Virkalong så här långt

Jag är ju med i Veronicas "virkalong" och idag kom 3:e delen med instruktioner ut. Så jag tänkte jag kunde visa hur mitt projekt ser ut så här långt. Inte riktigt lika vackert som förlagan, men med tanke på antalet svordomar som tänkts under resans lopp och att jag fortfarande är väldigt mycket på lära mig-stadiet, så är jag riktigt nöjd! Mitt största problem är i början när det är väldigt få maskor, ofta försvinner några för att jag inte ser och så är det bara att dra upp och börja om.Det här är inte enda virkprojektet jag håller på med, utan jag måste prova på lite olika... Någon som vågar gissa vad de andra ska bli? En jordgubbe blev nästan klar idag, bara lite gult som saknas och för några dagar sedan blev min första lilla prinsessbakelse klar. Och så har jag förstås gjort en del blommor. Det var ju pga av att jag ville ha fina virkade blommor till mina kort och LOs jag ville lära mig virka, lite ironiskt att jag bara virkar och inte scrappar för tillfället... Igår var jag på Hjärta till hjärta och hittade lite nya, billiga garner också!Nej, nu ska jag prova att virka del tre i virkalongen!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Wow vad du kan !!! Jag ligger efter som bara den men Ina försöker lära mig en bläckfisk ....

2011-08-05 @ 19:17:28
URL: http://lottist.blogspot.com/
Postat av: Carro Andersson

Hej!

Är också med i Virkalongen o känner igen mig, alltså svordomar o att repa upp =)Din ser fin ut!

Nu ge sig på del 3, extra utmaning ;)Ha det bra! Carro

2011-08-05 @ 19:59:22
URL: http://frejabifrost.blogspot.com
Postat av: Veronica

Det blir ju hur bra som helst ju. Jag brukar nästan aldrig repa upp utan bara öka en maska nånstans om jag har förlorat nån eller minska en om det har blivit nån extra. KRAM!

2011-08-06 @ 08:35:27
URL: http://vagaskapa.blogspot.com/
Postat av: Malin

Blir alltid lika imponerad när jag ser denna typ av finmotorik. Skulle aldrig fixa det där själv, men fint är det iaf! :)

2011-08-08 @ 23:29:28
URL: http://hblogg.se/scrapbooking
Postat av: Viktoria

SV: Tack! Ja, jag tycker det är mycket enklare att virka amigurumis i akrylgarn, det blir lite mer elastiskt. Men jag älskar att virka i bomull också, det ger som en så härlig stabil känsla. Men det blir mest grytlappar och sånt, för mig. :) Fin blogg, btw!

2011-08-15 @ 09:18:11
URL: http://karajosefin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0