-19 @ 22:06:21
Postat av: Åsa (asali)

Denna tyckte jag var supermysig!! Härligt somrig o man kan riktigt känna hur varmt det är :-)

2007-07-19 @ 23:18:57
URL: http://www.asali.blogg.se
Postat av: Jo

Vilken fin! Snyggt med blomrankan och titel är supersnygg!!

2007-07-20 @ 09:36:44
URL: http://joscrapblogg.blogspot.com/
Postat av: Camilla

Härlig!!!Vi skulle åkt till Kolmården igår men var först till VC o sen på sjukhuset hela dan med Nathalies öga,de kom fram till att det inte fanns något virus eller nån inflammation i allafall men går inte svullnaden ner och om feber kommer ska vi åka upp igen.Fast idag ser ögat bättre ut som tur är så det är antagligen bara en allergisk reaktion av ett bett.
****viskar lite har en sill på g****
kram

2007-07-20 @ 12:48:12
URL: http://www.camillasscraprum.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0