Jag vann en REVOLUTION!!!

Japp, på scrapmässan i Göteborg lottade Scrapperiet ut en Revolution bland dem som handlade av dem, och jag blev den lyckliga vinnaren!! Tack snälla Annika för att du lottade ut den!

Mässan i övrigt var också kanonbra, många bra utställare och massor med kul saker att köpa. Jag handlade ändå inte jättemycket, men det blev en del papper, bokstäver i diverse material, chalk, en stämpel och en del förbrukningsvaror som gluedots. Extra kul att få vara där med sin kära syster, som nyligen börjat scrappa hon med! Vi hade en heldag i Göteborg, tåget kom in vid 10 och nästan 12 timmar senare åkte vi hem igen. Vi hann även med att gå på bio, Music and lyrics, en lite lagom  lättsam romantisk komedi för två trötta hjärnor.

Nu har Linn blivit frisk från sina vattkoppor, men igår hittade jag den första på Julia istället... Och själv känner jag också det som om jag ska bli sjuk igen, känns så himla trist, jag har ju precis blivit frisk. :-(

Kommentarer
Postat av: Karin

Grattis!

Vad roligt för dig att du vann en Revolution.

Hoppas ni blir friska snart allihop.

2007-04-03 @ 04:28:28
URL: http://blog.scrappa.nu/
Postat av: Bea

Grattis till vinsten!! Låter som ni hade det trevligt på mässan - vi letade efter dig men såg dig inte - det var ju lite folk där ;-)

Hoppas att ni snart är friska allihop!

2007-04-03 @ 09:36:01
URL: http://bhu136.blogspot.com
Postat av: Petra

Letade som attan efter dig i vimlet, men varken jag eller B såg en skymt av dig! Vi var där när de öppnade och åkte därifrån kl 15.
Grattis till Revan! Inte dåligt att få en gratismaskin ;)

2007-04-03 @ 17:36:24
URL: http://petraunne.blogg.se
Postat av: Annika K

Helt otroligt att du vann en Revolution!!!! Jättegrattis!! Hoppas ni får bli friska snart och njuta lite av våren.

2007-04-03 @ 21:51:27
URL: http://www.sajk.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0