Tändsticksaskar

Jag gillar att göra tändsticksaskar, det går relativt snabbt och blir en sådan otroligt skillnad mot en vanlig ask! Så igår när jag skulle på fest tog jag med mig en som "extra-present", det är ju trots allt bara 2 veckor till advent!



Det får bli åtminstone en till, för det var två av mina kollegor som också ville ha varsin ask. Fast inte nu, mår inte alls bra. Fast jag kan inte påstå att sängen lockar fastän jag är jättetrött, är så täppt och håller på att få panik när jag lägger mig och inte får någon luft genom näsan... Kanske lyder jag mammas goda råd och stannar hemma imorgon och uppsöker en läkare, har varit förkyld över 3 veckor nu och inte blir det bättre, snarare sämre för tillfället. Mammor är ju faktiskt ganska kloka! ;-)


Kommentarer
Postat av: Malin/malwa

Förstår att det var fler som ville ha! :)



Och ja, man ska alltid göra som mamma säger eftersom hon vet bäst! Det säger jag jämt till min tjejer... ;)



Krya på dig!

2009-11-16 @ 13:29:58
URL: http://scrapsofmalwa.blogspot.com
Postat av: malin

Usch, det låter inte kul! Kanske är svininfluensan som är på gång? Eller har du redan haft den eller är vaccinerad? =) krya på dig!

2009-11-16 @ 13:40:38
URL: http://krarup.blogg.se/
Postat av: Linda - Rosa chica

Jag och min pojkvän sparar pengar till en resa. Skulle du vilja hjälpa oss genom att bara trycka på länken Spela ni med och vinn pengar! i mitt senaste inlägg i bloggen? :D



Skulle betyda grymt mycket!



http://rosachica.blogg.se

2009-11-16 @ 13:45:13
URL: http://rosachica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0