En LO till från Eventet

Den här är från QK-lektionen, kanske inte helt svårt att gissa... Jag brukar ju inte använda riktigt så mycket utstansat på mina LOs, men det var riktigt kul att göra det för en gångs skull! Jag gillar rankan jättemycket, men har bestämt mig för att faktiskt inte köpa den eller någon av de andra långa diesen (åtminstone inte just nu, man ska ju aldrig säga aldrig...)! Utplaceringen av blommor snodde jag i princip rakt av från Sara, tyckte det blev snyggt. Originalet till denna är gjord av Marie Larsson, och kan bland annat ses här.

sommarflickor

fjaril
Något som fick följa med mig hem från Eventet var denna underbara die! Visst är den läcker!? Här har jag bara använt den övre delen, men det finns ju så att man kan göra en hel fjäril.

Kommentarer
Postat av: Sara

ååh, jag är alldeles kär i fjärilen, vill också ha den, men jag blir så dumsnål och handlar annat istället... :-P En vacker dag kanske... kram

2008-05-07 @ 20:11:36
URL: http://snorsk.blogg.se
Postat av: Aase/ängel60

vad fin den blev..... Håller med att fjärilen är ljuvlig. Syster yster köpte den så jag stansar hos henne. Men beställt den andra fjärilen o blommorna :) Kram Aase

2008-05-07 @ 22:18:26
URL: http://angel60.blogg.se
Postat av: ANNAANNA

Ja, den är superfin Revolutions-Fjärilen. Jag tror nästan allt jag sett med den varit fint. Det är väldigt fint när du viker upp vingarna sådär så att det blir lite djup i bilden.

2008-05-08 @ 23:54:55
URL: http://wonderings.blogg.se/
Postat av: Sara

Wao, vad läcker din version blev! Jag är också lite förtjust i fjärilen, men är rädd att få en som stansar så dåligt som mitt kursmaterial var. Men din funkar bra alltså?
Ses snart på jobbet! =OD

2008-05-09 @ 14:56:21
URL: http://sarasscrap.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0