Tändsticksaskar

Jag har ju glömt att lägga upp mina askar jag gjort, har egentligen en till men den är väldigt snarlik den andra blå så den slipper ni! Jag har gjort dem rätm enkla, men det blir ju en stor förändring mot en vanlig ask. Jag tror Linn ska få ge sina dagisfröknar varsin ask innan hon slutar för juluppehållet, hon gillar att ge presenter. Hinner jag göra två till får även de två på Öppna Förskolan varsin.

askar

Stämpeln med Tilda som bakar pepparkakor har jag varit jättesugen på att köpa, men har dragit mig lite för det eftersom jag redan beställt månadspaketet, och inte ville beställa mer. Men när jag kom hem till min kära syster så hade hon den, vilken tur man kan ha, va! När jag är hemma i Nässjö framöver ska jag ta en sväng ner till Blåfuran, butiken som hon köpt den i. Konstigt att det ska gå att köpa Magnolia-stämplar i lilla Nässjö, men i Linköping har jag minsann inte hittat några...

Kommentarer
Postat av: Skumpis

Jättefina tändsticksaskar! Här blir det också sådana i present till dagisfröknarna :-)

2007-12-11 @ 21:59:27
URL: http://skumpis.blogspot.com
Postat av: Aase/ängel60

Tänk vilket minne för en dagisfröken i jultid. Fin tanke tycker jag och som gammal dagisfröken vet jag att ´man blir så glad för omtanken.
Dessutom är de ju baa så fina. kram Aase

2007-12-12 @ 21:51:40
URL: http://angel60.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0